Peten Eläinlääkäripalvelut

Hoidamme koirien, kissojen ja pieneläinten perusterveydenhuollon sekä sairauksien ennaltaehkäisyn asiantuntevasti kunkin lemmikin yksilölliset tarpeet ja taustat huomioiden. Tavoitteenamme on, että eläinlääkärikäynti on lemmikillesi aina mahdollisimman mukava ja peloton kokemus. Palveluvalikoimaamme tulee kuulumaan esim. rokotukset, terveystarkastukset ja mikrosirutukset.

Eläinlääkäri avaa vastaanottonsa toukokuun 2019 aikana. Kesän aikana palveluvalikoimamme laajenee myös terveyspalveluiden, esim. koirahieronnan piiriin. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin.

 

Eläinlääkäri esittäytyy

Olen Tiia Lehtinen, Peten Koiratarvikkeen uusi eläinlääkäri. Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013 ja työskennellyt etenkin koirien ja kissojen parissa. Viime vuodet olen ollut töissä pieneläinklinikalla ja tehnyt kotikäyntejä.

Potilastyössä minulle on erityisen tärkeää, että niin lemmikkipotilaan kuin sen omistajankin on mukava tulla vastaanotolle. Mielestäni lemmikkien ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon tulisi kiinnittää erityistä huomiota ja pyrinkin edistämään sitä työssäni. Lemmikkien kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämen asia. Eläinlääkärinäkökulmaani täydentää kiinnostus koirien käyttäytymisestä ja koulutuksesta.

Eläimet ovat mukana elämässäni sekä työssä että vapaa-ajalla. Oman shetlanninlammaskoirani Oton kanssa harrastan koiranäyttelyitä ja rally-tokoa.

Eläinlääkäriruoat

Tarvitseeko lemmikkisi erityisruokaa sairauden hoitoon, kuten allergioihin ja iho-oireisiin, maksa- ja munuaissairauksiin tai toistuviin virtsatieongelmiin? Valikoimastamme löydät eläinlääkäriasemilla myytäviä erikoisruokavalioita koirille ja kissoille. Katso valikoima täältä.