Kissan kiipeilypuu L&B Quadric, valkoinen

45 x 60 x 176 cm

Little&Bigger
_027876_1.jpg
99,90 €
99,90 € / kpl
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa

Kissan kiipeilypuu Little&Bigger Quadric, valkoinen on kookas kiipeilypyy, jossa kissa saa toteuttaa itseään. Kissan kiipeilypuu pesäkololla, kuudella tasolla, roikkuvilla leluilla ja raapimatolpilla tarjoaa kissalle paikan kiipeilyyn, tasoilla loikoiluun, ympäristön tarkkailuun, leikkimiseen ja nukkumiseen. Sisalnarupäällysteiset tolpat sopivat hyvin raapimiseen. Luonnonvalkoinen plyysipäällinen sopii jokaiseen sisustukseen.
 
Pohjan koko 45 x 60 cm, korkeus 176 cm. Toimitetaan osissa.
 
Kissalle raapiminen on luontaista käytöstä, ne hoitavat uusiutuvia kynsiään raapimalla. Kissan kynnet kasvavat jatkuvasti sekä pituutta että paksuutta ja kynsistä irtoaa säännöllisesti uloin kerros pois uuden kynnen tieltä. Raapiessaan kissa irrottaa vanhoja, kynsien uloimpia kuoria. Myös reviiriä merkitään raapimalla: etutassujen alapinnalla on hajurauhaset, jotka jättävät hajumerkin raapimiskohtaan. Kissan raapimispuu tarjoaa kissalle luvallisen paikan toteuttaa luontaista käytöstään esimerkiksi sohvasi sijaan. Voit kannustaa kissaa raapimaan raapimispuuta Feliway Feliscratchin avulla tai suihkauttamalla kissanminttusuihketta raapimispuun tolppaan.
 
Huom! Suosittelemme tukemaan kiipeilypuun vaikkapa seinään, jos puu sijoitetaan liukkaalle lattialle ja sinulla suurikokoisia tai vilkkaita kissoja. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@petenkoiratarvike.com
Lisätiedot
  • Paino: 18.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 100,00 €:n ostoksista.
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €