Feliway feromonisuihke, 60 ml

Tuotekoodi: 002577
Feliway
Feliway-feromonisuihke,-60-ml-7190710019-1.jpg
22,90 €
381,67 € / l
Heti varastosta 9 kpl
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €

kpl

Feliway feromonisuihke on kissoille pelkotiloihin ja käytöshäiriöihin. Suihke autoon ja tilanteisiin, joissa ei ole sähköä.

Naamafermonin kissaa tyynnyttävää ominaisuutta keksittiin käyttää hyväksi aivan uudella tavalla liuottamalla feromonin kaltaista hajuainetta lämmössä haihtuvaan nesteeseen, josta kissalle mielihyvää tuottava hajuaine leviää tasaisesti huoneilmaan. Feromonia on saatavilla myös suihkeena.

Feromonihaihduttimen ja -suihkeen on todettu vähentävän kissan kokemaa stressiä monissa eri tilateissa. Erityisesti sen on todettu vähentävän kissojen virtsalla merkkaamista ja kynsimistä. Joskus kissa reagoi stressaavaan tilanteeseen vetäytymällä omiin oloihinsa ja menettämällä halunsa leikkimiseen ja seurusteluun. Jotkut kissat taas stressaantuvat, kun niitä siirretään paikasta toiseen. Kissan sopeutumista voidaan tällöin helpottaa käyttämällä feromonihaihdutinta tai -suihketta. Suihkeen käyttö on omiaan, kun halutaan käsitellä esim. kissan kuljetusboksi tai auto ennen kuljetusta, taikka kun sähköä ei ole käytettävissä. Feliway- suihketta ja -haihdutinta voidaan käyttää muissakin, kuin edellä mainituissa kissalle stressiä aiheuttavissa tilanteissa. Kodeissa, joissa on useita kissoja haihdutin voi tuoda avun kissojen välisten ristiriitojen laukaisemiseen. Haihdutinta voidaan myös käyttää kissaloissa kissojen tyynnyttämiseen ja kissahoitoloissa rauhoittamaan omaa reviriään kaipaavia hoidokkeja.

Pakkauskoko 60 ml

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Aivan loistava tuote. Mun vanhin poikakissa saa välillä "Kuritan muita"- kohtauksia ja tätä kun pari kertaa suihkauttaa ilmaan, kissa rauhoittuu ja tilanne laukeaa.Ennen myös automatkoilla huuto ja parku oli karmeaa ja usein tuli myös pissat ja/ tai kakat kuljetusboksiin, mutta nyt kun suihkauttaa tätä boxiin ja autoon ennen lähtöä, niin on hiljaista ja rauhallista, eikä vahinkoja satu! Riittoisa pullo. Suosittelen täydestä sydämestä!

12.2.2019

Lisätiedot
  • Paino: 0.15 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €