Trimmauskone Aesculap Akkurata

GT405

Tuotekoodi: 1110207000106
Aesculap
Trimmauskone-Aesculap-Akkurata--1110207000106-1.jpg
235,00 €
Heti varastosta 10 kpl
Lähetysaika 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Trimmauskone Aesculap Akkurata on tasainen, vahva ja kevyt ammattikäyttöön soveltuva johdoton koiran trimmauskone. Tehokas ja kevyt trimmauskone soveltuu koko koiran trimmaamiseen kuonosta hännänpäähän. Pienen kokonsa ansiosta (170x46x46 mm, 250 g)  hoidat Aesculap Akkurata-trimmauskoneella helposti myös koiran naaman, jalkojen ja tassujen trimmaukseen. Laadukas Aesculap Akkurata trimmauskone sopii jatkuvaan ja pitkäkestoiseen trimmauskäyttöön, niin kotitrimmaajille kuin ammattilaisille, sekä eläinlääkäriasemille.   

Aesculap Akkurata-trimmauskoneen ominaisuudet:

Terän liikkumisnopeus 5700 spm. Yhdellä latauksella käyttöaikaa jopa 100 minuuttia. Latausaika 60 minuuttia. Säädettävä leikkausterä; 3 eri leikkaussyvyyttä 0,5 mm, 1,5 mm ja 2,5 mm, leikkausleveys 40 mm. 

 Aesculap valmistaa korkealaatuisia trimmereitä hyödyntäen tuoreinta teknologiaa. Aesculapin tarkkuustrimmerit ovat vahvoja, pysyvät viileinä, tehokkaita ja luotettavia sekä hyvin leikkaavia. 

Toimitupakkaus sisältää: 
• Aesculap Akkurata trimmauskone ja terä
• Latausteline
• 5 leikkuukampaa
• Teräöljy
• Puhdistusharja
• Käyttöohje

Trimmauskoneella on kahden vuoden takuu ostopäivästä.

Huomaa: Kone ei ole valmiiksi ladattu. Ennen ensimmäistä käyttökertaa lataa koneen akkua 2 tuntia. Jotta akun latauskapasiteetti pysyy hyvänä, on suositeltavaa välillä käyttää akku tyhjäksi ennen latausta. Avaa laturin johto kokonaan ladatessasi, sillä muuten laturi kuumenee ja voi sulaa.

Puhdista terä jokaisen käytön jälkeen teränhoitoaineella. Teränhoitoaine, Andis 7 in One Spray irrottaa tehokkaasti lian ja karvat. Jos trimmauskone ei lähde käyntiin, kokeile puhdistaa se. Terän irtoaa helposti työntämällä. Öljyä terä jokaisen käytön jälkeen teräöljyllä. Trimmauskone ei käynnisty, jos terä on likainen tai liian kuiva.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Mainio kone! Hiljainen ja kestävä. Akku ei tyhjentynyt edes puoleen vaikka leikkasin sillä kaksi koiraani (kääpiösnauteri/villakoira ja schapendoes/villakoira). Käteen ihanteellisen kokoinen ja todella kevyt. Leikkausasentoa pitää vähän hakea, tehokkaampi leikkaus tulee kun kone on enemmän pystyasennossa... mutta sitä kerkiää harjotella :) Eikä kuumene ollenkaan!

  1.9.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Aivan loistava tuote! Erittäin mukava, käteen sopiva ja kevyt! Akku kestää helposti villakoiran trimmaamisen kuonosta hännänpäähän kerralla ja virtaa jää vielä jäljelle. Terä ei kuumene ja 1-3 mm:n säätövara suoraan ilman eri kampoja tai terien vaihtoa on tosi näppärä. En vaihtaisi mihinkään toiseen!

  17.11.2015

Asiakaspalvelu
info@petenkoiratarvike.com
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €