Jalkasuoja-Back-on-Track-5120005-1.jpg
Jalkasuoja-Back-on-Track-5120005-2.jpg
alk. 24,95 €
 Valitse koko
Säärisuoja Back on Track sopii koirille, joilla on heikot nivelet, nivelrikko, tai jänne- ja nivelsidevaivoja. Back on Track -jalkasuojaa voidaan käyttää myös leikkauksen jälkeisessä hoidossa. Kiinnitys kolmella tarranauhalla. Oikea koko valitaan mittaamalla jalan ympärys. Myydään kappaleittain.

Back on Track -tuotteissa käytetty Welltex-kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Kangas heijastaa kehon lämmön takaisin infrapuna-aaltoina. Lihaksiin heijastuva lämpö vähentää lihasjännitystä ja lisää verenkiertoa.

Pesuohje:
- konepesu hienopesuohjelmalla max 30 asteessa
- ei kemiallista pesua
- ei rumpukuivaus
- silitys miedolla lämpötilalla max 50 astetta
- ei kloorivalkaisua

Käyttöohje
Kaikkien Back on Track tuotteiden käyttö tulee aloittaa vaiheittain. Käytä jalkasuojaa enintään 2-4 tuntia ensimmäisten 2-3 päivän ajan. Näin koiran keho saa mahdollisuuden tottua tuotteen vaikutukseen ja lisääntyneeseen verenkiertoon. Totuttelun jälkeen tuotetta on suositeltavaa käyttää useita tunteja parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Jalkasuojan käytön aloitusvaiheessa voi esiintyä lisääntynyttä turvotusta, mikä johtuu lisääntyneestä verenkierrosta ja aineenvaihdunnasta. Se kertoo, että tuote toimii. Alkuajan lisääntynyt turvotus häviää jatkettaessa käyttöä pidempään.

On suositeltavaa käyttää Back on Track tuotteita korvaamaan linimenttejä, koska yhteiskäyttö saattaa johtaa polttovioitukseen. Tuotteita ei saa käyttää tiineillä eläimillä, koska ei ole tutkimustuloksia siitä, mitä lisääntynyt aineenvaihdunta ja verenkierto voi aiheuttaa sikiölle.

Dopingvaroaika 0 vrk.

Tuotetta voidaan käyttää ennaltaehkäisevänä (alkuverryttelyn yhteydessä), palautumiseen, akuutteihin lihasjännityksiin ja särkyihin, jännevammojen hoitoon, nivelongelmien yhteydessä, vanhuuden jäykkyyteen sekä lämmön lisäämiseksi.

Back On Track suosittelee tuotteen käyttöä kuuriluontoisesti esim: 2-3 viikkoa käyttöä, 1 viikko taukoa.

Vaihtoehtoinen käyttötapa: kovemman treenin/kilpailujen aikana päivittäinen käyttö useamman tunnin ajan, taukojaksoa voi olla välissä useampi viikko. 

 

Koot:

S / 14x11 cm

M / 15x12 cm

L / 18x14 cm

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €