Koirat - Harrastusvälineet

Harrastusvälinevalikoimastamme löydät tarvikkeita koiran koulutukseen, palkitsemiseen, temppujen opettamiseen ja eri lajeihin, kuten agility, toko ja rally-toko. Agilityn juoksukontaktien treenamiseen Treat & Train -koulutuslaite on erinomainen apuväline. Kevyet agilityesteet sopivat hyvin kotipihatreeneihin, pieneen tilaan menevät aitaesteet kulkevat kätevästi mukana myös treenikentälle tokon ja rally-tokon avohyppyjen harjoitteluun.  Tasapainotyyny sopii mm. koiran jumppaamiseen sekä perusase Näytä lisää

Harrastusvälinevalikoimastamme löydät tarvikkeita koiran koulutukseen, palkitsemiseen, temppujen opettamiseen ja eri lajeihin, kuten agility, toko ja rally-toko. Agilityn juoksukontaktien treenamiseen Treat & Train -koulutuslaite on erinomainen apuväline. Kevyet agilityesteet sopivat hyvin kotipihatreeneihin, pieneen tilaan menevät aitaesteet kulkevat kätevästi mukana myös treenikentälle tokon ja rally-tokon avohyppyjen harjoitteluun. 

Tasapainotyyny sopii mm. koiran jumppaamiseen sekä perusasennon ja seuraamisen oikean paikan treenaamiseen sekä oikealla että vasemmalla puolella.

Koiraa voi kouluttaa vain, jos se on motivoitunut. Leikistä palkkautuvan koiran motivointiin valikoimassamme on erilaisia treenileluja moneen makuun. Lampaankarvalelut kiehtovat monia koiria, pallolelut saa heitettyä tarvittaessa kauemmaksi ja pitkävartisella saalislelulla saat leluun koiraa kiehtovaa saalisliikettä ja ne sopivat myös koiran innostamiseen vetoleikkiin.

 

Ei löytynyt tuotteita.