Kutiseeko tai hilseileekö koirasi turkki? Eikö kissasi paino putoa?

Peten Koiratarvikkeelta saat nyt myös eläinlääkäriasemilla myytäviä erikoisruokavalioita koirien ja kissojen sairauksien hoitoon. Erikoisruokavalioista löytyy sopiva ruoka muun muassa allergioihin ja iho-oireisiin, maksa- ja munuaissairauksiin, ruuansulatusongelmiin ja toistuviin virtsatieongelmiin. Huomaathan, että sairauksien hoitoon tarkoitettuja erikoisruokavalioita tulisi antaa lemmikille vain eläinlääkärin suosituksesta. 

Lemmikkieläinten ravitsemustarpeet muuttuvat iän ja fysiologisten tekijöiden, kuten kastraation tai sterilisaation myötä. Ylläpito-kategoriastamme löytyy sopiva ruoka koirien ja kissojen terveyden ylläpitoon ja sairauden ehkäisyyn sekä lemmikkisi erityisiin ravitsemuksellisiin vaatimuksiin.

Tutustu kissoille ja koirille suunnattuun laajaan valikoimaamme tarkemmin ja tilaa eläinlääkäriruuat verkkokauppamme kautta joko myymäläämme tai suoraan kotiovellesi kannettuna!

Mikäli sinulla ilmenee kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme info@petenkoiratarvike.com tai 0800418410