StarMark

StarMarkin koiranlelujen kehityksen takana on joukko koirien koulutuksen ja käyttäytymisen asiantuntijoita. Lopputuloksena on saatu sarja laadukkaita leluja koiran aktivointiin ja hauskanpitoon. Nämä lelut mahdollistavat koirille niiden luontaisia metsästys- ja ravinnonhankintakäyttäytymisiä kotioloissa. Sopivat käyttäytymisvirikkeet voivat auttaa vähentämään tylsistymisestä johtuvaa tuhoamiskäyttäytymistä ja pitävät koirasi tyytyväisenä.  Starmarkin lelut kestävät... Näytä lisää

StarMarkin koiranlelujen kehityksen takana on joukko koirien koulutuksen ja käyttäytymisen asiantuntijoita. Lopputuloksena on saatu sarja laadukkaita leluja koiran aktivointiin ja hauskanpitoon. Nämä lelut mahdollistavat koirille niiden luontaisia metsästys- ja ravinnonhankintakäyttäytymisiä kotioloissa. Sopivat käyttäytymisvirikkeet voivat auttaa vähentämään tylsistymisestä johtuvaa tuhoamiskäyttäytymistä ja pitävät koirasi tyytyväisenä. 

Starmarkin lelut kestävät kovempaakin pureskelua, mutta tärkeää on silti valita koirallesi oikea koko koiran leukojen ja puruvoiman mukaan. Herkun muoto auttaa koiraa puhdistamaan hampaitaan pureskelun lomassa. 

Tutustu ja ihastu!

2019-10-30
19,99
19,99
  • Heti verkkokaupasta
  •