Adaptil panta, 70 cm

Kaulanympärys max. 62.5 cm

Tuotekoodi: 013719
Adaptil
Adaptilpanta70cm_013719_49b598a841dd1845adafe8569f0a5739_2.jpg
42,90 €
Heti varastosta 9 kpl
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €

kpl

Adaptil (D.A.P.) kaulapanta lohduttaa pentuja ja täysikasvuisia koiria pelottavissa ja huolestuttavissa tilanteissa. Pantaa pidetään koiralla koko ajan sekä ulkona että sisätiloissa.

D.A.P.® kaulapannasta erittyy synteettistä koiraa tyynnyttävää feromonia. Panta toimii neljän viikon ajan, jonka jälkeen se vaihdetaan uuteen. Koiraa tyynnyttävä feromoni on ainetta, jota imettävä emo erittää tyynnyttääkseen ja rohkaistakseen pentuja niiden ensimmäisten elinviikkojen aikana. Pennut uskaltavat rohkeammin edetä tutkimusretkilleen pesän lähiympäristöön. Feromoni lujittaa pennun ja emon välistä yhteenkuuluvuudentunnetta.

Feromoni vaikuttaa rentouttavasti ja lohduttavasti myös täysikasvuisella koiralla lisäten koiran itseluottamusta huolestuttavissa ja pelottavissa tilanteissa. Feromonin vaikutuksesta uusien ärsykkeiden hyväksyminen on koiralle helpompaa ja koira on rennompi. Voi auttaa myös matkapahoinvointiin.

Yhdistämällä D.A.P.® -kaulapannan ja -haihduttimen käytön, saavutetaan paras mahdollinen tulos pelkojen käytösterapiassa sekä uusiin tilanteisiin sopeutumisessa. Jos perheessä on useita koiria ja yhdellä koiralla on tarvetta käyttää Adaptil-pantaa, on hyvä laittaa panta kuitenkin kaikille perheen koirille. Pannattomat koirat voivat olla kiusallisen kiinnostuneita pannallisesta kaveristaan, mikä voi lisätä koiran hämmennystä. Vaihtoehtoisesti voi käyttää pantaa yhdellä koiralla ja lisänä Adaptil-haihdutinta.

Jos koira ui tai haluat pestä koiran, irrota panta ja laita se takaisin vasta, kun koira on täysin kuivunut.

Panta ei sisällä myrkyllisiä aineosia, mutta jos koira syö pannan, se toimii vierasesineenä ruuansulatuskanavassa. Ota tällöin yhteys eläinlääkäriin.

D.A.P.® kaulapanta ei ole lääke. Jos epäilet koirallasi olevan sairauden oireita, ota yhteys eläinlääkäriin.

D.A.P.® kaulapantaa on kahta eri pituutta, pennuille ja pienille koirille (45 cm) sekä keskikokoisille ja suurille koirille (70 cm).

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 0.04 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €