Haukunestolaite Petsafe Indoor, 2 kpl

Tuotekoodi: 101315
Petsafe
Haukunestolaite-Petsafe-Indoor,-2-kpl-62483411122211-1.jpg
Haukunestolaite-Petsafe-Indoor,-2-kpl-62483411122211-2.jpg
40,95 €
Heti varastosta yli 10 kpl
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €

kpl

Haukunestolaite Petsafe Indoor Bark Control on ultraäänellä toimiva haukunestolaite sisätilaan. Sisätilan haukunestolaite sisältää kaksi pienikokoista lähetinyksikköä, joten laite kattaa suuremman tilan tai erilliset huoneet, toimintasäde on 8 m. Lähetinyksiköt voidaan laittaa seisomaan pöydälle tai kiinnittää seinään. Laite toimii 3V Litium CR2032 -paristoilla (tarve 2 kpl/lähetinyksikkö). Laite ilmaisee, kun paristo on loppumassa. Pakkauksessa mukana velcro -kiinnitystarroja 2 kpl. Mukana käyttöohje (FI, SV, DA, NO, RU).

Toiminta: Kun koira haukkuu laitteen kattamalla alueella (8 m), sen mikrofoni poimii haukunnan ja laite aktivoituu lähettämään ultraääntä, kunnes koira hiljenee. Laitteen toiminta perustuu siihen, että yllättävä ja epämiellyttävä ääni keskeyttää koiran haukkumisen. Ihmiskorva ei yleensä kuule ääntä ja se on harmiton. Myös perheen muut lemmikit kuulevat ultraäänen ja sillä voidaan hillitä useamman koiran haukuntaa samanaikaisesti. 

Vinkki: Muista palkata koiraa sen ollessa hiljaa tilanteissa, joissa se normaalisti on haukkunut. Maukkailla herkuilla palkitseminen auttaa koiraa ymmärtämään hiljaa olemisen olevan haukkumista kannattavampi vaihtoehto.

Huomaa: Koirat ovat yksilöitä ja haukunestolaite ei välttämättä tehoa kaikkiin koiriin. Tämä ei ole palautuksen peruste. Käyttöönotettua tuotetta ei voi palauttaa.Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tämä oli kyllä ihan täyden kympin tuote! Itse asiassa varsin laadukas tuote näinkin halvaksi. Haukku loppui samantein. Eka kokeilun jälkeen:) Vähän epäilytti alussa, että toimiikohan tämä ollenkaan, kun enhän minä sitä kuule... Eri väreinä välähtävät ledit ja pieni äänipalaute antoivat ajatuksen, että se on nyt varmasti päällä. Ittellä tommonen English Cockerin ja Tollerin mix. Aikuisena otin ja nyt 4 v. Vähän on vaikeasti hallittava poika ollut, mut tää haukunesto toimi kyllä kuin se entivanhanen junan vessa.

7.7.2018
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Meillä erittäin haukkuherkkä shelti, joka kyllä yleensä hiljenee hyvinkin nopeasti kun tämä on päällä (tai jää hiljaa puhisemaan mutta ei hauku). Yleensä käytössä vain jos jokin epätavallinen tilanne (hiljainen yleensä yksin kotona ollessa) tai kun ollaan itse pois kotoa ja tilanne selkeästi erikoinen kun tehdään lähtöä. Tämä laite on tosi herkkä, eli reagoi myös ihmisen kovempaan ääneen (siis en puhu huutamisesta), aivasteluun ja yskimiseen, joten en pidä päällä kun olen itse kotona tai haukunrajoittimen kantoalueen sisäpuolella.

20.3.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hei!
Te jotka olette kirjoittaneet haukkupannasta arvosteluja niin olisi kiva tietää minkä rotuisia tai kokoisia koiranne ovat. Olen aikeissa ostaa cottonille kun saattaa päivisin innostua haukkumaan.
Birgitta 21.9.2014

21.9.2014
Tuotearviointi: 2 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Ei minkäänlaista reakointia koirilta vaikka näyttää toimivan haukuttaessa.....

4.6.2013
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 3 / 5 tähteä!

En ostanut tätä haukunestoa tästä kaupasta vaikka muuten olenkin tilannut teiltä tuotteita. Asiaan: Erinomainen tuote, toimii mutta täytyy myös muistaa että koiran tehtävä on haukulla ilmoittaa asiansa. Turhan haukkumisen meidän taloudessa poistanut 95 prosenttisesti.

24.4.2013
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Meillä ollut käytössä noin viikon, toimii erinomaisesti ja koirat ovat huomattavasti hiljaisempia.

30.5.2012

Lisätiedot
  • Takuu: 1 vuotta
  • Paino: 0.26 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €