Raapimapuu Vesper V-Double, musta

65 x 65 x 103.5 cm

Tuotekoodi: 109024
Vesper
Raapimapuu-Vesper-V-Double,-musta-109024-1.jpg
Raapimapuu-Vesper-V-Double,-musta-109024-2.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 134,50 €
134,50 €
-50%
Ovh. 269,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta 4 kpl
Lähetysaika 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Ylellinen kissan raapimispuu Vesper V-Double, musta – huonekalu kissan tarpeisiin

Funktionaalinen, kaunis ja sisustuksellinen Vesper V-Double -kissan raapimapuu tyydyttää kissan lajityypilliset tarpeet kauniissa, sisustuksellisessa muodossa. Vesper -kissan raapimispuut on valmistettu kestävistä, ajattomista materiaaleista. Ajattoman designin lisäksi raapimapuiden muotoilu on suunniteltu kissan fyysisiä ominaisuuksia ja mieltymyksiä ajatellen. Luonnolliset, laadukkaat materiaalit eivät vain näytä kauniilta vaan tuntuvat kissasta hyvältä ja kestävät käyttöä.

Monitasoinen Vesper V-Double sopii ihanteellisesti usean kissan talouksiin. Kaksi pesäkoppia ja useat loikoilutasot tarjoavat tilaa kahdelle tai useammalle kissalle. Koko raapimapuun korkeuteen nousevassa raapimistolpassa riittää kynsittävää usealle kissalle.

Vesper V-Double - kissan raapimapuu koostuu useista erilaisista funktionaalisista osista:


Kaksi suojaisaa pesäkuutiota kehrääjän kauneusunille

Vesper V-Double raapimispuu koostuu kahdesta kuution mallisesta pesämökistä. Pesämökki tarjoaa suojaisan pesäpaikan kissalle. Kissan rakastavat nukkua lattiatason yläpuolella. Vesper V-Doublen pesäkuutiot tarjoavat turvallisen ja suojaisan lepäilypaikan, josta ympäristön tapahtumia on helppo seurata. Kauniista männynvärisestä MDF-levystä valmistetut pesämökit on suunniteltu kestämään kissan kynsien iskuja. Pesämökin sisällä on erittäin pehmeä Memory foam -tyyny, joka tukee kissan vartaloa mahdollistaen erittäin rennon nukkuma-asennon. Pesäkopin kaksi oviaukkoa tarjoavat kissalle mahdollisimman laajan tarkkailualueen ja ulospääsyn kahteen eri suuntaan. Pesäkuutioiden makuualustat ovat irrotettavia ja käsin pestäviä.


Pitkät raapimistolpat – ergonominen ja venyttävä raapimisasento

Mustat sisal-narulla päällystetyt raapimistolpat tarjoavat suurikokoisellekin kissalle mahdollisuuden venyttää selkää raapimisen lomassa. Korkeat tolpat mahdollistavat ergonomisesti oikean raapimisasennon kissalle. Vesper V-Double raapimispuussa on kaksi raapimistolppaa: yksi pitkää ja yksi lyhyt. Kuutiotasojen ansiosta kissa voi raapia raapimistolppia useasta eri suunnasta ja korkeudesta.


Loikoilutaso pörröisellä Memory Foam -patjalla

V-Double raapimapuun ylin taso on päällystetty pörröisellä irrotettavalla Memory Foam -patjalla. Memory foam -patja tukee kissan vartaloa mahdollistaen erittäin rennon nukkuma- ja loikoiluasennon. Korkean tason päältä kissa voi tarkkailla ympäristöä ja torkkua päiväunia. Memory Foam -patja on helppo irrottaa pesua varten ja se pysyy tukevasti paikoillaan napakan tarrakiinnityksen ansiosta. Kissat rakastavat korkeita paikkoja. Ympäristön tarkkailu sujuu arvokkaasti yläilmoista käsin samalla päiväunia torkkuessa.


Luonnonmateriaalista valmistetut pallolelut kissan viihdykkeeksi

V-Double raapimispuun ylimmältä tasolta roikkuvaan naruun on ripustettu luonnonmateriaalista punottuja palloja. Kevyet pallot heilahtavat helposti pienestäkin tassun osumasta. Luonnonmateriaalista valmistetut pallolelut ovat täysin turvallisia, vaikka kissa niitä pureskelisikin.


Mitat: Pohjapinta-ala 65 x 65 cm, korkeus 103,5 cm.
Tuote toimitetaan osissa kokoamisohjeen kera. Video-ohje raapimispuun kokoamiseen:

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@petenkoiratarvike.com
Lisätiedot
  • Paino: 23.70 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €