Canosept

Canosept Home Comfort rentouttaa koiraa ja vähentää stressioireita. Koiran stressiä voi aiheuttaa mm. matkustaminen, eläinlääkärikäynnit, remontti tai uusi koti, yksin oleminen, muutokset perheessä, äänet, kuten ilotulitteet, ukkonen jne. Pitkäkestoinen tai voimakas altistus koiran kokemalle stressaavalle asialle voi aiheuttaa koiralle ahdistusta, joka voi näkyä käytösmuutoksina, neurooseina ja masennuksena. Koiran stressioireita voivat olla mm. liiallinen haukkuminen, ylireagointi,... Näytä lisää

Canosept Home Comfort rentouttaa koiraa ja vähentää stressioireita. Koiran stressiä voi aiheuttaa mm. matkustaminen, eläinlääkärikäynnit, remontti tai uusi koti, yksin oleminen, muutokset perheessä, äänet, kuten ilotulitteet, ukkonen jne.

Pitkäkestoinen tai voimakas altistus koiran kokemalle stressaavalle asialle voi aiheuttaa koiralle ahdistusta, joka voi näkyä käytösmuutoksina, neurooseina ja masennuksena. Koiran stressioireita voivat olla mm. liiallinen haukkuminen, ylireagointi, ärtyneisyys, vatsavaivat ja kodin tuhoaminen.

Canosept Home Comfort -medaljonki sisältää valeriaanaa ja laventelia, jotka rauhoittavat ja rentouttavat koiraa. Kliiniset testit osoittavat näiden kasvipohjaisten yhdistelmien rauhoittavan koiraa ja vähentävät stressin oireita. Valittavana on kaulapantaan kiinnitettävät medaljongit, panta ja suihke.

Lajittele
2 tuotetta
Osasto
Tuotemerkki
Kotimainen
Kestotilattava tuote
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
2 tuotetta
2019-03-25
21,99
21,99
  • Heti verkkokaupasta
  • 2019-04-24
    24,99
    24,99
  • Heti verkkokaupasta
  •