Avital Nutrient plus -jauhe 85g

Tuotekoodi: 102190
Avital
-102190-1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 2,49 €
22,41 €
-10%
Ovh. 24,90 €
263,65 € / kg
Hinta voimassa 22.4.2019 asti.
Heti varastosta yli 10 kpl
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €

kpl

Avital Nutrient Plus on ravintolisä, joka sisältää koiralle tarvittavat vitamiinit, hivenaineet, kivennäisaineet sekä nivelravinteet. Monitehoinen ravintolisä tukee koiran yleiskunnon lisäksi luuston, nivelten ja kynsien hyvinvointia.

· Kaikki tärkeät suojaravinteet, kivennäiset ja nivelhoitoaineet yhdessä
· Ihanteellinen lisä raakaruokaa ja kotiruokaa syövien koirien ruokavalioon
· Kehon hyvinvointia, tukea luustolle ja nivelille
· Ravitsee turkkia ja anturoita, tekee kynsistä kimmoisat.  

A-vitamiini tukee solujen, näköaistin ja immuunivasteen normaalia toimintaa sekä kasvua.

E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka hillitsee tulehdusreaktioita ja vaikuttaa immuunivasteen toimintaan.

D-vitamiinilla on tärkeä tehtävä lihasten ja hermojen toiminnassa, sekä veren hyytymisessä ja hivenaineiden aineenvaihdunnassa.

B-vitamiinit osallistuvat lukuisiin elimistön mekanismeihin, kuten entsyymien ja immuunivasteen toimintaa. Antibioottikuuri saattaa aiheuttaa B-vitamiinin puutostilan.

Biotiini tukee koiran ihon ja kynsien hyvinvointia. Biotiinin puute saattaa näkyä turkin ja ihon huonona kuntona.

Kondroitiini on glukosaminoglykaania, jota esiintyy ruston kollageenirakenteessa. Se tekee rustosta joustavan, sitoo vettä ja suojaa niveltä hajottavilta entsyymeiltä.

Foolihappo (B9 -vitamiini) osallistuu elimistössä mm. aminohappometaboliaan. Foolihapon puute voi johtaa laihtumiseen ja anemiaan.

Nikotiiniamidi (B3 -vitamiini) tukee elimistön energia-aineenvaihduntaan ja rasvahappometaboliaan ja sen puute voi johtaa veriseen ripuliin, anoreksiaan ja laihtumiseen. Sen puute myös heikentää veden, glukoosin ja suolojen takaisin imeytymistä suolistossa.

C-vitamiinia toimii antioksidanttina ja sen lisäksi sitä tarvitaan elimistössä mm. monien eri hormonien tuottamiseksi tai aktivoimiseksi sekä kollageenisynteesiin. C-vitamiinin puute (keripukki) johtaa pienten verisuonien seinämien heikkenemiseen, verenvuotoihin ja hidastuneeseen haavojen paranemiseen. Koira ja kissa pystyvät tuottamaan C-vitamiinin elimistössään.

Rauta tukee entsyymien toimintaan ja hemoglobiiniin (hapen kuljetukseen elimistössä). Raudan puute voi johtaa anemiaan, heikkouteen, heikentyneeseen kasvuun sekä veriseen ripuliin.

Sinkin puute näkyy usein iho-oireina. Puutetta voi esiintyä koirilla, joiden ravinnossa on runsaasti viljatuotteita tai runsaasti kalsiumia. Karvattomat silmänympärykset saattavat olla oire sinkinpuutteesta.

Mangaanin tehtävä on osallistua entsyymien muodostumiseen ja sitä tarvitaan myös luuston normaaliin kehitykseen ja hermoston toimintaan. Puutos aiheuttaa mm. kasvuhäiriöitä, kuten pitkien putkiluiden taipumista.

Jodia tarvitaan kilpirauhashormonien tuotantoon ylläpitämään normaalia aineenvaihduntaa. Sen puute esim. kasvuaikana voi johtaa hidastuneeseen kasvuun.

Kalsiumfosfaatti ennaltaehkäisee kalsiumin puutteesta johtuvia oireita, ja pitää huolta luustosta.

Kuparia tarvitaan kudosten ja iho- sekä karvapigmenttien muodostumiseen. Sitä tarvitaan myös keskushermoston toimintaan ja oksidatiivisen stressin vastaisiin puolustusmekanismeihin. Kuparin puute johtaa mm. karvan värin muutoksiin.

Piitä tarvitaan luiden kalsiumaineenvaihduntaan ja kasvuun. Pii edesauttaa luutumista ja osallistuu myös kollageenisynteesiin. Puute johtaa epänormaaliin luuston ja sidekudoksen muodostumiseen.

Annostus: 1 mittalusikallinen / 10 kg.

Koostumus: 1 mittalusikka 4 g: B1-vitamiini 2 mg, B2-vitamiini 2,5 mg, B6 vitamiini 0,8 mg, B12-vitamiini 0,004 mg, Beetakaroteeni 3 mg, Foolihappo 0,3 mg, Nikotiiniamidi 4,5 mg, Kalsiumpantotenaatti 3,8 mg, Jodi 0,3 mg, Kalsiumfosfaatti 150 mg, Kondroitiinisulfaatti 51 mg, Pii 3,4 g, Kalsium 1,1 g, Kalium 70 mg, Rauta 41 mg, Mangaani 6,2 mg, Sinkki 0,6 mg, Kupari 0,2 mg, A-vitamiini 197 ky, D3-vitamiini 45 ky, E-vitamiini 18 mg, C-vitamiinia 10 mg, Biotiini 1 mg.

Pakkauskoko 85 g = n 21 mittalusikallista.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 0.09 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €