Trimmauskoneenterä Andis CeramicEdge

Trimmauskoneentera-Andis-CeramicEdge-100002-1.jpg
alk. 41,90 €
 Valitse andis terän koko
Trimmauskoneen terä, Andis Ceramic on erittäin laadukas ja se on valmistettu kovasta hiiliteräksestä ja siinä on keraamista valmistettu erittäin kova ja terävä leikkuri joka säilyy terävänä pitkään.

Andis Ceramic Edge -terän suurimat edut verrattuna perinteisiin teräs teriin ovat niiden pysyminen terävinä pidempään ja etteivät ne kuumene leikkauksessa yhtä paljon.

Andis CeramicEdge trimmauskoneenteriä löytyy 0.5 mm:stä - 13 mm asti riippuen siitä kuinka paljon turkkia halutaan jättää. Teriä löytyy myös erilaisella hammastuksella ilman FC tai FC kanssa. FC (Fine Cut/tiheä hammastus) trimmauskoneenterässä tarkoittaa tiheää hammastusta. Ilman FC:tä (Coarse/harva hammastus) olevat terät ovat hammastukseltaan harvempia ja ne soveltuvat tiheä ja kiharan karvan leikkaamiseen (esim. vesikoirat). Leikkuujälki on näillä terillä hieman epätasaisempi kuin fine cut -terillä.

Andis CeramicEdge trimmauskoneenterät sopivat käytettäväksi mm: Andis AG*, Oster A-5, Moser Max koneissa sekä vaihdettava teräisissä trimmauskoneissa, joissa on samanlainen terä kuin edellä mainituissa. 

Terän kuumeneminen trimmauksen aikana on täysin normaalia. Mikäli tarkoituksena on kerralla käyttää trimmeriä pitkään, esimerkiksi koko koiran trimmaukseen, suosittelemme käyttämään teränviilennyssuihketta tai vaihtamaan toisen terän trimmauksen aikana.


TerätAGC2Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €