Dreambaby

Dreambaby-koiraportit rajaavat koiralle turvallisen tilan: portin avulla esimerkiksi koiranpentu ei pääse itsekseen portaisiin. Koiraportti voi myös helpottaa yksinolon opettelua ja se on avuksi, jos toipuvan koira liikkumista täytyy rajoittaa.  Laaja valikoima eri leveyksiä ja korkeuksia. Osassa porteissa tulee mukana 1-2 jatko-osaa portin leventämiseen. Jatkopaloja on saatavilla myös erikseen porttien leventämiseen, jos haluat siirtää portin eri tilaan. Painekiinnitysjärjestelmällä... Näytä lisää

Dreambaby-koiraportit rajaavat koiralle turvallisen tilan: portin avulla esimerkiksi koiranpentu ei pääse itsekseen portaisiin. Koiraportti voi myös helpottaa yksinolon opettelua ja se on avuksi, jos toipuvan koira liikkumista täytyy rajoittaa. 

Laaja valikoima eri leveyksiä ja korkeuksia. Osassa porteissa tulee mukana 1-2 jatko-osaa portin leventämiseen. Jatkopaloja on saatavilla myös erikseen porttien leventämiseen, jos haluat siirtää portin eri tilaan. Painekiinnitysjärjestelmällä koiraportti on helppo kiinnittää ilman reikien poraamista. Kaikissa porteissa on yhdellä kädellä avattava mekanismi ja ne aukeavat molempiin suuntiin sekä avattuna pysyvät auki helpottamaan kulkemista. 

Lajittele
2 tuotetta
Kampanjahinta
Osasto
Tuotemerkki
Kotimainen
Kestotilattava tuote
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
2021-09-21
26,99
26,99
  • Heti verkkokaupasta
  • -30%
    2021-09-21
    66,49  (94,99)
    66,49  (94,99)
  • Ei varastossa
  •