Koirat - Pihavahdit

Pihavahti on näkymätön aita, jonka avulla koira tai kissa voi nauttia pihalla vapaanaolosta. Lemmikille sallittu alue rajataan matalajännitteisellä, maahan upotetulla johdolla. Valikoimassa on myös langaton aitajärjestelmä, joka antaa lemmikille halkaisijaltaan 64 m liikkumatilan. Lemmikille puetaan ladattava panta, ja kun lemmikki lähestyy alueen ulkoreunaa, panta antaa ensin varoitusäänen ja tämän jälkeen harmittoman, mutta yllättävän sähköstimulaation, jos lemmikki edelleen pyrkii alueelta ul Näytä lisää

Pihavahti on näkymätön aita, jonka avulla koira tai kissa voi nauttia pihalla vapaanaolosta. Lemmikille sallittu alue rajataan matalajännitteisellä, maahan upotetulla johdolla. Valikoimassa on myös langaton aitajärjestelmä, joka antaa lemmikille halkaisijaltaan 64 m liikkumatilan. Lemmikille puetaan ladattava panta, ja kun lemmikki lähestyy alueen ulkoreunaa, panta antaa ensin varoitusäänen ja tämän jälkeen harmittoman, mutta yllättävän sähköstimulaation, jos lemmikki edelleen pyrkii alueelta ulos. Pihavahdin avulla lemmikki saa vapautta turvallisesti!

Pihavahdin esittely lemmikille
Kun pihavahti on asennettu, kulje itse pannan kanssa rajatun alueen ympäri. Kun panta piippaa, aseta maahan lippu ja merkitse näin sallittu alue. Seuraavaksi kulje kytketyn lemmikin kanssa sallitun alueen ympäri ja opeta positiivisesti vahvistaen, mihin asti voi kulkea. Aina kun panta piippaa, käänny lemmikin kanssa ympäri ja palkitse se oikeasta käytöksestä jollakin, mistä se pitää, esim. makupalalla. Tarvittava toistojen määrä riippuu lemmikistäsi. Noin kahden viikon kuluttua, kun lemmikkisi on oppinut kääntymään aina piippauksen kuultuaan, voit halutessasi vähentää lippuja. Pidä liput kuitenkin tallessa siltä varalta, että alueen rajoja on tarpeen kerrata, muutat rajattua aletta tai haluat liittää pihavahdin piiriin useamman lemmikin.

Ei löytynyt tuotteita.