Tuotemerkit

4pets

4pets

4pets koiran kuljetushäkki on sveitsiläisen insinöörin suunnittelema yhdessä koirankouluttajien ja asiantuntijoiden kanssa. 4pets ECO koiran autohäkki on kolaritestattu ja se on turvallinen tapa koiran matkustamiseen autossa. 4pets ECO koiran kuljetushäkit valmistetaan Sveitsissä korkealaatuisista materiaaleista tarkkojen ISO 9001 -standardien mukaisesti.

- Kolaritestattu koiran kuljetushäkki, joka on läpäissyt saksalaiset TÜV-testit.
- Koirahäkki, jolla koiran kuljetus autossa on turvallista.
- Sveitsiläinen innovaatio
- IPS-törmäyssuoja
- Ovessa safelock-salpa: kestää vääntöä ja suojaa sekä koiraa että muita matkustajia kolaritilanteessa. 
- Vahva rakenne
- Huoltovapaa
- Ei estä kuljettajaa näkemästä takaikkunasta
- Äänetön myös epätasaisella tiellä.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Acana

Acana

Acana
Acana koiran- ja kissanruoka
on tunnetusti laadukasta ja koostumukseltaan ihanteellista lemmikin luontaista ravinnontarvetta noudattelevaa täysravintoa. Koira ja kissa ovat luonnostaan lihansyöjiä, joten Acana sisältää paljon ihmislaatuista vapaana kasvanutta lihaa. Acana Classics -koiranruokasarja sisältää kokojyväkauraa, muut Acana-koiranruoat ovat täysin viljattomia. Acana koiran- ja kissanruoat valmistetaan Kanadassa Albertassa paikallisista raaka-aineista. Acana valmistaa koirille ja kissoille maistuvaa ja laadukasta ruokaa kaikkiin elämänvaiheisiin. Peten Koiratarvike tarjoaa laajan valikoiman Acana -ruokia kilpailukykyiseen hintaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Acme

Acme

Acme koirapillit noutajille, spanieleille ja kaikille koirille Peten Koiratarvikkeelta. Acme tarjoaa valikoiman laadukkaita pillejä koiran kouluttamiseen ja metsästyskäyttöön. Valikoima sisältää pillejä korkealla yksitaajuisella äänellä, kaksipäisiä pillejä korkealla ja särkyvällä äänellä, perinteisiä paimenpillejä (huulipillejä) sekä houkutuspillejä metsästyskäyttöön.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Adaptil

Adaptil

Adaptil feromonituotteet koirille saattavat lievittää pelko- ja stressitiloja, kuten mm. eroahdistusta. Adaptil-tuotteet sisältävät syynteettistä feromonia, joka jäljittelee koiraemon pennuilleen erittämiä feromoneja. Näillä feromoneilla on myös aikuisia koiria rauhoittava vaikutus.Adaptil-tuotteiden on todettu lisäävän pentujen ja aikuisten koirien oppimiskykyä ja parantavan sopeutumista uusiin tilanteisiin. Adaptil feromonituotteista löydät feromonihahíhduttimen, feromonisuihkeen ja feromonipannan. Peten Koiratarvike tarjoaa koko Adaptil -tuotesarjan, myös täyttöpullot Adaptil feromonihaihduttimeen. Adaptil-tuotteet sopivat kaiken ikäisille koirille - pennusta senioriin. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Aesculap

Aesculap

Aesculap trimmauskoneet sopivat niin harrastus- kuin ammattikäyttöön. Laadukkaat Aesculap trimmerit sopivat jatkuvaan, useasti toistuvaan käyttöön ammattilaisille, kuten trimmajille ja eläinlääkäreille. Kotitrimmeriksi Aesculap -trimmauskoneet ovat laatua ja kestävyyttä arvostavan trimmaajan valinta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Alfie's Diner

Alfie’s Diner -koiran herkut ovat rapeakuorisia mehevällä sisuksella. Herkuissa on koiran iholle ja turkille tarpeellisia rasvahappoja sekä A-, E- ja D3-vitamiineja. Alfie’s Diner -koirannameissa ei ole keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

All For Paws

All For Paws

All for Paws tarjoaa viiksiä hykerryttäviä koiran ja kissan aktivointileluja, söpöjä petejä kissoille ja viilennystuotteita koirille kuumiin päiviin. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Almo Nature

Almo Nature

Almo Nature tarjoaa korkealaatuista ja lisäaineetonta kissanruokaa laadukkaista raaka-aineista. Almo Nature kissan märkäruoka on luonnollista kissanruokaa ilman keinotekoisia lisäaineita. Pääraaka-aineena ruoissa on korkealaatuiset, ilman hormoneja kasvatetut ihmisravinnoksi kelpaavat lihat ja vapaana kasvaneet kalat. Laaja Almo Nature -kissanruokavalikoima sisältää useita herkullisia makuvaihtoehtoja - kokeile mikä on sinun kissasi suosikki!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

AmandaB-collection

AmandaB-collection

Amanda B -sisustustuotteet ovat Anna-Mari Westin suunnittelemia. Valikoimasta löydät Suomessa suunnitellut koira- ja kissa-aiheiset peltirasiat, sisustustyynyt ja keraamiset mukit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Andis

Andis

Andis tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia trimmauskoneita ja trimmaustarvikkeita. Peten Koiratarvikkeen valikoimasta löydät runsaasti Andis -tuotesarjan trimmeri-, terä-, turkinkuivan- ja trimmaustarvikevaihtoehtoja. Trimmauskoneiden ja turkinkuivaimien lisäksi Andis tarjoaa valikoiman harjoja ja kampoja, sekä trimmaussaksia ja kynsisaksia niin koirille kuin kissoille. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Animology

Animology

Animology-turkinhoitotuotteet ovat laadukkaita sekä koti- että ammattilaiskäyttöön sopivia tuotteita. Animologyn tuotekehitykseen panostetaan jatkuvasti, jotta tuotteet ovat parhaita mahdollisia.

Animology on yli 40 maassa tunnettu brändi, johon luottavat niin eläinlääkärit, lemmikkien omistajat kuin ammattitrimmaajat. Kaikki tuotteet valmistetaan Lancashiressä, Englannissa ja brändi on kotimaassaan palkittu useasti parhaana lemmikkituotebrändinä. Animologyn tuotteita tai niissä käytettyjä aineita ei ole testattu eläimillä. Valikoimasta löytyy Animology -koiran shampoot, -hoitoaineet, -kuivashampoot, -puhdistuspyyhkeet ja aromaterapiasuihke.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Animonda

Animonda kissan märkäruoka on laadukasta täysravintoa ilman lisä- ja säilöntäaineita. Valikoimassa on runsaasti eri lihavaihtoehtoja sekä annosvuoassa että pussissa kaikkiin elämänvaiheisiin. Integra Protect -sarja tarjoaaa kissan diabeteksen ja munuaisvian hoitoon sopivia, maistuvia erityisruokavalioita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Applaws

Applaws

Applaws -tuotteet koirille ja kissoille sisältävät luonnollisesti runsaasti lihaa. Applaws-ruokien koostumus on kehitetty vastamaan kissojen ja koirien luonnollista ruokavaliota. Peten Koiratarvikkeen runsas Applaws-valikoima sisältää runsaasti eri makuvaihtoehtoja ja pakkauskokoja - myös valmiita lajitelmapakkauksia. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Aptus

Aptus

Aptus-lisäravinteet tukevat lemmikkisi terveyttä. Aptus tarjoaa laajan valikoiman tuotteita koiran, kissan ja muiden lemmikkien hyvinvoinnin tueksi. Suomalaisen lääkeyhtiön kehittämät Aptus-tuotesarja sisältää vitamiineja, hivenaineita sekä valmisteita suoliston, turkin ja suun hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Arm&Hammer

Arm&Hammer

Arm&Hammer -tuotteilla huolehdit koirasi hampaiden hyvinvoinnista. Koiran hammastahna, hammasharjat, sormiharja, suuvesi ja suusuihke auttavat säännöllisesti käytettynä ennaltaehkäisemään koiran hammaskiven ja plakin kertymistä. Sormiharja sopii pieneenkin suuhun ja sillä on hyvä tutustuttaa koira hampaidenpesuun. Koiran suuvesi on helppo tapa tehostaa suuhygieniaa: hajuton ja mauton suuvesi lisätään vain juomaveteen ja koirasi hampaat puhdistuvat sen juodessa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

AromaDog

Aromadog – aromaterapiaan perustuvat koiran lelut, joissa yhdistyy eteeristen öljyjen rauhoittava vaikutus koiran luontaiseen tapaan leikkiä ja haistella. Aromadog-lelut on suunniteltu auttamaan koiraa stressaavissa tilanteissa. Lelut sisältävät luonnollista laventelisekoitusta, joka sisältää eteerisiä öljyjä.  
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Avital

Avital

Avital -tuotteet lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi jokapäiväiseen käyttöön. Avital tarjoaa valikoiman ravintolisiä ja hygieniatuotteita koirille, kissoille ja muille lemmikeille. Avital tuoteperhe tarjoaa vitamiinit, nivelhoitoaineet ja lohiöljyn sekä yleisimmät ravintolisät koirille ja kissoille, sekä pieneläimille. Hellävaraiset puhdistusaineet korville ja silmille, sekä rauhoittava shampoo sopivat kaikille lemmikeille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Back on Track

Back on Track

Laadukkaat Back On Track -tuotteet koirille ja ihmisille
Back on Track
-tuotteet koirille ja ihmisille.

Kaikki Back On Track lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, joka heijastaa lämpöä. Tuotteissa käytetty Welltex-kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Kangas heijastaa ruumiinlämmön takaisin infrapuna-aaltoina. Lihaksiin heijastuva lämpö vähentää lihasjännitystä ja lisää verenkiertoa, jolloin palautuminen nopeutuu. Back on Track -tuotteet sopivat tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn. Toimitus jopa 1-2 päivässä!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bags on Board

BagsOnBoard-kakkapussit ovat yhteensopivia sarjan kakkapussikoteloihin – näin pussit kulkevat helposti aina mukana vaikkapa hihnan käsilenkkiin kiinnitettynä. BagsOn Board-kakkapusseja on valikoimassa eri kokoisia säästöpakkauksia, yksivärisiä, kuvioituja ja raikkaalla tuoksulla varustettuja – jotta kakan puoleen kumartuminen olisi mukavampaa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bark A Boo

Bark A Boo

Bark-A-Boo-tuotteista löydät monenlaisia ihania koiran pehmoleluja! Rapisevia-, vinkuvia- ja letkeitä riepotteluleluja – tutustu ja ihastu!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Barking Heads

Barking Heads

Barking Heads
Barking Heads koiranruoka
on laadukasta, luonnollisista raaka-aineista valmistettua maistuvaa koiranruokaa kaiken kokoisille ja ikäisille koirille. Barking Heads -sarja tarjoaa viljattomat ja vehnättömät koiranruoat ilman keinotekoisia lisäaineita Iso-Britanniassa tuotetuista raaka-aineista. Uutuutena Barking Heads -sarjaan on ilmestynyt herkulliset märkäruoat, joista löydät omat vaihtoehdot myös pienille koirille, seinoreille ja pennuille.  

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Basic

Basic

Basic valjaat, hihnat, pannat, pedit, kantolaukut ja kupit koirille ja kissoille sekä hurmaava valikoima koirien neuleita. Basic-kokoelma vaihtelee sesongin mukaan ja tarjoaa erilaisia kuoseja moneen makuun. Valikoimasta löydät myös sirot ja pehmeät pennun ensimmäiset valjaat, pannat ja taluttimet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Belcando

Belcando

Belcando tarjoaa huippulaatuisia koiran kuivaruokia, märkäruokia sekä nesteytys- ja palautusjuoman ja emonmaidonvastiketta. Belcando-tuotteet sisältävät korkealaatuisia raaka-aineita ja ne ovat syntyneet holistisen elämänkatsomuksen tuloksena. Belcando-koiranruoat valmistetaan Saksassa. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Best Friend

Best Friend -tuotteita löydät vaihtuvat valikoiman esim. kana- ja ankkapäällysteisiä purutikkuja sekä kätevän lassomallisen punkinpoistimen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bindaboo

Bindaboo

Bindaboo koiraporteilla jaat lemmikin tilan kotona turvallisesti. Portin jatko-osalla saat asennettua portin myös leveään oviaukkoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bio-Groom

Bio-Groom

Bio-Groom koiran shampoot ja hoitoaineet turkinhoitoon. Laaja valikoima tuotteita mm. mustalle, valkoiselle, punaiselle ja ruskealle turkille sekä kutisevalle iholle. Myös suuret pakkauskoot suurkuluttajille. Tuotesarjasta löydät myös korvanpuhdistusaineet sekä koirille että kissoille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Biofarm

Biofarm

Biofarm tuotteet tukevat lemmikkisi hyvinvointia. Tuotesarja sisältää tuotteita nivelten ja ruoansulatuksen hyvinvoinnille sekä vitamiineja ja lisäravinteita koirille, kissoille ja pieneläimille, kuten marsuille. Biofarm lohiöljy sopii niin koirille, kissoille kuin hevosille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Boxby

Boxby

Boxby Superfood tarjoaa koiralle herkullisia ja terveellisiä nameja – koiran superfoodia! Boxby Superfood -koirannamit valmistetaan hellävaraisesti kylmäpuristamalla. Täysin luonnolliset ja viljattomat koiran herkut sopivat sekä aikuisille koirille että pennuille. Ne sisältävät vain yhden proteiininlähteen ja voivat sopia myös herkkävatsaisille koirille.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bozita Feline

Bozita Feline

Kissa on lihansyöjä ja ruokinnan kulmakivenä on korkea lihapitoisuus – Bozita Feline -täysravinnoissa lihapitoisuus on jopa 93 %! Lihaisa ruoka maistuu valikoivallekin kissalle, ravitsee ja sulaa hyvin.

Bozita Feline kissanruoat valmistetaan Ruotsissa puhtaista ja tuoreista, ruotsalaisista raaka-aineista. Täysravinnot sisältävät kaikki kissan tarvitsemat vitamiinit, mineraalit sekä kissoille elintärkeää tauriinia. Ruokiin on lisätty luonnollista beetaglukaania, joka aktivoi valkoisia verisoluja, suojaa vatsaa ja vahvistaa vastustuskykyä.

Bozita Feline -valikoimassa on sekä kuiva- että märkäruokia eri energiantarpeisiin, elämänvaiheisiin ja erityistarpeisiin. Märkäruoat on pakattu kätevään, ympäristöystävälliseen 190-370 g tetraan, joka on helppo kierrättää. Märkäruoissa on laaja valikoima makuvaihtoehtoja: mm. siipikarjaa, rapuja, lohta, makrillia, nautaa, lammasta, poroa ja riistaa, kuten hirveä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bozita Naturals

Bozita Naturals

Bozita Naturals koiran märkäruoat valmistataan Ruotsissa luonnollisista ainesosista. Täysin viljaton, sisältää jopan 99 % lihaa!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bozita Robur

Bozita Robur

Bozita Robur on ruotsalainen super premium -laatuinen koiranruokamerkki. Bozita Robur koiranruoat ovat vehnättömiä, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettuja täysravintoja. Hyvin sulava koostumus saattaa sopia myös herkkävatsaisille ja ruoka-aineherkille koirille. Bozita Robur -sarjasta löydät ruokavaihtoehdot koiran jokaiseen elämänvaiheeseen - pennusta senioriin. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Brit Animals

Brit Animals

Brit Animal on laadukas tuotesarja kanin, chinchillan, hamsterin ja marsun ruokaa. Super Premium -laatuiset täysravinnot noudattavat luonnollista ravintoprofiilia ja sisältävät kaikki vitamiinit ja ravintoaineet pieneläimien tarpeisiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Brit Care

Brit Care

Brit Care -koiranruoat ja -kissanruoat ovat laadukkaita ja ne valmisteteaan hypoallergeenisista raaka-aineista. Monipuolisesta Brit Care -ruokasarjasta löydät ruokavaihtoehdon lemmikin jokaiseen elämänvaiheeseen ja ne sopivat usein myös herkälle ruoansulatukselle. Brit Care -koiran- ja kissanruoissa on myös viljattomia vaihtoehtoja, joissa on riisin sijaan käytetty perunaa hiilihydraattilähteenä. 

Brit Care -täysravinnot valmistetaan Tšekeissä.

Brit Care koiranruoka | Brit Care kissanruoka

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Brit Premium

Brit Premium

Brit Premium tarjoaa sarjan kissan kuiva- ja märkäruokia sekä koiranmakkaroita. Kissanruokavalikoimassa on vaihtoehtoja eri tarpeisiin sekä aikuisille kissoille että pennuille. Brit Premium koiranmakkarat ovat säilöntäaineettomia ja lihaisia – mainioita erikoisherkuksi tai matkaevääksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Burgess Excel

Burgess Excel

Burgess Excel pelletit, heinät ja herkut kaneille ja jyrsijöille. Burgess Excel pellettiruoat on suunniteltu vastaamaan kanin ja jyrsijöiden ravinnontarpeita tinkimättä kuitenkaan maistuvuudesta. Kuivatut yrtit pelleteissä ja heinissä tekevät niistä huumaavan tuoksuisia ja erittäin maistuvia. Burgess Excel -sarjasta löydät omat pellettiruoat kaneille kaikkiin elämän vaiheisiin, sekä omat pelletit marsuille ja chinchilloille. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Buster

Buster

Buster tarjoaa laajan valikoiman koirille erilaisia aktivointileluja, kumisia leluja ja vetoleluja, läikkymistä estäviä kuppeja, poika- ja juoksuhousuja, kynsisaksia ja trimmausvälineitä, koiran petejä, joustohihnoja ja ensiapuun puhallettavan kaulurin vaihtoehtona muoviselle kaulurille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Busy Buddy

Busy Buddy

Busy Buddy tarjoaa valikoiman aktivointileluja kaiken kokoisille koirille. Kestävästä muovista ja kumista valmistetut Busy Buddy -aktivointilelut sopivat koiran herkuille, sekä koiran kuivamuonalle. Voit tarjota osan koiran päivittäisestä ruoka-annoksesta Busy Buddy aktivointilelun avulla - tai vaikka koko ruoka-annoksen! Ruokailuhetket kestävät pidempään ja koira saa käyttää kuonoaan lelujen kääntämiseen ja pyörittämiseen. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Canagan

Canagan

Canagan täysravinnot sisältävät erittäin laadukkaita, koiralle ja kissalle biologisesti sopivia liha- ja kalaraaka-aineita. Koirat ja kissat ovat lihansyöjiä, joille lihapitoinen ja proteiinirikas ruoka on luonnollisesti helppo hyödyntää. Canagan täysravinnot sisältävät 60–75 % lihaa tai kalaa. Canagan ruoat sopivat kaiken ikäsille ja kokoisille kissoille ja koirille - erillisiä penturuokia ei tarvita. 

Tutustu Canagan koiranruoka -valikkoon ja Canagan kissanruoka -valikkoon. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »Carlson

Carlson


Carlson koiraportit ja lemmikkiportit
auttavat rajaamaan turvallisen tilan koiralle ja lemmikille huoneistossa. Peten Koiratarvikkeen laaja valikoima tarjoaa valikoiman erikokoisia ja näköisiä portteja, aitauksia ja lisäosia lemmikkiportteihin. Carlson -portit on helppo kiinnittää painekiinnitysjärjestelmällä oviaukkoon tai esimerkiksi porrasaukkoon. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Carnilove

Carnilove

Carnilove - runsaasti lihaa sisältävä viljaton koiranruoka. Carnilove -viljattomat koiran täysravinnot valmistetaan koiralle luontaisesti sopivista ja jo vuosituhansien ajan koiran ruokavalioon kuuluneista raaka-aineista. Carnilove täysravinnot sisältävät runsaasti lihaa ja kalaa, sekä luonnon kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Carnilove koiran kuivaruoat valmistetaan yli 20 vuoden kokemuksella Tšekkiläisessä perheyrityksessä.

Viljaton – Vehnätön – Perunaton – Runsaasti lihaa ja kalaa
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Cat's Best

Cat's Best

Cat's Best puupohjainen kissanhiekka ja paakkuuntuva puupelletti ovat ekologisia kuivikevaihtoehtoja kissoille, kaneille ja jyrsijöille. 100 % luonnonkuitua, 100 % kompostoituva ja biohajoava sekä taloudellinen vaihtoehto: ei tarvitse vaihtaa yhtä usein kuin tavallisia hiekkoja. Orgaaninen ja paakkuuntuva puupohjainen kissanhiekka sitoo erinomaisesti hajut itseensä. Se imee 700 % oman painonsa verran nestettä, tehokkaammin kuin savipohjaiset hiekat.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

CatIt

CatIt

Cat It aktivointilelut tuovat virikettä kissasi päivään. Kissan saalistusvaistoja stimuloivat aktivointilelut houkuttelevat kissaa leikkiin liikkuvien osien, ruoan tai kissanmintun avulla. Cat It kissan aktivointilelut sopivat loistavasti monen kissan talouksiin - lelujen äärelle mahtuu useampi kissa yhtä aikaa!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Catz Finefood

Catz Finefood

Catz Finefood - luonnonmukaista viljatonta kissanruokaa. Cat Finefood kissan märkäruoka on lihapitoista, viljatonta kissanruokaa. Laadukkaista, pääosin eurooppalaisista raaka-aineista valmistettu kissanruoka mukailee kissan luonnollista ravinnontarvetta sisältäen myös pieniä määriä saaliseläimen sisäelimiä lihan lisäksi. 

Ilman säilöntäaineita, väriaineita tai aromivahventeita valmistettu GMO-vapaa kissanruokasarja on valmistettu Saksassa. Catz Finefood märkäruoissa käytetty kala on ympäristöystävällisin menetelmin pyydystetty luonnonvesistä. Hellävarainen kypsennysmenetelmä takaa tärkeiden ravintoaineiden, kuten vitamiinien ja rasvahappojen säilymisen.

Tutustu tarkemmin Catz Finefood kissanruoka valikoimaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Chewies

Chewies

Chewies viljattomat yhden proteiinin laadukkaat ja lihaiset herkut koirille. Hyvin sulavat ja herkulliset lihanamit sopivat palkintoherkuksi usein myös herkkävatsaisille koirille sekä niille koirille, joilla on ruoka-aineyliherkkyyksiä. Makuvaihtoehtoina vuohi, hevonen, kenguru, ankka, kani ja riista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ChuckIt

ChuckIt

ChuckIt koiran lelut hohtavat pimeässä. Pimeässä hohtava lelu mahdollistaa heittoleikit myös syksyn ja talven hämäryydessä. Lataa lelua kirkkaan valon alla 5-10 minuuttia, jonka jälkeen lelu hohtaa pimeässä 20-30 minuuttia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Clipper

Clipper kuljetuslaatikot sopivat koirien, kissojen ja pieneläinten turvalliseen matkustamiseen autossa, junassa ja lentokoneessa. Tarkista aina lentoyhtiön vaatimukset lemmikin kuljetushäkille. Tukevat ja laadukkaat häkit ovat vahvaa muovia metallisilla ovilla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Coastal

Coastal

Coastal-valikoimassa on nailonista ja luonnollisesti antibakteerisesta soijakuidusta valmistettuja koiran kaulapantoja ja hihnoja. Coastal vedonestovaljaat ja kuonopannat auttavat vetämättä hihnassa kulkemisen opetteluun. Tarranauhoilla säädettävä Coastal kuonokoppa sopii lyhytkestoisesti käytettäväksi, esim. hoitotoimenpiteiden aikana.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Compact Care

Compact Care


Compact Care kissanhiekka
on laadukasta kissanhiekkaa vaativaan makuun. Compact Care tarjoaa valikoiman riittoisia, tehokkaita ja toimivia kissanhiekkoja. Kokeile mikä on paras Compact Care kissanhiekka sinun kissallesi!

Tutustu tarkemmin Compact Care kissanhiekka -valikoimaan

Selaa tuotemerkin tuotteita »

CSI Urine

CSI Urine

CSI Urine on tehokas koiran ja kissan tahran- ja hajunpoistoaine. CSI Urine suihke tuhoaa tahran molekyylitasolla ennaltaehkäisten uudelleenmerkkailua. Tehokas tahran- ja hajunpoistoaine pureutuu virtsan, ulosteiden, oksennuksen, veren ja muiden eritteiden aiheuttamiin tahroihin tehokkaasti poistaen hajun sekä tahran. Sopii käytettäväksi niin kovilla kuin pehmeillä pinnoilla. Teho perustuu suihkeen entsyymeihin, jotka syövät orgaanista ainesta hävittäen tahran ja poistaen hajun.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dagsmark

Dagsmark on vehnätön, suomalainen koiranruoka koirasi hyvinvointiin. Kotimainen koiran kuivaruoka on ekologinen valinta kaikenkokoisille aikuisille koirille. Dagsmark-koiranruoat valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla ja sen maistuvat, luonnolliset ja suomalaiset raaka-aineet sulavat hyvin. Dagsmark-täysravinnot ovat vehnättömiä ja soijattomia ilman säilöntä-, aromi- ja väriaineita. Valikoimassa on HÄME, LAPPI ja SAVO-koiranruoat. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dental

Dental

Dental purutikut ja hampaidenhoitoherkut poistavat koiran hampaista plakkia ja tukevat koiran suun hyvinvointia. Sitkeä koostumus auttaa pitämään koiran hampaat hyvässä kunnossa ehkäisten hammaskiven muodostumista. Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut Dental-tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria. Valikoimassa on purtavaa sekä pienille että suurille koirille yksittäisinä tuotteina sekä säästöpakkauksina. Viljattomat grain free purutikut sopivat myös monille herkille koirille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Derbe

Derbe

Italialainen luonnonmukaisten shampoiden ja turkinhoitotuotteiden valmistaja. Tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Italiassa Derben omissa laboratorioissa. Laadukkaat raaka-aieneet valitaan ekologisuuden ja eläinkokeettomuuden perusteella.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Dog Gone Smart

Dog Gone Smart


Dog Gone Smart
tarjoaa monikäyttöisiä mikrokuitumattoja -pyyhkeitä lemmikkikotiin. Mikrokuituteknologia sitoo kuran, lian ja veden sienen lailla välittömästi. Miljoonat mikrokuitusäikeet muodostavat uskomattoman tehokkaan imukyvyn, jonka ansiosta matto imee jopa 7 kertaa painonsa verran kuraa ja vettä ja pyyhe on 8 kertaa imukykyisempi kuin tavallinen pyyhe!

Dirty Dog -matto sopii kuramatoksi eteiseen tai pehmusteeksi lemmikin kuljetuskoppaan tai autohäkkiin. Pienin malli toimii loistavasti kissanvessan hiekkamattona sitoen kaiken kulkeutuvan kissanhiekan itseensä. Materiaalinsa ansiosta Dirty Dog -matto pysyy pidempään siistinä kuin tavallinen matto. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Doggyman

Doggyman

Doggyman koiran karstat ovat pehmeitä ja ne poistavat takkuja ja hilsettä sekä keräävät tehokkaasti kuollutta karvaa ja irtonaista aluskarvaa. Taivutetut metallipiikit eivät vahingoita koiran ihoa eikä turkkia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dogz Finefood

Dogz Finefood

Dogz Finefood – terveellistä koiranruokaa herkullisessa muodossa. Dogz Finefood koiran märkäruoka on luonnollista koiranruokaa erittäin laadukkaista ja maistuvista raaka-aineista. Täysin ilman säilöntäaineita, väriaineita tai aromivahventeita valmistettu GMO-vapaa koiranruokasarja on valmistettu pääosin eurooppalaisista raaka-aineista. Dogz Finefood koiran märkäruoka on erittäin maistuvaa ja se on pärjännyt loistavasti riippumattomissa makutesteissä.

Dogz Finefood koiran märkäruoat sisältävät runsaasti laadukasta eurooppalaista lihaa, sekä pieniä määriä sisäelimiä ja kasviksia mukaillen koiran luonnollista ravinnontarvetta. Hellävarainen kypsennysmenetelmä takaa tärkeiden ravintoaineiden, kuten vitamiinien ja rasvahappojen säilymisen. Viljattomat ja gluteenittomat Dogz Finefood märkäruoat sopivat myös herkkävatsaisille ja ruoka-aineyliherkille koirille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dogzilla

Dogzilla

Dogzilla koiran lelut on suunniteltu erityisesti vahvaleukaisille koirille pureskeluun ja aktivoimiseen. Kestävät, kumiset lelut sekä pienille että suurille koirille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Dorwest Herbs

Dorwest Herbs

Dorwest Herbs-luontaistuotteet tukevat lemmikkisi terveyttä. Taataksesi tuotteiden maksimaalisen vaikutuksen, annostele tuotteet pakkauksen korkkia tai annosmittaa käyttäen. Vältä tuotteiden paljain käsin käsittelyä. Annostele Dorwest Herbs -tuotteet lemmikkisi ravinnon joukkoon tai suoraan lemmikin suuhun. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dreamies

Dreamies

Dreamies kissan herkut ovat rapeita tyynyjä suussasulavan kermaisella täytteellä. Kissasi hemmotteluun!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Drinkwell

Drinkwell


Drinkwell
juoma-automaatit koirille ja kissoille houkuttelevat virtaavalla vedellä lemmikkiäsi juomaan enemmän. Kissat ja koirat pitävät raikkaasta, happipitoisesta vedestä. Vesiautomaatit pitävät veden puhtaana pumpun kierrättäessä vettä hiilisuodattimen läpi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Drymate

Drymate

Drymate ruokakupin alustat, kissanvessan edusmatot, pentuaitauksen matto ja pissa-alusta suojaavat lattiaa ja auttavat pitämään kodin siistinä. Nestettä imevä häkkimatto on kestävä, likaahylkivä ja luistamaton. Käytännölliset Drymate-tuotteet helpottavat lemmikkikodin arkea. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eat Rustic

Eat Rustic


Eat Rustic-kuivatut herkut ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, luonnollisia ja prosessoimattomia koiran herkkuja.
Mainiota hemmotteluun ja palkitsemiseen – vain parasta koirallesi!  Nämä koiran herkut maistuvat yleensä myös nirsommalle kaverille, ja ne voivat sopia myös allergisille tai herkille koirille. Valikoimassa on ankkaa, lammasta, possua, peuraa, jänistä, nautaa ja villisikaa.

Kaikki raaka-aineet tulevat EU:sta ja ne pakataan Ruotsissa tiukan laatuvalvonnan alla. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

EBI

EBI

EBI tarjoaa laajan valikoiman lemmikin matkustamiseen, asumiseen ja ulkoiluun sekä koirien ja kissojen leluja, kissanvessoja, kiipeilypuita ja hauskoja aktivointileluja. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper

Edgar&CooperEdgard & Cooper - luomua lemmikillesi! Luonnolliset ja eettisesti valmistetut koiran kuiva- ja märkäruoat ovat ympäristöystävällinen, terveellinen ja herkullinen valinta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Effe Balance

Effektri Dog, omega-3 -koiran ravintoöljy on puhtaan kalaöljyn ja extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolien sekoitus. Tasapainoinen omega-6- ja omega-3 -suhde sekä runsaasti antioksidantteja helposti imeytyvässä muodossa. Säännöllinen ja päivittäinen annostelu lisää EPA- ja DHA-rasvahappojen hyötyjä pitkäkestoisesti sekä tukee solujen uusiutumista. Effektri Dog -öljy koiralle sopii kaikille koirille pennusta senioriin. Erittäin riittoisa!
 • Palauttaa ja ylläpitää optimaalista omega-6- ja omega-3-tasapainoa.
 • Tukee luonnollista vastustuskykyä.
 • Auttaa hidastamaan ja pysäyttämään tulehdustiloja.
 • Tukee nivelien, turkin ja ihon hyvinvointia.
 • Sisältää luonnollista D-vitamiinia.
 • Pennuille DHA-rasvahapolla on tärkeä rooli aivojen ja näkökyvyn kehittymisessä.
 • DHA tukee muistia ja oppimiskykyä, lihasmotoriikan kehittymistä ja vahvistaa immuniteettia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Escapure

Escapure

Escapure koiranruoka ja kissanruoka ovat 100 % luonnollisia, viljattomia ja erittäin maistuvia. Escapure ruoat sisältävät runsaasti laadukasta lihaa ja pieniä määriä hyviä hiilihydraatteja. Koostumuksensa ansiosta ne sopivat myös allergikoille. Escapure ruokasarjasta löydät myös 100 % lihasta valmisetut täyslihasäilykkeet täydennysravinnoksi koirille ja kissoille jotka syövät raakaruokaa, barffaavat tai ovat eliminaatiodietillä.

Tutustu tarkemmin Escapure koiranruoka valikoimaan.
Tutustu tarkemmin Escapure kissanruoka valikoimaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Espree

Espree

Espree tuotesarjasta löydät koiran ja kissan shampoot, hoitoaineet ja suihkeet. Laaja valikoima moneen eri tarpeeseen. Hellävaraiset puhdistusaineet korville ja silmille, Aloe Vera -tuotteita ärtyneelle iholle ja hot spotin hoitoon sekä kipua lievittävä ja anturoita pehmentävä tassurasva.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eukanuba

Eukanuba

Eukanuba tarjoaa koirallesi korkealaatuista koiranruokaa terveelliseen elämään. Peten Koiratarvike tarjoaa Eukanuba-sarjan laajan valikoiman ruokavaihtoehtoja kaikenikäisille ja -kokoisille koirille erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


EverClean

EverClean

EverClean - laadukas mikrokissanhiekka vaativaan makuun. EverClean -kissanhiekat ovat vuosikymmenten tutkimusten ja tuotekehityksen tulos. Laadukas ja toimiva EverClean on usean kissakodin valinta, jota ei mielellään vaihdeta - toimiva kissanhiekka takaa hajuttoman ja pölyttömän kodin. EverClean hiekan maksimaalinen hajunsietokyky imee epämiellyttävät hajut tehokkaasti. Ylivoimainen paakkuuntumiskyky auttaa sitomaan hajut paakun sisälle. Tiivis paakku on erittäin helppo siivota, eikä turhaa hiekkahävikkiä synny. EverClean tarjoaa valikoiman hajustettuja ja hajustamattomia kissanhiekkoja niin yhden kuin usean kissan talouksiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Feel

Feel

Feel nahkatuotteet koirille ja kissoille. Feel -tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta naudannahasta. Kestävän lopputuloksen takaa huolellinen raaka-aineiden valinta ja ompelutyö. Tyylikkäät ja ajattomat Feel koiran pannat ja taluttimet ovat yksinkertaisuudessaan kauniita ja kestäviä. Feel tuotesarjasta löydät pannat ja taluttimet kaiken kokoisille ja ikäisille koirille jokaiseen tilanteeseen niin metsälenkeille kuin kaupungin vilinään. Feel valmistaa myös laadukkaita valjaita kissoille. Nämä kissanvaljaat sopivat myös kaneille ja freteille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Feel Active

Feel Active


Feel Active
- käytännölliset ja kauniit koiran takit pohjoismaisiin olosuhteisiin. Tuotteiden suunnittelussa on lähdetty koiran tarpeista – istuvuus ja käyttömukavuus ovat Feel Active -vaatteissa etusijalla. Vaatteissa käytetään parhaita materiaaleja ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pienimpienkin yksityiskohtien toimivuuteen.
 
Feel Active mallisto on yhdistelmä ensiluokkaista istuvuutta, toiminnallisuutta, laadukkaita teknisiä- ja luonnonmukaisia materiaaleja, käytännöllisiä yksityiskohtia sekä uusia ratkaisuja. Käytännöllisyys ei sulje pois kaunista ulkonäköä! 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Feliway

Feliway

Feliway feromonihaihduttimet rauhoittavat kissaa, vähentävät stressiä ja parantavat monikissatalouksissa kissojen toimeentulemista. Feliscratch vähentää ei-toivottua huonekalujen raapimista ja ohjaa käytöstä sallittuihin raapimispuihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ferplast

Ferplast

Ferplast-valikoimasta löydät häkkejä hamstereille ja gerbiileille sekä kuljetuslaatikoita pieneläimille, kissoille ja pienille koirille. Laadukkaat häkit ovat saatavilla sekä tarvikkeiden kanssa että ilman.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Finlayson

Finlayson

Finlayson koiran pedit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Innovatiivinen, reunallinen petimalli on monikäyttöinen: irrotettavilla reunoilla varustettu koiran peti on helppo muokata petimallisesta tyynymalliseksi hetkessä. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

FinNero

FinNero

FinNero Halla -tossut
FinNero Halla -tossut ovat korkeavartiset fleecetossut kahdella tarrakiinnityksellä ja liukuestepohjalla. Laadukkaat ja käytännölliset tossut, jotka suojaavat koiran tassuja mm. pakkashalkeamilta ja palelulta.

Ballerina-juoksuhousut kauniilla helmalla ovat soman tyttömäiset. Juoksupöksyt suojaavat kotasi juoksuajan tahroilta. Leveä ja joustava vyötärö. Kokonaan aukeava malli on helppo pukea.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Firedog

Firedog

Firedog grip-hihnat, -koulutusliinat ja -jälkiliinat antavat hyvän pidon. Kumitalutin on mukava ja pitää myös kostealla kelillä. Grip taluttimet sopivat jokapäiväiseen lenkkeilyyn, paljon värejä ja kokoja. 

Firedog-valikoimassa on runsaasti sekä kangas- että kaninkarvadummyja. Laadukkaat kelluvat damit vedestä noutamiseen ja suositut kanidamit metsästyskoulutukseen. Dummyt voi myös hajustaa koulutushajusteella, joka sopii käytettäväksi myös kätevissä kenkäremmeissä hajujäljen teossa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

FitDog

FitDog

FitDog juomajauheet koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen ennen suoritusta sekä suorituksen aikana ja palautusjuomajauhe palauttamaan energia- ja vitamiinivarastoja intensiivisen suorituksen jälkeen.

Onko koirasi huono juomaan? Oletko huolissasi sen nestetasapainosta rasituksen aikana ja kuumina päivinä? Harrastatko lajeja, joissa koira tarvitsee energiaa muttet kuitenkaan pysty antamaan sille kiinteää ruokaa ennen suoritusta? FitDog Energy on kehitetty juuri näihin tarpeisiin.

Tuote sekoitetaan veteen ja se sopii hyvin tilanteisiin, joissa koiralle ei voi antaa kiinteää ruokaa mutta sen tulisi kuitenkin saada riittävästi energiaa ja nestettä suoritusta varten. Sopii kaikenrotuisille koirille ja kaikkien lajien harrastajille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fixodida

Fixodida

Fixodida ZX ravintolisä auttaa ylläpitämään koiran tai kissan ravintotasapainoa. Fixodida ZX sisältää kuitua turpeesta, kaoliinia ja Saccharomyces cerevisiae:sta (oluthiivasta) valmistettua kuivattua hiivaa. Ravintolisäjauhe on helppo annostella koiran tai kissan ruoan joukkoon.
Fixodida ZX -jauheen tai -tablettien päivittäinen käyttö voi vähentää punkkien ja muiden ulkoloisten tarttumista.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Flamingo

Flamingo

Flamingo tarjoaa laajan valikoiman tarvikkeita koirille, kissoille ja pieneläimille: mm. leluja, aktvointileluja, pieneläinten häkkivarusteita sekä penkin- ja tavaratilansuojia koiran matkustamiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Flexi

Flexi


Flexi
kelataluttimella annat lemmikillesi vapautta turvallisesti. Sopivan hihnan löydät koirasi painon perusteella, Flexi on mainio myös kissan ulkoiluttamiseen. Flexi Varioon on saatavana kätevät lisävarusteet, joiden avulla saat taluttimesta juuri sinun ja koirasi tarpeisiin täydellisen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Forthglade

Forthglade - luonnolliset, lihaisat ja vehnättömät koiran märkäruoat ovat laadukkaista ja maistuvia täysravintoja, jotka on valmistettu herkkävatsaiset huomioiden. Vain parhaat raaka-aineet käytetään Forthgladen koiranruokiin. Niissä ei ole käytetty lihaa korvaavia jauhoja tai liemiä ja viljan sijaan niissä on maistuvia ja terveellisiä vihanneksia ja bataattia. Hellävarainen valmistus säilyttää maut ja vitamiinit. Forthglade-koiranruoat ovat täysravintoja, ja ne valmistetaan Englannissa Devonissa paikallisista raaka-aineista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Furminator

Furminator


Furminator
on todellinen isomman tai pienemmän eläimen omistajan pelastus karvanlähtöön. Sen käyttö vähentää irtokarvan määrää jopa 90%, poistamalla pohjavillan ja irtokarvan päällysturkkia ja eläimen ihoa vahingoittamatta. 

Meiltä löydät alkuperäiset furminaattorit kaikenlaiseen karvanlähtöön; pitkä- ja lyhytkarvaisille koirille, kissoille ja pieneläimille. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gaia

Gaia

GaiaHelli lemmikkiäsi – ja ympäristöä: kaikki Gaia-tuotteet on tehty luonnollisista, orgaanisista ja kierrätetyistä materiaaleista, luontoa kunnioittaen.

Gaia on turhaa muovijätettä vastaan ja esimerkiksi konepestävien Gaia-petien materiaalina on 100% orgaaninen puuvilla, jonka kuitutäyte on valmistettu kierrätetyistä muovipullojen korkeista. Gaia ei myöskään usko kertakäyttökulttuuriin vaan Gaia-lelut on tehty kestämään enemmän kuin yhden puraisun verran. Lelut valmistetaan juutista, orgaanisesta puuvillasta sekä vahvasta mokkanahasta – ilman haitallisia kemikaaleja. Täyte on 100 % kierrätysmateriaalia.

Kun valitset ympäristöystävälliset Gaia-tuotteet, tuet kestävää kehitystä!

Tutustu ja ihastu!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


GiGwi

GiGwi

GiGwi lelut koirille ja kissoille ovat persoonallisia ja useissa on käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten vaihdettava vinku ja uudelleentäytettävä kissanminttutasku. Koirien leluvalikoimassa on vaihtoehtoja sekä pienille että isoille ja järeäleukaisille koirille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Go Fresh Pet

Go Fresh Pet

Go Fresh viilennyshuivi ja -liivi viilentävät koiraa kuumina päivinä.  Kastele, purista ja pue koiralle. Huivi ja liivi peittävät verenkierron kannalta oleelliset alueet ja ne ovat kevyet päällä myös kosteana. Erinomainen kesäsäällä kävelyllä, automatkoilla, treeneissä tai vaikka näyttelyissä. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Golden Eagle

Golden Eagle

Golden Eagle tarjousGolden Eagle Holistic Health® koiranruoka valikoimastamme löytyy oikea koiranruoka lemmikin eri elämänvaiheisiin – ei ainoastaan terveille lemmikeille, vaan myös allergisille ja varsinkin perinnöllisille sairauksille altistuneille lemmikeille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gourmet

Gourmet Mon petit
Gourmet Perle kissan märkäruokamonipakkaukset ovat maistuvia kosteita täysravintoja kastikkeessa. Aikuisen kissan märkäruoka 85 g pussien riittoisassa 24 kappaleen pakkauksessa. Monikissatalouksiin sopiva 60 x 86 g lajitelma tarjoaa eri makuvaihtoehtoja tuomaan vaihtelua kissan ruokavalioon.

Gourmet Mon Petit kissan märkäruokavalikoima tarjoaa useita herkullisia gourmet-reseptejä liha- ja kalaleikkeitä herkullisessa kastikkeessa kissan vaativaan makuun. Juuri oikean kokoiset kissan märkäruoka-annokset 50 g pusseissa: kissa voi nauttia tuoreesta ruoasta joka aterialla.

Gourmet Gold kissan säilykkeet – maukkaita, kosteita täysravintoja 24 x 85 g monipakkauksessa. Kissan märkäruoat monessa muodossa: kastikkeena, pateena ja moussena.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Grizzly

Grizzly

Grizzly-lohiöljyyn käytetään ainoastaan oikeaa villilohen öljyä.  Alaskan vesiltä pyydettyjen villilohien omega-3- ja omega-6-rasvahappojen suhdeluku on  huomattavan korkea, 9-10:1. Viljellyillä lohilla vastaava suhdeluku on 2-3:1. Grizzly lohiöljy valmistetaan yhtä aikaa ihmisten käyttöön tarkoitettujen fileiden kanssa. Arvokkaiden rasvahappojen tasapainoinen suhde säilyy lohiöljyssä luonnollisesti, ja sitä vahvistetaan lisäämällä joukkoon luonnollista rosmariiniuutetta. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Grumpy Cat

Grumpy Cat


Grumpy Cat
-kissan nimeä kantava lelusarja tarjoaa erittäin kamalia leluja kaikille oman elämänsä mököttäjäkissoille. Kuka on keksinyt, että leikkimisen pitäisi olla hauskaa?

Grumpy Cat – leikkiminen ei koskaan ole ollut näin kamalaa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Halo

Halo

Mikrosirunlukija Halo Scanner on helppokäyttöinen ja ergonomisesti muotoiltu mikrosirunlukija. joka lukee kaikki lemmikkikäytössä olevat ISO FDX-B (15 digit) ja FDX-A (10 digit) mikrosirut. Ladattava mikrosirunlukija toimii yhdellä latauksella noin kaksi kuukautta, tai noin 1000 lukukertaa. Helppokäyttöinen mikrosirunlukija sopii niin eläinlääkäreiden, kasvattajien ja seurojen tai yhdistysten käyttöön. Halo Scannerilla luet mikrosirun helposti kaiken kokoisista eläimistä, kuten koirasta, kissasta ja hevosesta. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Happy Pet Project

Happy Pet Project

Happy Pet Project -koiran ja -kissan kupit ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä: ne pysyvät pitkään kylmänä ja pitävät veden raikkaana. Magisso kuppi kastellaan viileän veden alla n. 60 sekuntia ennen käyttöönottoa. Kuppi säilyttää veden raikkaana ja hidastaa bakteerikasvuston muodostumista kupin pintaan. Erityisesti kissat ovat usein tarkkoja veden laadun suhteen ja Happy Pet Project sopiikin laatutietoisen viiksiniekan kupiksi. Happy Pet Project -ruokakupit estävät koiraa ja kissaa hotkimasta ruokaansa kupin keskellä olevan kohokuvion avulla. Kauniit värit sopivat moneen kotiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Happy-House

Happy-House


Happy-House
lemmikkikodin sisustamiseen. Koira- ja kissa-aiheiset pöytävalaisimet, tuikkukipot, kynttilät, kello, lasipurkit, patsas ja seinäkello tuovat kotiin lämpimän tunnelman. Valikoimassa on myös koiran petejä, jotka sopivat moneen sisutukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hau Hau Champion

Hau Hau Champion

Hau-Hau Champion on lihaisa ja vehnätön koiranruoka. Hau-Hau kana-riisi on monelle tuttu klassikkokoiranruoka. Peten valikoimasta löydät myös sarjan muut vaihtoehdot, mm. Hau-Hau Champion -penturuoka kasvaville koirille ja lammas-riisi herkkävatsaisille. Hau-Hau Champion Super Premium -koiranruoat eivät sisällä yleisesti yliherkkyyksiä aiheuttavia ainesosia, kuten sikaa, nautaa, vehnää, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia. Hau-Hau Super Premium -täysravinnoissa on hiilihydraattilähteenä mm. perunaa.

Hau Hau Champion -vehnättömät koiran herkut ja -puruluut sekä -purutikut ovat monen suomalaisen koiran suosikkeja! Pureskelu on jokaisen koiran perustarve ja samalla se vähentää plakkia ja raikastaa koiran hengitystä. 100 % täyslihaherkut ovat terveellinen vaihtoehto koiran palkitsemiseen ja hemmotteluun.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hear Doggy

Hear Doggy

Hear Doggy koiran ultraäänilelut ovat sekä koiran että omistajan suosikkeja! Ultraäänivingulla varustetut pehmeät vinkulelut vinkuvat taajuudella jonka vain koira kuulee. Ihmiskorvaan nämä hauskat lelut ovat äänettömiä. Pehmeiden, mutta kestävien Hear Doggy ultraäänilelujen kanssa koira voi peuhata tuntikausia äänettömästi, ilman ihmiskorvaa ärsyttävää vinguttamista. Vihdoinkin vinkulelu, jota koirasi sekä sinä rakastatte!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hill's

Hill's

Hill´s koiran- ja kissanruoat perustuvat laajoihin kliinisiin tutkimuksiin ja ne vastaavat moniin erityistarpeisiin. Ruokavaliot on kehitetty optimaalisiksi eri elämänvaiheisiin ja sairaustiloihin.

Hill´s koiranruoat
Hill´s kissanruoat
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hing

Hing

Hing Designs tarjoaa tyylikkäitä koirankuppeja, kissankuppeja ja pieneläimille, kuten kaneille, sopivia kuppeja. Kupit on valmistettu korkealaatuisesta ja kauniisti kiiltävästä materiaalista, jotka kestävät käyttöä. Kupeissa on irrotettava, teräksinen sisäkulho, jonka voi pestä astianpesukoneessa. Liukumaton pohja pitää kupin paikoillaan. Tyylitietoisen valinta!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hownd

Hownd

Hownd shampoot ja hoitosuihkeet koirille

Luonnollinen turkinhoitosarja koirille. Isossa Britanniassa valmistettu turkinhoitosarja sopii kaiken rotuisille koirille pennuista senioriin. Tuotteiden pH-tasapaino on koiran iholle ja turkille soveltuva. Tuotteet sisältävät mm. arganöljyä, aloe veraa, E-vitamiinia ja B5-provitamiinia – kaikki nämä auttavat palauttamaan, suojaamaan ja kosteuttamaan koiran ihoa ja turkkia. Hownd-tuotteet ovat täysin alkoholi-, parabeeni-, saippua- ja väriainevapaita.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hugo&Celine

Hugo&Celine

Hugi&Celine

Hugo&Celine -koiran herkut on tehty ruotsalaisista, korkealaatuisista raaka-aineista ilman lisäaineita tai gluteenia. Hugo&Celinen motto on korkea laatu, pakattu huumorilla ja valmistettu rakkaudella. Tuotteet on tehty koiria kuunnellen, pakkaukset ovat ihmisiä varten käytännöllisiä ja kauniita.
Valikoimasta löydät herkulliset, rapeat koirankeksit 100 % kuivatusta pötsistä, koiransipsit kuivatusta naudanmaksasta koulutusnamiksi tai perjantai-illan herkuksi ja koiran tikkarin kuivatusta häränlihasta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hurtta

Hurtta

Hurtta-tuotteiden valikoimasta sopivat tuotteet jokaiselle koiralle
Hurtta-tuotteiden 
laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiselle koiralle. Hurtta-tuotteisiin kuuluu valjaita, pantoja, hihnoja, takkeja sekä lämpöä heijastavia haalareita ja mantteleita (esim. Hurtta Extreme Body Warmer ja Hurtta Extreme Warmer ja paljon muuta. Nämä koiran varusteet sopivat monenkokoisille ja -mallisille koirille kaikkiin sääolosuhteisiin. Korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita on miellyttävä käyttää. 

Hurtta-valjaat ovat viisas valinta ulkoiluun. Hyvin istuvat valjaat lisäävät koiran ulkoiluun turvallisuutta ja Hurtta-valjaiden ergonominen suunnittelu lisää ulkoilun mukavuutta. Valjaita valikoidessa kannattaa huomioida koiran rotu, koko, ruumiinrakenne ja koiran tapa liikkua. Vääränmallinen valjas voi rajoittaa koiran luontaista liikerataa ja aiheuttaa lihasjäykkyyttä. Lisäksi huonosti istuva koiran valjas voi hiertää koiraa ikävästi.

Hurtta-sadetakit auttavat pitämään koirasi lämpimänä sateisilla ja tuulisilla keleillä ja suojaavat lisäksi turkkia kuralta. Hurtta sadetakkien mallistosta löytyy nopeasti puettavia lahkeettomia malleja ja paremmin suojaavia lahkeellisia malleja. Erinomaisen istuuvuuden takaa takeista löytyvät erilaiset säätövarat niin selässä, lahkeissa, vyötäröllä ja pääntiessä. Hurtta-sadetakki on vedenpitäviä ja hengittävä, jotta jokainen koira voi nauttia ulkoilusta myös sadesäällä! 

Hurtta on Suomesta kotoisin oleva brändi, joka osaa suunnitella tuotteita erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Hurtta kehittää jatkuvasti tuotteitaan eteenpäin niin lenkkipoluilla kuin treenikentillä taataakseen koiranomistajille entistä laadukkaampia tuotteita. 

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

IAMS

IAMS

IAMS – korkealaatuiset märkäruoat aikuisille kissoille ja kissanpennuille sekä yksittäisenä että kätevissä lajitelmamonipakkauksissa. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu täysravinto sisältää kaikki kissalle tarpeelliset kivennäisaineet ja vitamiinit sekä tukee kissan ruoansulatusta ja immuniteettia. Hyvin sulavaa ja maistuvaa!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ideal Dog

Ideal Dog

Ideal Dog -valikoimassa on laadukkaita tuotteita koiran turkinhoitoon ja trimmaukseen. Mm. karstat, harjat, kammat, nyppimiskumit, lateksilenkit, trimmausveitset ja mikrokuitupyyhkeet löytät Ideal Dogilta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Intersand Classic

Intersand Classic

Intersand Classic kissanhiekat valmistetaan Kanadassa puhtaista luonnontuotteista. Extreme Classic on nyt Intersand Classic! Eri nimi, sama laadukas koostumus. Hiekan tehokas, patentoitu kolmitehovaikutus sitoo epämiellyttävät hajut kissanvessalaatikosta tehokkaasti. Intersand Classic kissanhiekka on pienirakeista mikrohiekkaa, joka tekee helposti siivottavan tiiviin paakun. Intersand Classic -tuotesarjan valikoimasta löydät niin hajustetut kuin hajustamattomat kissanhiekkavaihtoehdot.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Isle Of Dogs

Isle Of Dogs

Isle of Dog koiran shampoot, hoitoaineet, muotoiluvaahdot ja turkkiin jätettävät suihkeet kaikenrotuisille ja -värisille turkeille. Suuret pakkauskoot suurkuluttajille. Laajasta valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset lemmikkisi turkinhoitoon kurittomien karvojen kesyttämieen, takkujen avaamiseen, ihon rauhoittamiseen ja sähköisyyden poistamiseen. Omat shampoot eri turkkilaaduille.
Isle of Dog -valikoiman hajunpoistajat raikastavat huoneilmaa ja neutraloivat epämiellyttäviä tuoksuja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Itsy Bitsy

Itsy Bitsy

Itse Bitsy lihaisat herkut koirille ja kissoille ovat maistuvia lemmikkisi palkitsemiseen ja hemmotteluun. Näitä kuolataan lisää! Valikoimasta löydät myös hauskoja leluja lemmikillesi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jackson Galaxy

Jackson Galaxy

Jackson Galaxy

Jackson Galaxy -kissanlelut tyydyttävät kissan luonnollisia vaistoja. Lelut on suunnitellut kissakuiskaaja Jackson Galaxy, joka on tunnettu TV-ohjelmastaan ”My cat from Hell”. Leluissa on uudenlaisia, luovia ratkaisuja kissojen aktivointiin ja ne vahvistavat kissan ja omistajan välistä suhdetta. Jackson Galaxy -kissanlelut ovat helppokäyttöisiä ja ne kiinnostavat kissaa pitkään.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jr Farm

Jr Farm

Jr Farm tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kanien ja jyrsijöiden ruokintaan. Terveellisiä täsyravintoja ja runsaasti täydennysravintoja tarjoamaan vaihtelua ja aktivointia pienelle lemmikille. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Julius-K9

Julius-K9


Julius K9
IDC (innovative dog comfort) koiran valjaat ovat ergonomisesti muotoillut ja mukavat koiran päällä. Valjaat jakavat paineen optimaalisesti koiran koko rintakehälle, kiinnitys säädetään portaattomasti helppokäyttöisellä ja pitävällä tarrakiinnityksellä koiralle sopivaksi. Valjaissa on näkyvät heijastimet ja molemmin puolin vaihdettavat tarrat, jolla personoit valjaat juuri sinun koirallesi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

JW

JW

Täyskumilelu koiralle JW Hol-ee roller verkkopallo kestää rajussakin leikissä! Jos pitäisi valita vain yksi lelu, se olisi tämä! Joustavasta luonnonkumista valmistettu verkkopallo joustaa koiran hampaissa ja kevyttä palloa on helppo heittää sekä retuuttaa. Tämä täyskumilelujen kestosuosikki kuuluu jokaisen koiran lelukoppaan! Vinkki! Pujota verkkopallon sisään kasvimassa- tai nahkaluita, jolloin pallo toimii aktivointileluna.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

K9 Competition

K9 Competition

K9 Competition koiran ja kissan turkinhoitotuotteet ovat korkealaatuisia, luontoystävällisistä raaka-aineista valmistettuja tuotteita, jotka sisältävät aloe veraa, B5 vitamiinia ja silkkiproteiinia. Sopii koirille ja kissoille jokapäiväiseen käyttöön sekä ammattilais- että kotikäyttöön.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Karlie

Karlie

Karlie-tuoteperheestä löydät mm. koiran nahkapantoja, usb-ladattavia valopantoja ja suosittuja aktivointipalloja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Katt3

Katt3

Katt3 – kokoa juuri sellainen "kissa-asema" kuin haluat! Innovatiivisista, kuutionmallisista moduleista rakennat helposti uuden ajan kiipeily- ja raapimapuun. Katt3 mahtuu mihin tahansa asuntoon ja se on erittäin helppo koota ja muunnella. Yhden modulin koko on 37 x 37 x 37 cm. Katt3-kuutiot ovat tyylikkäitä, helppo pitää puhtaana ja ne ovat todella kestävää tekoa. Kuutioita voi liittää toisiinsa useampia tai tarvittaessa vaihtaa. Näppärä kiinnitys "napsautuslukoilla". Kaikkia aloituspakkaukseen sisältyviä osia myydään myös erikseen.
 
Katt3 tarjoaa kissalle mukavia piilo- ja lepopaikkoja, leikkimis- ja raapimispaikan. Kuutiot sopivat erinomaisesti pohjoismaiseen sisustukseen ja ne on suunniteltu yhdessä kissojen käyttäytymistutkijan kanssa.
 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kiwi Walker

Kiwi Walker

Kiwi Walker tarjoaa hauskannäköiset, ortopediset koiran pedit, joissa myös petien reunojen täyte on ortopedistä. Peti muotoutuu koiran vartalon lämmön ja painon mukaisesti, jolloin paino jakautuu tasaisemmin ja vähentää siten painetta nivelissä. Lonkat, nivelet ja selkäranka saavat levätä niiden luonnollisessa asennossa ja siten lihas- ja nivelkivut lievittyvät. lemmikkisi on iloisempi ja pirteämpi, kun se nukkuu hyvin. Pienet petikoot ja korkeareunaiset Nest-pesät sopivat erinomaisesti kissoille. Erottuvat rallipedit sopivat hyvin esim. lastenhuoneen sisustukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kong

Kong


Kong -lelut
ovat kestäviä ja hauskoja leluja koirille, kissoille ja pieneläimille kuten freteille. Jokainen on suunniteltu mahdollisimman kestäväksi ja koiran tai kissan leikkiin sopivaksi. Kong -leluja on moneen käyttötarkoitukseen, aktivoimiseen, riepotteluun, pallotteluun ja esimerkiksi painimiseen. Jokaisella lelulla on tarkoin mietitty käyttötarkoitus, joka tukee lemmikin luontaista tapaa leikkiä.

Tutustu laajaan KONG lelu -valikoimaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kruuse

Kruuse

Kruuse – lemmikkisi hyvinvointiin. Koiran joustositeet ensiapuun, koiran ranne- ja kinnertuki tukee koiran niveliä ennen tai jälkeen leikkauksen sekä vähentää koiran kipuja ja ontumista kroonisen niveltulehduksen, nivelrikon tai nivelsidevammojen aikana. Tuki kompensoi kipeän nivelen toimintaa ja mahdollistaa koiralle kivuttomamman ja normaalimman liikkumisen sekä estää uusien vaurioiden syntymistä ja ehkäisee jo syntyneiden vammojen laajentumista. Koiran jalkapainot sopivat koiran kuntoutukseen harjoittamaan jalkojen lihaksistoa ja parantamaan liikkumista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Kusse & Kutta

Kusse & Kutta


Kusse & Kutta
koiran pannat ihanissa väreissä ja kuoseissa! Puolikiristävät pehmopannat ja solkipannat ovat helppokäyttöisiä ja koiralle mukavia: sisäpuoli on pehmeää polyesterkarvaa. Pannoissa on näkyvyyttä lisäävä heijastinnauha. Laadukas ja kestävä Kusse & Kutta panta on söpö kuin karkki! Suomalainen ja laadukas.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lambert Kay

Lambert Kay

Lambert Kay EMT spray ja geeli koiran haavojen ja muiden ihovaurioiden hoitoon. Erittäin tehokas esim. haavoille, palohaavoille ja hot spotille. Hydralidoitu kollageeni tiivistää ja suojaa haavoja, vähentää verenvuotoa, nopeuttaa paranemista ja lieventää kipua ja kutinaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Latz

Latz

Latz-kissanruoka on monien kissojen suosikki! Latz-kissan märkäruokalajitelma sisältää herkullista kanaa, nautaa, tonnikalaa ja lohta hyytelössä. 44 x 100 g annospusseja kissan märkäruokaa riittää pitkään ja ravitsee kissan kokonaisvaltaisesti. Säästöpakkaus on mainio monikissatalouksiin ja useat makuvaihtoehtot tarjoavat vaihtelua kissalle. 100 g annospussit pitävät ruoan tuoreena ja maistuvana.

Latz tarjous
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lawrence

Lawrence

Lawrence lemmikin karstat ovat pehmeitä ja hellävaraisia iholle ja turkille. Omat karstat kissoille, koirille ja koiranpennuille. Kevyt ja puuvartinen karsta on mukava käyttää.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

LifeApp

LifeApp


LifeApp
kissan pedit ovat 100 % käsityötä. Huopamaiset pedit raikkaalla väripaletilla mustanharmaan ryhdittämänä sopivat moneen sisustukseen. Monipuolinen Basket Bowl on monikäyttöinen ja se sopii sekä kissan että pienen koiran pediksi kuin lelu- tai lehtikoriksi. Cat-Cave toimii niin pesäluolana kuin petinäkin – pedin katon voi painaa alas, jolloin pedistä tule kulhomainen nukkumapaikka.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lily's Kitchen

Lily's Kitchen

Lily’s Kitchen tarjoaa lemmikille kunnon ruokaa, joka on täynnä ravitsevia ainesosia. Tasapainoinen, ravinnerikas ruoka on avain koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Holistinen Lily’s Kitchen tarjoaa myös luomukoiranruokaa ja -kissanruokaa lemmikeille. Koko Lily’s Kitchen -sarja on holistinen ja ruokien raaka-aineissa on käytetty luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan. Raaka-aineet ja niiden toimittajat valitaan huolella, eettisyys on tärkeä kriteeri raaka-aineiden valinnan suhteen. Lily’s Kitchen -ruokasarja valmistetaan Iso-Britanniassa.

Lily’s Kitchen ruokien resepti on yksinkertaisen hyvä: Vain luonnollisia, vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita -  ei muuta!

Lily’s Kitchen -ruoat sisältävät laadukkaita raaka-aineita – ei koskaan keinotekoisia lisäaineita, säilöntäaineita, väri- tai makuaineita. Lily’s Kitchen tuotteisiin on lisätty 14 erilaista yrttiä tukemaan lemmikin hyvinvointia. Luonnollinen, herkullinen ja kokonaisvaltainen ruoka yhdessä liikunnan ja yhdessäolon kanssa tekee lemmikkisi onnelliseksi.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Little&Bigger

Little&Bigger

Little & Bigger sekä pienille että suurille lemmikeille! Laajasta valikoimasta löydät monipuoliset koiran ja kissan tarvikkeet, kissan ja pieneläinten ekologisen kuivikepelletin sekä pieneläimien herkut. Valikoimassa on myös sesongeittain vaihtuvia tuotteita, pysy tassutuntumalla uutuuksista!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Luonnollinen Kamu

Luonnollinen Kamu

Kamu-tuoteperhe on luonnollinen ja suomalainen sarja lemmikkien shampoita, siivoussuihkeita ja pyykinpesuaineita. Tuotteet ovat turvallisia, luontoystävällisiä ja 100 % biohajoavia. Tuotteissa on pH 6,5, mikä ei ärsytä koiran ihoa. Hajustettomilla tuotteilla pesun jäljiltä ei jää tuoksuja, mitkä häiritsisivät koiraa.
Kamu shampoot sopivat kaikille lemmikeille. Valitse turkin mukaan shampoo karkealle, pitkälle tai pennun turkille.
Kamu siivoussuihkeet ovat kaikille lemmikkikodin pinnoille suunniteltuja pesuainetiivisteitä. Suihkauta ja pyyhkäise. Huuhtelua ei tarvita, koska turvallisista tuotteista ei jää mitään ylimääräisiä jäämiä. Sopii esim. tahroille, kissanvessan ja jysijän häkin pesuun.
Kamu pyykinpesuaineet sopivat ovat kaikelle lemmikkitalouden pyykille. Peset turvallisesti lemmikin pedit, takit  ja samalla aineella voit pestä omat treeni- ja ulkoiluvaatteet tai mitkä tahansa pyykit. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Mad Cat

Mad Cat

R2PPET Mad Cat kissan lelut sisältävät sekä kissanminttua että matatabia. Kissanminttu voi kannustaa kissaasi leikkimään. Pieni vähemmistö kissoista ei reagoi kissanminttuun, mutta villiintyvät matatabista! Matatabi on idästä tuleva ihmekasvi, joka ei ole sukua kissanmintulle.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marchioro

Marchioro

Marchioro tarjoaa kanin ja marsun häkkejä sekä häkkien lisävarusteita. Marchioro-kuljetushäkin pyörät sopivat Clipper 1-2-3-kuljetushäkkeihin. Valikoimasta löydät myös kaarevareunaiset häkkikupit, joissa vesi tai ruoka pysyy hyvin sisällä sekä häkkijuomapullon, josta vesi ei läiky ja se pysyy raikkaana.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mark & Chappell

Mark & Chappell

Mark & Chappell -valikoimassa lemmikkikodin arkea helpottavia tuotteita, kissan karvapalloja ehkäisevää tahnaa sekä kissojen herkkuja. 
Stool-Rebel-UM on luonnollinen esto topografiaan eli koiran kakansyöntiin, kun koira syö omia jätöksiään. 
Train-Um opettaa koiranpentua käyttämään sallittua pissapaikkaa.

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mars

Mars

Mars-valikoimasta löydät tuotteita koiran turkinhoitoon ja hammaskiven poistoon. Kaksipuoleisella hammaskivenpoistajalla puhdistat itse koiran hampaita. Korvakarvojen nyppimiseen ovat avuksi suonipihdit. Mars pohjavillahara poistaa tiheästä turkista tehokkaasti pohjavillaa. Trimmausveitsi on ideaali joillekin nypittäville roduille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Maxim

Maxim tarjoaa tuotteita koirien ja kissojen hyvinvointiin: valikoimassa on korvapuhdiste, silmähuuhde ja esinahanpuhdistaja. Katkerosuihke estää ei-toivottujen kohteiden pureskelua sekä kissanmallas ehkäisee karvapallojen syntyä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

MEATLOVE

MEATLOVE

Meatlove MEAT & trEAT -koiran herkut ovat erittäin lihaisia ja maistuvia. Puolikostea koostumus ei murene pilkottaessa ja ne soveltuvat erinomaisesti treeninameiksi. Viljattomat, väri-, maku- ja säilöntäaineettomat treenimakkarat ovat terveellinen koiran herkku, jotka voivat sopia myös herkkävatsaisille koirille. Kaikki Meatlove-tuotteet valmistetaan Saksassa ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Meowing Heads

Meowing Heads

Meowing heads
Meowing Heads
kissanruoka on laadukasta, luonnollisista raaka-aineista valmistettua ja maistuvaa kaiken kokoisille ja ikäisille kissoille. Meowing Heads -sarja tarjoaa lihaisat kuivaruoat ja märkäruoat ilman keinotekoisia lisäaineita Iso-Britanniassa tuotetuista raaka-aineista.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Midwest

Midwest


Midwest
tarjoaa laadukkaat kevytmetallihäkit koirille ja niihin yhteensopivat pedit ja häkinalustat. Sarjan pentuaitaukset, pissa-alustat ja koiraportit helpottavat koirakodin arkea. Autoiluun valikoimassa on helposti asennettava koirakalteri takakonttiin, joka tekee koiran kanssa matkustamisesta turvallista.

Midwest-valikoimassa on myös freteille kaksikerroksinen, lukittavilla pyörillä oleva häkki, jonka voit laajentaa kolmeen kerrokseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Millamore

Millamore

Millamore kuivike valmistetaan vastuullisesti virolaisesta haapapuusta. Hyvä hinta-laatusuhde! Sopii kaikille pieneläimille, kuten kaneille, hamstereille, marsuille, chinchilloille, deguille, freteille, matelijoille ja linnuille.
 • Erittäin korkea imukyky: noin 200 %.
 • Sitoo hajut hyvin.
 • Pölyämätön, lisäaineeton, ei kemikaaleja eikä teollisuusjäämiä.
 • Helppo puhdistaa: kuivike vaihdetaan 7-10 päivän välein.
 • Ympäristöystävällinen, vastuullisesti tuotettu ja biohajoava.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mirra Coat

Mirra Coat on lisäravinnejauhe koirille turkin ja ihon hyvinvointiin. Mirra Coat sisältää kaikki ihon tarvitsemat ravintoaineet: omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, biotiinia, sinkkiä, A-,E- sekä B3-vitamiineja. Erinomainen tuote kutisevalle iholle, karvanlähdön aikaan ja iho-ongelmiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Miss Purfect

Miss Purfect

Miss Purfect -kissanherkut jokaisen kissan makuun. Miss Purfect -kissanherkkuja on testattu kolmen vuoden ajan Wageningen Yliopistolla. Nämä lihaisat herkut sopivat niin ruuan lisukkeeksi tai herkuiksi ja niihin on lisätty kissoille tärkeitä ravintoaineita kuten sydämelle tärkeää tauriinia ja omega-rasvahappoja.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Moderna

Moderna

Moderna kissanvessat ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Edestä avuatuvien kissanvessojen aktiivihiilisuodatin vähentää hajuhaittoja ja huolehtii ilmanvaihdosta kissanvessassa. Kolmikerroksinen Moderna kissanhiekkalaatikko sisältää siiviläkerroksen, jolla siivoat hiekkalaatikon ilman lapiota. Valikoiman avovessa soveltuu hiekkalaatikoksi kissanpennuille, kissan matkavessaksi ja mm. kanille ja fretille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Moser

Moser

Moser-tuotteilla turkinhoito ja trimmaus sujuu vaivattomasti. Moser trimmauskoneet ja -terät sopivat sekä koti- että ammattilaiskäyttöön. Valikoimassa on sekä johdollisia että akkukäyttöisia trimmauskoneita sekä vaihtoteriä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mr.Goodlad

Mr.Goodlad

Herkullisia nameja koiran palkitsemiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mush

Mush


Mush
pakasteet koirien ja kissojen vaivattomaan raakaruokintaan. Mush on suomalainen, luonnollinen, viljaton ja ilman lisä- ja säilöntäaineita. Raakapakastetuissa tuotteissa luonnolliset ravintoaineet säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Sarjan laaja ja puhdas raaka-ainerepertuaari tulee kotimaisilta perhetiloilta ja tasapainotettuun raakaruokaan ei tarvitse lisätä mitään eikä käyttää lisäravinteita.
 
Täysipainoiset Mush BARF -ateriat sisältävät 90–95 % raakaa lihaa, luuta ja sisäelimiä, loppuosa koostuu kasviksista. Tuotteissa ei ole maissia, viljaa tai muita täyteaineita. Raakaruokinta voi auttaa mm. koiran ja kissan allergioiden hoidossa, painonhallinnassa ja ruoansulatusongelmissa. Luonnollista ruokaa lemmikillesi – sulata ja tarjoile!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

MyPet

MyPet


MyPet
kissanvessat ovat tyylikkäitä, katettuja kissanvessoja. Valikoimassa on sivusta heilurioven kautta sekä katon kautta kuljettava vessa. Katetut kissanvessat ehkäisevät hiekan kulkeutumista vessan ulkopuolella kissan kuopiessa. Aktiivihiilisuodatin neutraloi hajuja ja helppokäyttöisten kiinnikkeiden avulla siivoat vessat helposti.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mörttiröpö

Mörttiröpö

MörttiRöpö on haapapuusta valmistettu pölytön hakekuivike, joka sopii jyrsijöille, kaneille, linnuille ja matelijoille. Pölyttömyys vähentää niin lemmikkien kuin hoitajien allergiariskiä. Mörtti-Röpö imee hyvin eikä tartu lemmikin tukkiin ja siten kantaudu häkin ulkopuolelle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Natural Value

Natural Value koiran lihaisat herkut ovat vehnättömiä, viljattomia, soijattomia ja gluteenittomia. Herkut on säilötty luonnollisella rosmariinilla ja niissä 90 % lihaa! Luonnolliset Natural Value koiran herkut sopivat myös pennuille.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nature's Protection

Nature's Protection

Nature’s Protection – tieteellisesti tutkittua täysravintoa koirille ja kissoille. Nature’s Protection tarjoaa koirille ja kissoille laadukasta, tieteellisesti tutkittua, luonnollisista raaka-aineista valmistettua täysravintoa. Ruokasarja sisältää täysravintovaihtoehdot lemmikin eri elämänvaiheisiin pennusta senioreille, sekä erityisruokavalioihin, kuten painonhallintaan ja turkin hyvinvointiin. Nature’s Protection -tuotteet sisältävät ainutlaatuisen MZG (MicroZeoGen) -raaka-aineen, joka edistää lemmikin ruoansulatuselimistön hyvinvointia ja auttaa ravintoaineiden imeytymisessä. Liettualaisen perheyrityksen valmistama Nature's Protection tuotesarja on pitkän, vuosikymmeniä kestäneen tuotekehityksen tulos.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

NatureDiet

NatureDiet

Naturediet on koiran märkäruokasarja kaikenikäisille ja -rotuisille koirille. Hyvin sulavat Naturediet koiran märkäruoat sisältävät 60 % lihaa sekä riisiä ja vihanneksia. Täysravinto sisältää kaikki koiran tarvitsemat vitamiinite ja mineraalit. Tarjoa Naturediet-aterioita sellaisenaan, kuivaruoan ohessa parantamaan maistuvuutta tai matkaeväänä. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Natures:menu

Natures:menu

Natures:menu tarjoaa laadukasta, lihaisaa ruokaa kissoille ja koirille kätevissä annospakkauksissa.Natures:menu täysravinnot ovat viljattomia, ihmisruokalaatuisesta lihasta valmistettuja ruokia, joihin on lisätty kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Uusi natures:menu Country Hunter -täysravintosarja tarjoaa herkullisen valikoiman märkäruokia, joiden lihapitoisuus on erittäin korkea. Laadukkaan lihan lisäksi viljattomat Country Hunter -ruoat sisältävät vitamiini- ja antioksidanttirikkaita luonnon marjoja ja kasveja.

Tutustu natures:menu koiranruoka -valikoimaan.
Tutustu natures:menu kissanruoka -valikoimaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Naturis

Naturis

Naturis koiranmakkarat valmistetaan tuorelihasta höyrykypsyttämällä, mikä säilyttää ravintoaineet ja maun. Valmistukseen käytetään ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita sertifioiduista teurastamoista. Naturis sisältää 96,5 % lihaa, 2,5 % perunatärkkelystä ja 1 % merilevää. Puolikostean ja murenemattoman koostumusensa ansiosta Naturis sopii erinomaisesti koulutusnamiksi. Naturis makkarat säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja kestävät erinomaisesti pakastamista. Naturis on satojen koiraharrastajien suosikkituote koiran palkitsemiseen!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nerf

Nerf


NERF – aktiiviseen leikkiin koiran kanssa.
Korkealaatuisissa NERF-koiran leluissa on optimoitu suunnittelu ja toimivuus: luonnonkumi, kolmoistikkaus ja polyester-puuvillatäyte tekevät NERF-leluista kestäviä ja niiden parissa riittää puuhaa pitkäksi aikaa sinulle ja koirallesi.

NERF-koiran lelujen vinku on patentoitu ja 80 % pienempi kuin standardivinku. Tämä suojaa vinkua määrätietoiselta purijalta ja se on myös koiralle turvallisempi, mikäli koira nielaisee vingun.

Peten Koiratarvike tarjoaa laajan valikoiman erilaisia NERF-leluja pallonheittimistä ja vesileluista led-leluihin sinun ja koirasi yhteisiin hauskoihin hetkiin.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nina Ottosson

Nina Ottosson

Nina Ottosson koiran ja kissan aktivointilelut viihdyttävät ja aktivoivat lemmikkiäsi. Piilota älyleluihin makupaloja tai kuivaruokaa. Useissa sarjan leluissa voit säätää vaikeustasoa. Pelatkaa yhdessä!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Nutrima

Nutrima

Nutrima tarjoaa koirallesi ja kissallesi laadukasta täysravintoa parhaimmista raaka-aineista. Tarkoin harkitut reseptit tukevat koiran ja kissan terveyttä monipuolisesti kasvavasta pennusta seniorivuosiin saakka. Holistinen Nutrima-ruokasarja sisältää runsaasti luonnollisia, funktionaalisia raaka-aineita, joista jokaisella on merkittävä rooli koiran ja kissan ruokinnassa. Yhdessä nämä laadukkaat, luonnolliset raaka-aineet täyttävät kattavasti koiran ja kissan ravinnontarpeet. Nutrima-tuotteiden reseptit pohjautuvat tutkittuun raaka-ainetuntemukseen ja jokaisen Nutrima-ruoan koostumus sisältää runsaasti laadukasta lihaa tai kalaa. Tutustu Peten Koiratarvikkeen Nutrima-valikoimaan ja valitse lemmikillesi sopivin täysravinto!

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nutro Natural Choice

Nutro Natural Choice

Nutro Natural Choice on koiran kuivaruokasarja, joka ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai säilöntäaineita. Valikoimassa on täysravintoja kaiken kokoisille ja ikäisille koirille. Nutro koiranruoka ei sisällä vehnää, maitoa tai naudanlihaa, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti yliherkille sekä ruoka-aineallergioihin taipuvaisille koirille. Kaikki Nutro Natural Choice -täysravinnot sisältävät patentoitua biotiinin ja B-vitamiinien yhdistelmää sekä auringonkukkaöjyä ja kalaöljyä parantamaan turkin kuntoa ja vähentämään hilseilyä. Nutro-koiranruoka valmistetaan Euroopassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nutrolin

Nutrolin


Nutrolin
valmistaa suomalaiset huippuomegat koirille ja kissoille! Peten Koiratarvike tarjoaa kaikki Nutrolin -tuoteperheen ravintoöljyt:

Nutrolin Pentu koiranpennun oppimiskyvyn parantamiseen, Nutrolin Iho&turkki patentoitu tuote koiran turkin ja ihon hyvinvointiin, Nutrolin Sportti urheilukoirille, Nutrolin Seniori iäkkäämmille koirille ja Nutrolin Nivel nivelvaivoista kärsiville koirille.

Kissojen ravintoöljyissä on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa: Nutrolin Kissa pennuille & aikuisille kissoille ja Nutrolin Kissa Seniori ikääntyville kissoille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nylabone

Nylabone

NylaboneNylabone koiran purulelut ovat täynnä makua, mikä kannustaa koiraa pureskeluun. Nylabone puruleluja ei ole dipattu, spreijattu tai päällystetty. Valikoimassa on eri makuja ja muotoja erivahvuisille leuoille ja pennun hampaille. Nailonista valmistetut Nylabonet auttavat koiran hampaiden puhtaanapidossa. Ne ovat myrkyttömiä, mutta koiran ei ole tarkoitus saada niistä riisinjyviä suurempia paloja irti. Valitse oikean kokoinen ja vahvuinen purulelu koirallesi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Obersten

Obersten

Obersten tassuvaha kosteuttaa koiran ja kissan kuivat ja halkeilevat polkuanturat. Sopii käytettäväksi myös muihin ihon kuiviin kohtiin. Imeytyy nopeasti. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Orbiloc

Orbiloc


Orbiloc Dual turvavilkku
takaa näkyvyyden kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Tämän huippulaatuisen turvavilkun näkyvyys on jopa 5 km! Orbiloc Dual huomiovalo on saatavissa viidessä eri värissä.

Orbilocin viisi eri väriä mahdollistavat valitsemaan sopivan värin kuhunkin tarpeeseen. Voit valita värin, joka sopii koirasi tai sen varusteiden väriin, tai voit valita koirillesi eri värit, jotta erotat ne tosistaan pimeässäkin. Voit myös valita värin vilkun pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaan, sillä eri värit näkyvät eri olosuhteissa eri tavoin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Orijen

Orijen

Orijen- koiran- ja -kissanruoka on tunnetusti laadukasta ja koostumukseltaan ihanteellista lemmikin luontaista lihansyöjän ravinnontarvetta noudattelevaa täysravintoa useista eri proteiininlähteistä. Orijen-koiranruoka ja -kissanruoka sisältää runsaasti ihmislaatuista, vapaana kasvanutta lihaa ja kalaa ja ei lainkaan viljaa. Orijen koiran- ja kissanruoat valmistetaan Kanadassa Albertassa paikallisista raaka-aineista. Orijen valmistaa koirille ja kissoille maistuvaa ja laadukasta ruokaa kaikkiin elämänvaiheisiin sekä maistuvia, pakastekuivattuja lihaherkkuja. Peten Koiratarvike tarjoaa laajan valikoiman Orijen-ruokia kilpailukykyiseen hintaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Oster

Oster

Oster trimmauskoneet ja terät sekä kynsitrimmerit koiran turkin- ja kynsienhoitoon. Oster-sarjasta löydät trimmauskoneita niin ammattilais- kuin kotikäyttöön koko koiran ja yksityiskohtien trimmaukseen. Teränpesuaine puhdistaa helposti terään jääneet karvat ja varastorasvan sekä pidentää huomattavasti terän käyttöikää. Teränviilennyssuihke viilentää, voitelee ja desinfioi terän, mutta ei tahraa turkkia.

Onko koiran kynsien leikkaus hankalaa? Johdoton Oster kynsitrimmeri lyhentää koiran kynnet turvallisesti hiomalla. Kaksinopeuksinen kynsitrimmeri tekee kynsien leikkaamisesta helppoa ja mukavaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pawise

Pawise

Pawise Pop-up kissanpeti ja -kuutio on helppo avata ja kasata. Pesämäinen kolo tarjoaa suojaisan oleskelupaikan ja se on myös hyvä matkapeti kissalle.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pawz

Pawz

Pawz koiran tossut ovat vedenpitävät suojatossut kierrätettävästä luonnonkumista. Sopii mainiosti liukkailla pinnoilla, kuten jäällä tai parketilla käytettäväksi. Suojaa myös kuumalta asfaltilta ja hiekalta. Luonnonkumi on materiaalina erittäin taipuisaa ja mukautuvaa ja se suojaa tehokkaasti kosteudelta, lialta, maantiesuolalta ja hiekalta. Helppo pukea ja riisua.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

PCO

PCO tarjoaa myös omistajaa ilahduttavat Star Wars koiran- ja kissanlelut. Jokaisen Star Wars -fanin toivetuote!

PCO-valikoimasta löydät myös hauskat asusteet koirille juhlapäiviin. Valikoiman koiran ja kissan lelut ja pedit vaihtuvat sesonkien mukaan. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pedigree

Pedigree

Pedigree Dentastix
Pedigree Dentastix ja Dentaflex -valikoimastamme
löytyy sopivat puruherkut niin pienille, suurille kuin keskikokoisille koirille isoissa säästöpakkauksissa tai yksittäiskappaleina.

Koiran pahanhajuinen hengitys kertoo koiran hammas- ja ienongelmista. Pedigree Dentastix ja Dentaflex koiran puruherkut vähentävät tehokkaasti koiran hammaskiven ja plakin syntyä. Pedigree-tuotteiden erityinen joustava rakenne taipuu koiran hampaan ympärille ja puhdistaa ne tehokkaasti. 

Pedigree hampaidenhoitoherkut ovat vähärasvaisia ja herkullisen makuisia. Yksi purutikku päivässä toimii osana tehokasta hampaidenhoitoa.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Peewee

Peewee

PeeWee kissan pellettivessa on korkeareunainen, kaksikerroksinen kissan ritilävessa puupohjaiselle pellettihiekalle. Sopii pienikokoisille kissoille, jotka pitävät kaivamisesta. PeeWee pellettilapio on suunniteltu pellettivessan puhdistamiseen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pestro

Petstro-lemmikkirattaat pöydällä ovat kätevät koiranäyttelyyn, matkustamiseen tai sairaan lemmikin kuljettamiseen. Rattailla yhtä tai useampaa pientä koiraa on helppo siirrellä ruuhkaisilla näyttelypaikoilla ja samalla ne toimivat myös kevythäkkinä. Koirakärryn verkkokangasikkunat antavat ilman kiertää ja pitävät hyönteiset ulkopuolella.
Koirakärryn mukana tulee sen päälle kiinnitettävä trimmauspöytä, jonka avulla trimmaat koiraa helposti vielä näyttelypaikalla. Kaksi kokoa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pet Corrector

Pet Corrector

Pet Corrector paineilmapullo keskeyttää koiran ei-toivotun käytöksen. Pullon teho perustuu purkautuvaan paineilmaan sekä sen kovaan ääneen, jota koira kavahtaa. Pullosta purkautuva paineilma on hajutonta eikä vahingoita koiraa millään tavalla. Pienikokoinen pullo mahtuu taskuun.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pet Head

Pet Head

Pet Head koiran shampoot, hoitoaineet ja hoitosuihkeet on kehitetty useaan eri tarpeeseen. Valikoimassa on shampoot mm. pennun turkille, kutisevalle iholle, eri värisille turkeille ja erittäin likaisen ja pahanhajuisen turkin pesuun. Hoitosuihke tekee vaativasta turkista kiiltävän, takuttoman ja pehmeän. Sopii myös pesujen välissä käytettäväksi. Turkkiin jätettävät hoitoaineet sopivat moneen tarkoitukseen: mm. rauhoittamaan ärtynyttä ihoa  tai irrottamaan irtoavaa turkkia karvanlähdön aikaan. Kaikkien Pet Head -tuotteiden Ph on sovitettu eläimille, eikä niissä ole parabeenia, öljyjohdannaisia, rikkiä eikä muita haitallisia ainesosia.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pet Rebellion

Pet Rebellion

Pet Rebellion matot imevät kuran koiran tassuista ja kengänpohjista ja pitävät kodin siistimpänä. Sarjan ruokakupin ja vesikupin alustat suojaavat lattiaa roiskeilta. Liukueste pitää alustan paikoillaan.

Pet Rebellion autonpenkinsuoja sekä selkänojalle että istuimelle imee hyvin kosteutta ja likaa ja estää karvoja tarttumasta penkkiin, kun koira matkustaa takapenkillä. Mainio myös kuskin penkille sadesäällä, kun koiran ulkoilutuksen tai harrastuksien jälkeen omat vaatteesi ovat märkiä.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pet Remedy

Pet Remedy

Pet Remedy auttaa lemmikkejä rentoutumaan. Nopeatehoinen, pistorasiaan kiinnitettävä haihdutin sisältää miellyttäväntuoksuisia ja luonnollisia yrttejä ja se sopii kaikille eläinlajeille. Valikoimassa on myös matkahaihdutin. Pet Remedy voi auttaa, kun lemmikillä on äänipelkoa, eroahdistusta, stressiä, matkapahoinvointia tai perheeseen on tullut jäsen. Pet Remedy rentouttaa myös uroksia, kun naapurustossa on juoksuaikaisia narttuja.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pet Silk

Pet Silk

Pet Silk tuotesarja perustuu luonnonmukaisten ja ympäristöystävällisten ainesosien sekä nimensä mukaisesti silkkiaminohappojen käyttöön. Sarjassa on koiran shampoot ja hoitoineet erityyppisille turkeille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pet Teezer

Pet Teezer Detangling -harja sopii kaikille helposti takkuuntuville ja huopaantuville turkkityypeille. Poistaa takkuja lempeästi ja tehokkaasti myös silkkisestä turkista. Patentoidut ja joustavat, kahdenpituiset piikit toimivat jahdella tapaa: pidemmät piikit aukovat takkuja, poistavat likaa ja pohjavillaa ja lyhyemmät piikit ehkäisevät huopaantumista ja sileyttävät turkkia.
 
Pet Teezer De-shedding -harja poistaa tehokkaasti karvaa ja pohjavillaa. Se sopii kaikille turkkityypeille, joista irtoaa karvaa. Pidemmät piikit ulottuvat pohjavillaan ja poistavat likaa, lyhyet poistavat irtokarvaa ja tiheää pohjavillaa. Mukava koiran iholle.
 
Pet Teezer -koiran harjat on erittäin helppo puhdistaa karvoista: nosta karvakerros pois harjasta ja huuhtele. All-in-one koiran harja!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

PetEasy


PetEasy
tarjoaa laadukkaat kevythäkit helpottamaan koiran kanssa kulkemista ja näyttelyteltat kesän ulkotapahtumiin. Kevythäkki on nimensä mukaisesti kevyt kantaa sekä nopea koota ja taittaa kasaan. Koira voi matkustaa autossa kevythäkissä ja se on kätevä apuväline tapahtumissa ja kilpailuissa, joissa koira odottaa vuoroaan. Opeta koira positiivisesti vahvistamalla menemään häkkiin ja rentoutumaan omassa tilassaan.


 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Petosan

Petosan

Petosan-tuotteilla pidän lemmikkisi suun puhtaana. Petosan koiran ja kissan hammastahna poistaa plakkia ja estää hammaskiven muodostumista. Lemmikille mieluista kananmakuista tahnaa ei tarvitse huuhdella. Petosan-valikoimassa on sekä sormihammasharja että kaksipäinen hammasharja. Koiran hampaidenharjauksen viimeistelet koirien suuvesispraylla, joka raikastaa hengitystä ja auttaa poistamaan plakkia.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

PetRageous

PetRageous

PetRageous-keraamiset kupit ovat mainio valinta koiran tai kissan ruoka- ja vesikupiksi. Hygieeniset ja kestävät koiran kupit monessa koossa eri kokoisille koirille ja moneen tyyliin sopivina. Pienet koot sopivan myös kissan kupiksi. PetRageous tarjoaa valikoiman klassisia, keraamisia kuppeja, jotka eivät keiku helposti.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Petsafe

Petsafe

Petsafe tuo tekniikan lemmikkiarjen avuksi. Valikoimassa on mm. lemmikille vapautta tuova näkymätön pihavahti koirille ja kissoille, koiran- ja kissanluukkuja, haukunestopantoja, koulutuspanta ja kauko-ohjattava koiran palkitsemis- ja koulutuslaite, joka mahdollistaa oikea-aikaisen palkitsemisen tilanteissa, joissa koiralta vaaditaan itsenäistä työskentelyä. Mainio esim. agilityssä juoksukontaktien ja eteen irtoamisen opettelussa tai positiivisen käytöksen vahvistamiseen, kun haluat opettaa koiran pois huonosta tavasta, kuten haukkumisesta, kerjäämisestä tai hyppimisestä.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

PetStro

PetStro-lemmikkirattaat pöydällä ovat kätevät koiranäyttelyyn, matkustamiseen tai sairaan lemmikin kuljettamiseen. Rattailla yhtä tai useampaa pientä koiraa on helppo siirrellä ruuhkaisilla näyttelypaikoilla ja samalla ne toimivat myös kevythäkkinä. Koirakärryn verkkokangasikkunat antavat ilman kiertää ja pitävät hyönteiset ulkopuolella.
Koirakärryn mukana tulee sen päälle kiinnitettävä trimmauspöytä, jonka avulla trimmaat koiraa helposti vielä näyttelypaikalla. Kaksi kokoa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Phoenix

Phoenix

Phoenix turkinkuivaajat ja jalustat helpottavat usein pestävien koirien ja paksujen turkkien kuivaamista. Saatavilla erikseen vaihtosuodatin Zephir turkinkuivaimeen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Piccolo

Piccolo

Piccolo on huippulaatuinen, lihaista ja viljaton kuivaruokasarja kaiken ikäisille pienille koirille. Pienet koirat tarvitsevat runsasproteiinista ja maistuvaa ruokaa. Herkullisuuden salaisuutena on puhtaat raaka-aineet ja korkea lihapitoisuus: Piccolo koiranruoka sisältää 75 % lihaa! Piccolo-täysravinto huolehtii pienen koirasi hyvinvoinnista.

Hypoallergeeniset raaka-aineet – Optimaalinen sinkin määrä – Ei lisättyjä väri- tai makuaineita – Luonnolliset säilöntäaineet – 
Juuri pienen koiran tarpeita vastaamaan suunniteltu resepti.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Piss Off

Piss Off hajun- ja tahranpoistaja puhdistaa tehokkaasti ja hellävaroen koiran ja kissan virtsatahrat kodin tekstiileistä. Desinfioi hiekkalaatikot, makuualustat ja reviirin merkitsemispaikat.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Planet Pet

Planet Pet

Planet Pet -valikoiman monipuoliset lihaisat, lisäaineettomat ja säilöntäaineettomat koiran ja kissan herkut ja koiran puruluut saavat veden kielelle!
Planet Pet kissan kuivaruoat ja märkäruoat sopivat kaiken ikäisille kissoille ja moniin erityistarpeisiin. Planet Pet Silica kissanhiekka on valmistettu luonnollisesta piioksidista, joka imee nesteen sekunneissa, sitoo hajut ja neutralisoi bakteereja.

Planet Pet koiran kuivaruoat tarjoavat täysravintoja eri ikäisille ja kokoisille koirille sekä eri energiantarpeisiin. Viljaton grain free -sarja sopii erityisesti herkille koirille ja niille, joiden ruokavaliossa halutaan välttää viljoja. Hyvä hinta-laatu-suhde! Planet Pet koiranmakkarat tuovat vaihtelua koiran ruokakuppiin. Makkarat ovat lihaisia ja vehnättömiä täydennysravintoja, jotka säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä. 

Planet Pet – vehnätön, lisäaineeton ja säilöntäaineeton. Jokaisesta myydystä Planet Pet Society tuotteesta lahjoitetaan 1% eläinten hyväntekeväisyyteen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Plaque Off

Plaque Off

Plaque Off parantaa koirien ja kissojen suuhygieniaa. Ruoan mukana annettava jauhe ehkäisee hammaskiven ja plakin muodostumista hampaan pinnalle. Vaikuttava aine on luonnossa kasvanut merilevä, joka muuttaa ruoansulatuksesta imeydyttyään syljen koostumusta sellaiseksi, että se kuohkeuttaa hammaskiveä ja ehkäisee uusien plakkikerrostumien kiinnittymisen. Vaikutus on havaittavissa jo neljän viikon kuluttua ja se paranee säännöllisessä ja jatkuvassa käytössä.

Dental Bites herkut maistuvat sekä koirille että kissoille ja ne sisältävät samaa, patentoitua merilevävalmistetta kuin jauhe. Tuotteita voi antaa vuorotellen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Platinum

Platinum

Platinum tuotteet ovat takuulla lihaisia, ne sisältävät vähintään 70 % laadukasta lihaa. Platinum tarjoaa valikoiman puolikosteita täysravintoja, jotka sopivat loistavasti myös raakaruokaa syöville koirille. Platinum täysravinnoissa yhdistyy raakaruokinnan korkea lihapitoisuus ja kuivamuonan helppous.

Platinum Menu märkäruoat koirille ovat herkullinen vaihtoehto koiran päivittäiseen ruokintaan, ne sisältävät jopa 83 % laadukasta lihaa. Platinum Menu -sarja tarjoaa omat Mini-tuotteet pienikokoisille koirille.

Kannellisiin pakkauksiin pakatut Platinum herkkutikut ja palkintonamit pysyvät herkullisen mehevinä ja houkuttelevan tuoksuisina pakkauksen avaamisen jälkeenkin. Platinum -herkut ovat vehnättömiä ja sisältävät runsaasti lihaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pocca

Pocca

Pocca – koska pureskelu on kaikenkokoisten koirien perusterve. Pocca koiran puruluut ovat kestävää pureskeltavaa. Erityisen kestäviä ovat POCCA-puristeluut. Pocca-valikoimassa on naudannahkaisia pururullia, puristeluita, puristeluurenkaita, punottuja puruluita ja erityisesti nirsojen koirien makuhermoja helliviä puhvelinnahkaisia puruluurullia, -solmuluita ja -donitseja, joihin on kääritty ympärille vesipuhvelinlihaa. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Polar Pet

Polar Pet koiran herkut ovat suomalaisia avainlipputuotteita. Polar Pet tarjoaa kotimaisia poron ja peuran kuivattuja osia sekä hirven ja karitsan luita koiran ajanvietteeksi. Luonnollista ja herkullista pureskeltavaa koirallesi ilman lisäaineita ja säilöntäaineita.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pomppa

Pomppa


Pomppa -koiranvaatteiden
suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle koirasta ja koiran tarpeista. Pompan tuotteissa yhdistyvät funktionaalisuus, käytännöllisyys ja istuvuus. Vaatteet suojaavat koiraa kylmyydeltä ja kosteudelta rajoittamatta kuitenkaan koiran luonnollisia liikkeitä. Helppo puettavuus, kestävät materiaalit ja tyylikkäät värit viimeistelevät Pomppa -tuotteiden toimivuuden.

”Pomppa” tarkoittaa vanhanaikaista villaista päällystakkia, joka suojasi talvella kylmältä ja kesällä kuumalta. Vaate piti olon mukavana säällä kuin säällä. Samaa ideologiaa noudatetaan myös Pomppa koiranvaatteidensuunnittelussa. Pomppa -koiranvaatteet pyrkivät tasapainottamaan ympäristöolosuhteet siten, että säästä huolimatta koira voi aina nauttia liikkumisesta ja ulkoilusta.

Pomppa -koiranvaatteet edustavat suomalaista osaamista Suomen sääolosuhteisiin. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Porta 21

Porta 21

Porta 21 kissan märkäruoat ovat laadukkaita täydennysravintoja luonnollisista ainesosista ilman kemiallisia säilöntäaineita. Feline Porta 21 -märkäruoat eivät sisällä viljaa tai riisiä ja ne ovat hellävaraisia kissan vatsalle.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pratiko

Pratiko

Praktiko koiran valjaat on suunniteltu pienille koirille. Valjaat ovat erityisen helppo pukea: koira voi kävellä sisään valjaisiin. Oikean kokoiset valjaat jakavat paineen paineen koiran rintakehälle. Lujatekoinen ja hypoallergeeninen PVC-materiaali ei hankaa koiran ihoa ja turkkia. Valjaat sopivat myös vaatteiden päälle puettavaksi. Tyylikästä ja helppoa!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Prima Dog

Prima Dog

Prima Dog -vehnättömissä koiran kuivaruoissa tärkein ja ensimmäinen raaka-aine on aina liha, koska koirat ovat pääasiassa lihansyöjiä. Vehnän sijaan hiilihydraatinlähteenä kuivaruoassa on käytetty perunaa, maissia sekä omenaa. Pohjoismaiset marjat ja yrtit toimivat antioksidanttien, vitamiinien ja kivennäisten lähteenä.

Prima Dog -koiran herkut ovat lihaisia, viljattomia ja sokerittomia koiran palkitsemiseen.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pro Dog

Pro Dog

Pro Dog tarjoaa laadukkaita, pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja koiraharrastustarvikkeita. Pro Dog -tuotteet on suunniteltu vastaamaan koiraharrastusten tarpeita ja kriteereitä. Pro Dog -tuotteista löydät vaihtoehtoja niin toko-, agility- kuin palveluskoiraharrastuksiin. Pro Dog -tuotteet sopivat loistavasti myös jokapäiväiseen käyttöön kotikoiralle.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pro Plan


PRO PLAN® -koiranruoat ja -kissanruoat ovat tasapainotettuja täysravintoja. Koirien ja kissojen ravinnontarve on yksilöllistä ja se vaihtelee eri ikäkausina. Tuotesarja perustuu OPTINUTRITION-konseptiin, joka on suunniteltu täyttämään lemmikkien yksilölliset ravintotarpeet kaikissa elämänvaiheissa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Probalans

Probalans

Probalans koiran vitamiinit liuoksena ja jauheena. 
 • B-vitamiini kasvaville, tiineille ja kovassa rasituksessa oleville koirille. Tukee energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston ja lihaksiston toimintaa.
 • BE-vitamiiniyhdistelmä sopii urheilu- ja harrastuskoirille. Kahdeksan eri B-ryhmän vitamiinia ja E-vitamiini suojaavat elimistöä hapettumiselta ja huolehtivat mm. elimistön energiantuotannosta.
 • C-vitamiini eli askorbiinihappo edistää muiden ravintoaineiden imeytymistä. Stressi ja sairaudet nostavat koiran C-vitamiinin tarvetta.
 • E-vitamiini ja seleeni mm. ehkäisevät lihasvaurioiren syntyä ja suojaavat lihassolujen kalvostoja hapettumiselta. E-vitamiinin tarve kasvaa kovassa rasituksessa ja se on tärkeä osatekijä palautumisessa. Sopii fyysisessä rasituksessa oleville koirille (esim. vinttikoirat, metsästyskoirat, agilitya harrastavat koirat).
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Profine

Profine

Profine-koiranruoka on luonnollisista raaka-aineista valmistettua tasapainoista, vehnätöntä koiranruokaa. Laadukkaat, hyvin sulavat proteiininlähteet yhdessä helposti hyödynnettävien hiilihydraattien kanssa muodostavat koiran elimistölle ystävällisen koostumuksen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Purenatural

Purenatural

Purenatural täysravinnot koirille ja kissoille. Purenatural-ruokasarja tarjoaa räätälöidyt ruokavaihtoehdot jokaisen kissan ja koiran elämänvaiheeseen. Tarkoin mietityt ja valikoidut raaka-aineet tukevat kissan ja koiran luonnollista ruokavaliota. Purenatural täysravinnot sisältävät runsaasti lihaa ja kaikki tarvittavat ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäiset, eikä lainkaan ravintoköyhiä täyteaineita. Koko Purenatural-täysravintosarja on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisia maku-, väri- ja säilöntäaineita.

Tutustu tarkemmin Purenatural koiranruoka -valikoimaan.
Tutustu tarkemmin Purenatural kissanruoka -valikoimaan.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Purina

PurinaPurina
Dentalife koiran puruherkut ovat maistuva tapa huolehtia koiran hammashygieniasta. Purutikut on suunniteltu puhdistamaan myös takahampaiden pintoja ja ne sisältävät D-vitamiinia ja kalsiumia.

Purina Beyond on vehnätön koiranruoka aikuisille koirille kolmena eri makuvaihtoehtona. Täysravinnot sisältävät helposti sulavia ainesosia.

Kissojen Latz märkäruoat ovat monen kissan suosikkeja! Suosikkilajitelmassa on 44 märkäruokapussia kanaa, nautaa, tonnikalaa ja lohta hyytelössä.
Purina Gourmet Gold ja Gourmet Perle aikuisen kissan märkäruoat maistuvat vaativillekin naukujille. Paljon makuvaihtoehtoja ja monikissatalouksiin sopivat lajitelmat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

R2PPet

R2PPet

R2PPet-kissan lelut sisältävät sekä kissanminttua että matatabia, jotka hurmaavat kissasi! Matatabi eli mantsurian laikkuköynnös ei ole sukua kissanmintulle ja se on kokeilemisen arvoinen niillekin kissoille, jotka eivät reagoi kissanminttuun. Ruokateemaiset R2PPet-kissanlelut tuovat leikkiin oman lisähauskuutensa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Racinel

Racinel

Racinel-valikoimasta löydät suositun Black Label koiran kuivaruokasarjan, koiran puruluita ja herkkuja, leluja sekä koiran ja kissan harjoja.
Racinel Black Label on viljaton, soijaton, gluteeniton ja maidoton koiranruoka, joka eivät sisällä yleisesti yliherkkyyksiä aiheuttavia nautaa tai porsasta. Black Label -kuivaruoat tuotetaan Pohjoismaissa laadukkaista raaka-aineista.

Racinel Take Care paakkuuntuva kissanhiekka on 100 % luonnontuote. Aktiivihiili poistaa hajut ja 15 kg säkki on riittoisa käytössä.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

RAUH!

RAUH!


RAUH! – kotimaiset puruluut ja kuivatut lihatuotteet koirille

Kotimaiset RAUH!-tuotteet valmistetaan käsityönä Euroopan ainoalla puruluutehtaalla Loimaalla mahdollisimman luonnollisesti ilman keinotekoisia lisäaineita, liimoja tai väriaineita. Laadunvalvonta hyväksyy vain parhaat raaka-aineet tuotantoon. Näin varmistetaan, että koirasi saa maailman parhaat ja turvallisimmat puruluut ja lihatuotteet. Tuotteet kuivataan uuneissa – ei ulkoilmassa eikä kuivausta nopeuteta esimerkiksi infrapunalaitteistolla. RAUH!-puruluita ei valkaista eikä niissä käytetä muitakaan valkaisemiseen tarkoitettuja aineita. Solmuttomat RAUH!-puruluut sopivat myös koiranpennuille.

Tuotantoprosessi

Naudannahat suolataan teurastamolla merisuolalla, jotta nahka säilyy hyvänä sekä varastossa että matkan aikana. Tämä on korkealuokkaisen nahan yksi tärkeimmistä vaiheista! Tämän jälkeen nahat karvataan ja kaavataan. Karvan poistamista kutsutaan karvaamiseksi ja sisäpuolella jääneen lihan poistamista kaavaamiseksi. Karvauksen jälkeen naudannahka halkaistaan, pintanahka menee ”tevanake”-teollisuuteen ja RAUH!-puruluihin käytetään paksu haljasnahka. 
 
Teurastamolta nahat toimitetaan Loimaalle heti, lämpiminä vuodenaikoina kylmäkontissa. Loimaalla nahat säilytetään aina +4-asteessa. Nahat pestään ja kuivataan perinteisesti uuneissa. Näin syntyy valmis RAUH!-naudannahkapuruluu.
 
Hirvennahkojen osalta prosessi on vieläkin lyhyempi, sillä niissä käytetään koko nahka pintanahkaa myöten. Nahat säilötään meri- ja vuorisuolalla. Loimaalle nahat noudetaan suoraan metsästysseuroilta, ne karvataan ja kaavataan ja tämän jälkeen prosessi on sama kuin naudannahoilla.

 • RAUH!-puruluita ei valkaista eikä niihin lisätä muitakaan valkaisemiseen tarkoitettuja aineita.
 • Puruluiden valmistuksessa ja karvauksessa ei käytetä keinotekoisia lisäaineita.
 • Nahkaa ei parkita.
 • Tuotteita ei värjätä. Väri on nahan luontainen väri, siksi tuotteissa on värieroja.
 • Nahkoja ei ”liimata” yhteen. Siksi RAUH-puruluut palautuvat ennalleen kuivuessaan.
 • Puruluissa ei ole solmuja, jotka koira voisi vahingossa niellä.
 • Puruluiden jyrsiminen poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehduksia.
 • Hirvennahkaiset puruluut sopivat monille niille koirille, joille naudannahkaiset puruluut eivät sovi. 
 • Tuotteet ovat turvallisia ja kestäviä – koiralla riittää niiden parissa puuhaa pitkäksi aikaa.
Lue lisää

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Remington

Remington

Remington pillit ja dummyt metsästykseen. Maastokuvioiset Remington-nailonpannat kestävät kovassakin käytössä.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Resco

Resco

Resco näyttelyhihnat on valmistettu vahatusta puuvillasta ja ne ovat luistamattomia ja miellyttäviä kädessä. Silmukan voit säätää koirallesi sopivaksi ja valikoimassa on useita eri värejä sopimaan koirasi turkkiin.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

RIP

RIP

RIP koiran lelut ovat täytteettömiä raatoleluja, jotka sopivat hyvin retuutusleikkeihin. Valikoimassa on rapisevia ja vingullisia leluja, jotka herättelevät koiran saalistusviettejä. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Roseline

Roseline trimmaussakset ovat monipuolisia ja laadukkaita. Valmistettu ruostumattomaksta teräksestä. Valikoimassa on perussakset, joilla pääset hyvin trimmauksen alkuun, kapeateräiset trimmaussakset mikrohammastuksella ja ohennussakset kaksipuolisella hammastuksella, jotka jättävät huomaamattoman leikkausjäljen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rosewood

Rosewood

Rosewood -tuotesarja tarjoaa luonnollisia, turvallisia ja terveellisiä tuotteita kaikille pieneläimille, kuten kaneille, jyrsijöille ja freteille. Rosewood -tuotteet kannustavat pieneläintä lajityypilliseen puuhasteluun omassa häkissään. Luonnonmateriaaleista valmistetut lelut ja piilopaikat ovat monikäyttöisiä ja sopivat usein niin pienille kuin suurille pieneläimille. Rosewood -sarjan herkut ja täysravintopelletit ovat terveellisiä ja noudattavat pieneläimen luonnollista ravinnontarvetta. Löydät sarjasta myös viljattomat ruoka- ja herkkuvaihtoehdot kaneille sekä marsuille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Royal Canin

Royal Canin


Royal Canin täysravinnot koirille ja kissoille tarjoavat laajan valikoiman lemmikin yksilöllisiin tarpeisiin perustuvaa ravintoa. Royal Canin -tuotteiden ominaisuuksissa huomioidaan koiran ja kissan tarpeet paitsi koon, iän, fysiologisen tilan ja aktiivisuuden, myös erityisten herkkyyksien suhteen.

Royal Canin koiranruoka
Royal Canin kissanruoka
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Royal Canin Vet Care

Royal Canin Vet Care -koiranruoat ja -kissanruoat on tarkoitettu erityistarpeisiin ennaltaehkäisemään sairauksia. Koirilla ja kissoilla voi olla taipumusta erilaisiin ongelmiin ja sairauksiin, näitä ovat mm. kuiva ja ärtynyt iho, nivelongelmat ja nivelrikko, ruoansulatusvaivat tai ylipaino. Royal Canin Care -koiran kuivaruokasarjassa on täysravintoja tukemaan eri kokoisen aikuisen, kasvavan, ikääntyvän ja steriloidun lemmikin erityistarpeita:
- ihon ja turkin terveys
- nivelten hyvinvointi, nivelrikon ennaltaehkäisy
- ruoansulatuksen tuki
- painonhallinta.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Royal Canin Vet Diet

Royal Canin Vet Diet -koiranruoat ja -kissanruoat ovat erikoisruokavalioita, joita käytetään sairauden tukihoitona eläinlääkärin suosituksesta hillitsemään oireita, hidastamaan taudin etenemistä ja tukemaan elimistön toimintaa. Royal Canin Veterinary Diet -erikoisruokavaliot myös ennaltaehkäisevät sairauden uusiutumista. Valikoimassa on erikoisruokavaliot mm. seuraaviin koiran ja kissan sairauksiin ja erityistarpeisiin:
 • ruoka-aineallergiat
 • ruoansulatuselimistön sairaudet
 • munuaissairaus
 • virtsatieongelmat, virtsakivet
 • ihotaudit
 • liikalihavuus.
Royal Canin Veterinary Diet -sarjassa on sekä kuivaruokia että märkäruokia. Neuvottele eläinlääkärin kanssa ennen lemmikin erikoisruokavalion aloittamista.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

RuffWear

RuffWear


Ruffwear
– laadukkaat varusteet koiran ulkoiluun.
 • koiran tossut vaativille pinnoille
 • koiran sukat, jotka lisäävät tossujen istuvuutta ja toimivuutta
 • koiran reppu päivä- ja viikonloppuvaelluksille
 • koiran pelastusliivit parantavat uima-asentoa ja lisäävät turvallisuutta veden äärellä
 • monipuolinen lantiovyö, johon kiinnität koiran joustohihnan, juomapullon ja jonka taskuun voi laittaa esim. kakkapussit
 • joustohihna jokapäiväiseen ulkoiluun, talvilajeihin, juoksemiseen ja vaeltamiseen koiran kanssa
 • puolikiristävä panta säädettävällä pituudella on helppokäyttöinen ja laadukas
 • nailonhihnat kiipeilyvarusteissa käytetyllä lukolla: vahva lukko pyörii ja estää pahimmat hihnasotkut
 • hihnojen väreihin sopivat pehmustetut valjaat sopivat päivittäiseen käyttöön. Neljä säätöpistettä takaavat hyvän istuvuuden.
 • Webmaster-monitoimivaljaat vetolajeihin ja lenkkeilyyn. Viisipistekiinnitys pitää valjaat tukevasti päällä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rukka

Rukka


Rukka Pets
tarjoaa laadukkaan sarjan säänkestäviä ulkoilutuotteita koirille. Rukka-tuotteet on suunniteltu kestämään äärimmäiset sääolosuhteet myrskysateista koviin pakkasiin. Toimivuuden ja käytännöllisyyden lisäksi Rukka-tuotteet ovat tunnettuja raikkaista, nykypäiväisistä kuoseista ja väreistä. Hyvännäköiset ja toimivat Rukka Pets -tuotteet sopivat loistavasti Suomen neljän vuodenajan sääolosuhteisiin. Peten Koiratarvike tarjoaa laajan valikoiman Rukka-tuotteita useissa herkullisissa väreissä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

RuttuNuttu

RuttuNuttu tarjoaa hyvin istuvat, kauniit ja käytännölliset juoksuhousut ja urosvyöt eri kuoseissa. Juoksuhousuissa on valittavana helposti puetteva, tarrallinen kietaisumalli sekä säädettävä ja joustava kuminauhamalli.

RuttuNuttu-urossuoja suojaa sisätiloja uroksen merkkailulta tai virtsankarkailulta. Portaaton ja kestävä tarrasäätö pitää urosvyön hyvin paikoillaan ja sisäpuoli imee hyvin kosteutta.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Safari

Safari

Safari-harjat, kammat ja kynsisakset koiran ja kissan turkinhoitoon ja kynsien leikkaamiseen. Kynsiviila leikkuupintojen viimeistelyyn. Hemostattisella jauheella tyrehdytät verenvuodon.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sam's Field

Sam's Field

Sam's Field -superpremiun koiranruoka sisältää jopa 90 % lihaa sekä hedelmiä ja vihanneksia, jotka vahvistavat koiran immuniteettia. Sam's Field -täysravinnot sisältävät vain vähän viljaa – ei vehnää, vaan perunaa ja maissia. Viljaton Grain Free kuivaruokasarja ei sisällä lainkaan maissia tai vehnää, vaan perunaa, hedelmiä ja vihanneksia. Kaikki täysravinnot sisältävät korkealaatuista lohiöljyä, joka on hyväksi iholle ja turkille sekä hermoston toiminnalle.

Sarjan maistuvissa täysravintosäilykkeissä on 65 % lihaa sekä vihanneksia ja hedelmiä – soijaton, viljaton, lisä- ja väriaineeton.

Sam's Field -kissanruoat ovat vehnättömiä, gluteenittomia ja lihaisia täysravintoja eri ikävaiheisiin sekä energiatarpeisiin. Herkullinen maku! Lohiöljy tukee turkin ja ihon hyvinvointia ja prebiootit hellivät kissan ruoansulatusta.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Schesir

Schesir

Schesir kissan kuivaruoat ja märkäruoat ovat lihaisia ja laadukkaita. Raaka-aineet ovat luonnollisia ja yhtä laadukkaita kuin ihmisten ruokiin käytettävät. Schesir kissanruoat eivät sisällä lisättyjä säilöntäaineita tai kemiallisia väriaineita. Kuivaruoat ovat täysravintoja eri elämänvaiheisiin ja erityistarpeisiin. Märkäruokien valmistuksessa käytetään hellävaraisia ja ravintoarvoja hyvin säilyttäviä menetelmiä, kuten höyrykypsennys ja fileeraus käsin.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Scruffs

Scruffs


Scruffs
koirat pedit ovat laadukkaita ja mukavia. Valikoimassa on sekä reunallisia petejä että patjoja pienille ja suurille koirille. Scruffs ortopediset pedit on suunniteltu erityisesti suuremmille roduille sekä niille koirille, jotka tarvitsevat tukea nivelille ja selälle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Show Dog

Show Dog tarjoaa laadukkaat näyttelyhihnat ja ketjukaulaimet koiranäyttelyihin. Nahkainen näyttelytalutin ei luista ja on miellyttävän tuntuinen kädessä. Koiran trimmaukseen Show Dog -valikoimassa on laadukkaat ohennussakset ja suorat trimmaussakset sekä suoralla että kaarevalla terällä. Koiran harjat, karstat ja kammat ovat varreltaan ympäristöystävällistä bambua.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sibel

Sibel

Sibel trimmausvälinekotelot, trimmaussaksikotelot ja suihkepullot ovat kätevä apu koiran trimmaukseen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Simple Solution

Simple Solution

Simple Solution puhdistusaineet on kehitetty puhdistamaan pinttyneetkin lemmikkikodin oksennus-, virta ja ulostetahrat. Entsyymit ja hyödylliset bakteerit poistavat hajut, jotka houkuttelevat lemmikkiä virtsaamaan uudestaan samaan paikkaan. Erinomainen puhdistusaine myös lapsiperheisiin ja kun koiranpentu opettelee sisäsiisteyttä. Pissa-alustat auttavat sisäsiisteyden opettelussa ja sopivat myös pentulaatikkoon.

Simple Solution Extreme Cat Stain and Odour Remover sopii erityisesti kissojen virtsatahrojen pudistukseen. Erittäin vahva koostumus poistaa hajut tehokkaasti.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Smartbones

Smartbones

SmartBones puruluut ovat kevyt ja maukas vaihtoehto perinteisille nahkapuruluille. Herkullisesta kasvimassasta valmistetut puruluut sisältävät maukkaan kanatäytteen. SmartBones puruluiden kevyt koostumus sisältää vain 0,3 % rasvaa. SmartBones sarja tarjoaa sopivan kokoiset puruluut niin pienille kuin suurille koirille. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Soikkeli

Soikkeli tarjoaa kotimaiset heinät ja purut pieneläimille. Laadukkaat, kuivatut heinät kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille täyttämään heinänsyöjien ravinnontarvetta. Valikoimassa on myös luonnonheinää, jonka viljetyssä ei käytetä torjunta-aineita eikä lannoitteita ja se sisältää erilaisia, ravintoarvoltaan monipuolisia luonnon heinäkasveja.

Kotimainen mäntykutterinpuru imee hyvin kosteutta ja on mukavan pehmeä alusta ja pesämateriaali kaikille pieneläimille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Solheds

Solheds Derma on laadukas tuotesarja luonnollisia hyvinvointituotteita koirille, kissoille ja muille eläimille. Valikoimassa on koiran shampoo, hoitoaine, tassurasva, haavaöljy, korvanpuhdistusaine ja tehoseerumi koiran iho-ongelmien hoitoon. Solheds Derma on suomalainen avainlipputuotesarja.

Tutkitusti tehokkaat hyvinvointituotteet eivät sisällä petrokemian tuotteita (parafiini, vaseliini, mineraaliöljy) eikä mm. parabeeneja. Tuotteet on säilötty ihoystävällisesti, ne ovat hyvin siedettyjä ja soveltuvat toistuvaan käyttöön. Solheds Derma tarjoaa avun, kun ongelmana on esim. kuivat anturat, kovettumat, hot spot, koiran kutina ja kuiva iho, ihotulehdus, allerginen iho, haavat, hilse, korvatulehdus, kesäihottuma tai hyönteisten puremat.

Katso Solhed Derma käyttöaiheet ja tuotesuositukset.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

StarMark

StarMarkin koiranlelujen kehityksen takana on joukko koirien koulutuksen ja käyttäytymisen asiantuntijoita. Lopputuloksena on saatu sarja laadukkaita leluja koiran aktivointiin ja hauskanpitoon. Nämä lelut mahdollistavat koirille niiden luontaisia metsästys- ja ravinnonhankintakäyttäytymisiä kotioloissa. Sopivat käyttäytymisvirikkeet voivat auttaa vähentämään tylsistymisestä johtuvaa tuhoamiskäyttäytymistä ja pitävät koirasi tyytyväisenä. 

Starmarkin lelut kestävät kovempaakin pureskelua, mutta tärkeää on silti valita koirallesi oikea koko koiran leukojen ja puruvoiman mukaan. Herkun muoto auttaa koiraa puhdistamaan hampaitaan pureskelun lomassa. 

Tutustu ja ihastu!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Staywell

Staywell

Staywell koiran luukku antaa koirallesi vapauden kulkea sisään ja ulos. Luukku on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin ja siinä on maksimaalinen energiatehokkuus. Kolme kokoa 6,5–45 kg koirille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Symppis

Symppis

Symppis hyönteiskarkotteet punkkien, kirppujen ja hyttysten torjuntaan koirille ja kissoille. Kaikki Symppis-tuotteet perustuvat luonnolllisiin tehoaineisiin ja ne eivät ole vaarallisia vesieliöille. Valikoimassa on karkotespray koirille sekä punkkipannat ja karkotepannat koirille ja kissoille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Thrive

Thrive

Thrive kissan kuivaruoat, märkäruoat ja herkut ovat erittäin lihaisia ja sisältävät 0 % turhia täyteaineita. Viljaton, soijaton, vehnätön, riisitön ja säilöntäaineeton Thrive on erittäin laadukasta. Kuivaruoat ovat täysravintoja aikuisille kissoille ja sisältävät jopa 90 lihaa, vain vähän hiilihydraatteja ja noudattelevat siten kissan luontaista ravinnontarvetta.

Kuivaruokien ohessa kissalle kannattaa tarjota märkäruokaa, sillä mehevistä ja maistuvista märkäruoista kissa saa tarvitsemaansa nestettä. Ruoissa käytetty kala on pyydetty delfiiniystävällisesti. Thrive kissanherkut silkkitassun hemmotteluun ovat 100 % lihaa ilman sokeria, suolaa, lisättyä rasvaa tai keinotekoisia lisä-, maku- tai säilöntäaineita. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Thundershirt

Thundershirt

Thundershirt painepaita rauhoittaa koiraa. Thundershirt:n patentoitu muotoilu, lempeä ja jatkuva paine vaikuttavat rauhoittavasti useimpiin koiriin, jotka ovat ahdistuneita, peloissaan tai yli-innostuneita. Tutkimusten mukaan yli 85 % käyttäjistä osoittivat merkittävää paranemista käytöksessä. Voi auttaa esim. paukkuarkuuteen ja matkapahoinvointiin.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tick Key

Tick Key

Tick Key poistaa kätevästi punkit kokonaisena ja kulkee mukana esim. avaimenperänä.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Toa-Lätt

Toa-Lätt

Toa-Lätt on paakkuuntumaton, pölyämätön ja ympäristöystävällinen paperipohjainen kuivikepelletti, joka sitoo kosteuden. Voidaan käyttää kissanhiekkalaatikossa ja pieneläimien kuivikkeena. Materiaali ei takerru turkkiin. Käytön jälkeen Toa-Lätt voidaan kompostoida tai polttaa. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Topline

Topline koiran ja kissan shampoot ja hoitoaineet kaikille turkkityypeille

Innovatiivinen Topline kissan ja koiran shampoo- ja hoitoainesarja on kehitetty ranskalaisten kosmetiikka-alan erityisosaajien, trimmaajien ja turkinhoidon mestareiden yhteistyönä. Topline tarjoaa laadukkaat salonkitason koiran ja kissan shampoot, hoitoaineet ja suihkeet jokaiselle turkkityypille. Valikoimassa on lisäksi tassurasva ja puhdistusaine kyynelnesteen värjäytymien poistoon.

Toplinessa luonnollisuus kohtaa puhtaan tehon. Ihoa hoitavat, luonnolliset ainesosat on yhdistetty jokaiselle turkkityypille valittuihin tehoaineisiin, joilla turkin yksilölliset ominaisuudet pääsevät parhaalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa. Tunnista laatu – Topline.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Trick&Treat

Trick&Treat

Trick&Treat tarjoaa viljattomat koiran herkut kolmena makuvaihtoehtona: lammas, ankka ja lohi. Puolipehmeät makupalat sopivat treeninamiksi, aktivointileluihin ja hemmotteluun. Herkut on helppo puolittaa sormin ja ne eivät sotke taskuja: kätevä pitää mukana myös ulkoillessa ja voit palkita koiraa hyvästä käytöksestä mm. ohitustilanteissa ja siten vahvistaa toivottua käytöstä. Viljattomat namit sopivat myös monille herkkävatsaisille koirille. Valikoimassa on 140 g pussit ja suurkuluttajille 500 g namiämpärit.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Trixie

Trixie

Trixie valikoimasta löydät tarvikkeet ja herkut koirille, kissoille ja pieneläimille. Laajassa valikoimassa on paljon tuotteita mm. lemmikin asumiseen, matkustamiseen, koulutukseen ja aktivointiin.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

True Instinct

True Instinct

True Instinct tarjoaa raakaruokinnasta inspiraationsa saanutta, korkealaatuista ja viljatonta koiranruokaa ja kissanruokaa. Ainutlaatuisessa kuivaruoassa yhdistyy runsasproteiiniset nappulat ja pakastekuivatut lihapalat – huippulaatuinen ja maistuva!

Sarjan koiran ja kissan märkäruoat on höyrykypsennetty kunnon lihafileistä. Lempeä valmistustapa säilyttää maut ja ravintoaineet ja 100 % luonnolliset raaka-aineet sulavat hyvin ja sopivat myös monille herkkävatsaisille lemmikeille.

True Instinct -kissan ja koiran herkut ovat pakastekuivattuja yhden proteiinin nameja. Kaikki True Instinct -ruoat ja herkut ovat säilöntäaineettomia ilman keinotekoisia makuaineita, ja ne valmistetaan Iso-Britanniassa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Versele-Laga

Versele-Laga

Versele-Laga tarjoaa laadukkaat täysravinnot sekä maukkaat täydennysravinnot ja herkut kaneille, marsuille, chinchilloille, hamstereille, rotille, freteille, hiirille, gerbiileille ja deguille.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vesper

Vesper

Vesper kissan raapimispuut ja kiipeilypuut miellyttävät sekä kissaa täyttäen sen lajityypilliset tarpeet että omistajaa ajattoman ulkonäön ansiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

VetBed


VetBed -karva-alusta
sopii jokaiseen koirakotiin. Monipuolinen karva-alusta toimii koiranpetinä, pehmikkeenä auto- tai näyttelyhäkissä, pentulaatikon tai -aitauksen pohjalla, penkinsuojana autossa, lämmikkeenä koirankopissa - vain mielikuvitus on rajana karva-alustan käytön suhteen. Erittäin pehmeä ja lämmin karva-alusta pitää koiran lämpimänä ja kuivana, päästäen kosteuden karvakerroksen läpi. Karva-alustan voi leikata haluamaansa malliin ja mittaan. VetBed-karva-alustat löydät useassa herkullisessa värissä ja kuosissa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vetcare

Vetcare

Vetcare Gerivet tuo vireyttä vanhenevalle koirallesi. Gerivet sisältää ginseniä ja lisää energiaa, elinvoimaa ja terävoittaa seniorikoiran aisteja.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

VetIQ

VetIQ

VetIQ Flea Guard on sekoitus luonnontuotteita, joilla on ulkoloisia karkottava vaikutus. Turvallinen, kemikaaliton VetIQ Flea Guard-ravintolisä auttaa ulkoiloisten ennalta ehkäisyssä. VetIQ-ravintolisän sisältämät B-vitamiini, hiiva, sinkki ja valkosipuli tekevät koirasta vähemmän ulkoloisia houkuttelevan tuoksuisen. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Virbac

Virbac

Virbac tuotteilla hoidat koirasi ja kissasi hampaita ja terveyttä. Hampaidenhoitopakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset koiran hampaidenpesuun ja koirille ja kissoille juomaveteen lisättävä liuos estää plakin ja hammaskiven muodostumista. Valikoimasta löydät Nutri-Plus geelit mm. koirille, kissoille freteille sekä pennuille ja toipilaille. Atoopikoille ja iho-ongelmista kärsville eläimille sopii Virbac Megaderm, joka sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja, vitamiineja ja hivenaineita.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vitabalans

Vitabalans

Vitabalans on C-vitamiinivalmiste marsuille. Hyvänmakuinen, riittoisa ja helppo annostella suoraan ruokaan. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Wahl

Wahl

Wahl trimmauskoneet ja terät ovat laadukkaita. Valikoimassa on trimmauskoneita sekä yksityiskohtien että koko koiran trimmaamiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Walona Dogs

Walona Dogs martingaalipannat upeissa kuoseissa keräävät katseet! Walona koiran pannat ovat suomalaista suunnittelua ja myös kankaat leikataan Suomessa. Jokainen panta on yksilöllinen. Martingaalimallinen koiran kaulapanta on helppo pukea koiralle ja se on käytössä turvallinen, sillä se estää koiraa vetämästä päätään pannasta. Leveä panta on hellävarainen koiran niskalle. Pannoissa on runsaasti säätövaraa – sopii myös kasvavalle koiralle. Materiaalina on kestävä nailonnauha, joka on päällystetty konepesun kestävällä kankaalla. Valikoimassa on useita kauniita kuoseja sekä tyylikkäitä, yksivärisiä pantoja.

Pienille koirille Walona-valikoimassa on pistolukkopannat useissa kauniissa kuoseissa. Pantojen sisäosat ovat satiinia, joka ei takuta koiran turkkia. Luotettavat metalliosat ja vahvat, moninkertaiset tikkaukset takaavat pannan kestävyyden. Pistolukkopannat ovat 2 cm leveitä ja niissä on paljon säätövaraa. Istuu kauniisti koiran kaulaan ja sopii mainiosti myös pennulle.
 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Whimzees

Whimzees

Whimzees koiran hampaidenhoitoherkut on valmistettu pääosin perunatärkkelyksestä ja ne eivät sisällä lainkaan allergisoivia viljota tai eläinperäisiä ainesosia. Perunapohjaiset puruherkut sopivat usein myös herkkävatsaisille koirille. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Witte Molen

Witte Molen

Witte Molen PUUR täysravinnot ja herkut pieneläimille. Valikoimassa on kanin, chinchillan, hamsterin, rotan ja marsun ruokaa sekä vihannes-, pähkinä- ja hedelmäherkkuja.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Yeowww!

Yeowww!

Yeowww! kissanminttulelut sisältävät yhtä markkinoiden vahvimmasta kissanmintusta, joka tarjoaa kissallesi huumaavan hauskoja leikkihetkiä. Yeowww!-kissanminttua on valikoimassa myös irtona, jolla voit täyttää uudelleentäytettäviä kissanleluja.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Zeus

Zeus-tuotemerkin alta löytyy joukko kestäviä ja hauskoja koiranleluja yhteisiin leikkeihin lemmikkisi kanssa. Nämä lelut soveltuvat myös kovemmille pureskelijoille.
Tutustu ja ihastu!

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Zoobilee

Zoobilee

Zoobilee koiran lelut ovat perinteisiä lateksipalloja hauskoina eläinhahmoina. Lelujen sisällä on vinku. Kolme hauskaa koiran palloa: apina. kettu ja karhu. Mainioita heitto- ja noutoleikkeihin! Ei vahingoita koiran hampaita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »