Trimmauskoneenterä Andis CeramicEdge

Trimmauskoneentera-Andis-CeramicEdge-100002-1.jpg
alk. 41,90 €
 Valitse andis terän koko
 Lisää ostoskoriin
Trimmauskoneen terä, Andis Ceramic on erittäin laadukas ja se on valmistettu kovasta hiiliteräksestä ja siinä on keraamista valmistettu erittäin kova ja terävä leikkuri joka säilyy terävänä pitkään.

Andis Ceramic Edge -terän suurimat edut verrattuna perinteisiin teräs teriin ovat niiden pysyminen terävinä pidempään ja etteivät ne kuumene leikkauksessa yhtä paljon.

Andis CeramicEdge trimmauskoneenteriä löytyy 0.5 mm:stä - 13 mm asti riippuen siitä kuinka paljon turkkia halutaan jättää. Teriä löytyy myös erilaisella hammastuksella ilman FC tai FC kanssa. FC (Fine Cut/tiheä hammastus) trimmauskoneenterässä tarkoittaa että se soveltuu viimeistely leikkauksiin ja ohuelle suoralle turkille. Paksuun ja takkuiseen turkkiin nämä terät eivät mene/uppoa. Ilman FC:tä (Coarse/harva hammastus) olevat terät ovat hammastukseltaan harvempia ja ne soveltuvat tiheä ja kiharan karvan leikkaamiseen (esim. vesikoirat). Leikuujälki on näillä terillä hieman epätasaisempi kuin "FC" terillä.

Andis CeramicEdge trimmauskoneenterät sopivat käytettäväksi mm: Andis AG*, Oster A-5, Moser Max koneissa sekä vaihdettava teräisissä trimmauskoneissa joissa on samanlainen terä kuin edellä mainituissa.

TerätAGC2Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@petenkoiratarvike.com
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin kotiinkuljetus 5,00 €