Avoimet työpaikat

Tarvitsemme joukkoomme lisää osaajia toimistollemme Tammistoon. Etsimme sinua,

Markkinointiasiantuntija

Sinä vastaat uutiskirjeiden tekemisestä ja olet mukana muissa sähköisen markkinoinnin tehtävissä Peten Koiratarvikkeella. Hallitset uutiskirjeiden tekemisen alusta loppuun. Suunnittelet sisällön, tuotat graafisen ja tekstimateriaalin sekä luot kohdennettuja uutiskirjeitä eri asiakasryhmille. Ymmärrät sähköisen markkinoinnin ja optimoimisen sääntöjä. Analysoit sähköisen markkinoinnin tuloksia tehokkaasti ja osaat ohjata toimintaa niiden perusteella.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen. Toivomme, että sinulla on kokemusta uutiskirjeiden luomisesta ja kirjoittamisesta. Osaat käsitellä sujuvasti kuvia ja luoda kuvamateriaalia Photoshop-kuvankäsittelyohjelmalla. Olet oma-aloitteinen, otat vastuuta ja sinulla on halu kehittyä. Olet sekä innovatiivinen että analyyttinen. Hallitset myös tulosten analysoinnin ja osaat pitää kiinni sovituista aikatauluista. Haluat toimia osana tiimiä ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä omakohtaista kokemusta lemmikkien kanssa harrastamisesta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn nopeasti kehittyvässä lemmikkitarvikkeiden verkkokaupassa. Tiimimme on työtä pelkäämätön, innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas. Työ ei sovi lemmikkiallergisille. Mikäli arvostat reipasta tekemisen meininkiä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Työ on kokopäiväinen ja työsuhde vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.5.2017 klo 10-11 ja 23.5.2017 klo 12-13 Anu Hujala numerosta 040 569 8897.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.5.2017 mennessä osoitteeseen hakemukset@petenkoiratarvike.com