Pissa-alusta Simple Solution, 14 kpl

Simple Solution
Pissa-alusta-Simple-Solution,--14-kpl-255790-1.jpg
12,90 €
0,92 € / kpl
Heti varastosta yli 10 kpl
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €

kpl

Pissa-alusta Simple Solution Training Pads on kertakäyttöinen sisäsiisteysalusta, joka imee tehokkaasti suuria määriä nestettä eikä päästä sitä läpi. Sopii pennuille sisäsiisteyden opetteluun, ikääntyville ja sairaille koirille, joilla on pidätysongelmia sekä on myös erinomainen myös pentulaatikossa synnytyksen aikana. Lisäksi ne tarjoavat hygienian ja suojan kuljetuslaatikoihin matkan aikana. Ei sisällä painomustetta. Sisältää hajustetta joka houkuttelee koiran tekemään tarpeensa alustalle. Koko 53 x 58 cm.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Meille tämä toimi loistavasti. Pentu oppi nopeasi pissa-alustan idean. Palkittiin ja kehuttiin kun pissa tuli alustalle. Nyt enää 4kk iässä kaksi alustaa lähellä ovea ja vahinkoja ei tule muualle. Enää ei tarvitse edes palkita tästä vaan jos ei pääse ulos,tekee alustalle. Näissä alustoissa haju oli se juju ilmeisesti kun muut eivät toimineet yhtä hyvin. Joskin alusta voisi olla suurempi kun helposti aluu alustan reunalle tullut pissa alustan alle leviämään kun muovialusta. Mutta ei tule muuten läpi eikä haise pissat. Imee todella hyvin kohdilleen osuneen pissan. Tosin kaksi kun laitta lomittain niin vähemmän ohi vuotoja tulee,mutta helposti alustat lähtee liikkumaan pennun touhutessa. Joten kaksi alustaa lomittaen ei toiminut meidän laminaattilatialla. Pentu innostuu riehaantumaan alustaa vaihdettaessa ja repii alustaa kun luulee tätä vaihtoprojektia leikiksi. Aluksi tästä syyste meillä repi alustoja kuin muutakin paperia,mutta kiinnitin alustan kiinni muoviseen alustaan niin jätti rauhaan lisäksi huomasin tehdä alustojen vaihdon pennun huomaamatta,näin jätti lopulta alustat rauhaan. Vieläkin tosin riehaantuu täysin jos huomaa alustojen vaihdon ja yrittää repiä ne, mutta ei muuten revi niitä. Joten loistava tuote,mutta kokonsa puolesta voisi olla isompi.

1.1.2019
Tuotearviointi: 3 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Toimii sellaiselle pennulle, joka ei revi tai silppua mitään. Ensimmäisen alustan laitettua pentu huomasi, että alustan saa helposti silpuksi ja sen jälkeen ei yksikään pysynyt ehjänä.

24.4.2016
Petenkoiratarvike.com vastaa:
Hei! Kiitos palautteestasi ja harmi ettei teillä toimineet toivotulla tavalla vaan leluna. Saattaa tälle pennulle olla myöhäistä, kun on jo repimisen ihanuuden oppinut, mutta vastaisuuteen: Kannattaa kastaa ensimmäinen alusta vähän pennun pissaan, jotta pentu tajuaa kyseessä olevan vessan eikä lelun. Kun alusta aluksi on jo pissantuoksuinen, pentu äkkää sen olevan vessaksi mainio, luistamaton alusta ja oppii nopeasti tekemään tarpeet sen päälle eikä minne sattuu. t. Anu / PetenKoiratarvike.com 

Lisätiedot
  • Paino: 0.54 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €