Toimitus- ja maksutavat

 

TOIMITUSTAVAT

Huomioithan, että emme toimita tilauksia ulkomaille emmekä Ahvenanmaalle.

1. Toimitus myymälään 

• Osoitteeseen:

Sähkötie 2-6, Tammiston Ostospuisto, Vantaa 
Kauppakeskus Veska, Saapastie 2, 33950 Pirkkala
Itäniityntie 14, 21280 Raisio

• Myymälän aukioloajat: 

Tammisto: ma-pe 10-21, la 10-18, su 12-18
Pirkkala: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18
Raisio: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18

• Ei kuluja

Voit noutaa tilauksesi PetenKoiratarvike.com myymälästä (Tammisto, Pirkkala tai Raisio) vastaanotettuasi myymälästä tekstiviestin, että tilauksenne on noudettavissa. Verkkokaupan automaattinen toimitusvahvistus sähköpostiin tarkoittaa, että tilaus on siirtynyt kuljetukseen, mutta ei ole vielä noudettavissa myymälästä.

Kun tilattua tuotetta on varastossamme, toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Klarna-tilaukset luovutetaan vain laskutusasiakkaalle henkilökohtaisesti, poikkeustapauksissa valtakirjaa vastaan. Myymälänouto ei ole mahdollinen rahtituotteille.

2. Postipaketti

Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Tuotteiden toimitusaika on postin kautta tilatuissa tuotteissa 2-7 arkipäivää. Mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi, saat matkapuhelimeesi ilmoituksen, kun paketti saapuu postiin. Vaihtoehtoisesti saat normaalin saapumisilmoituksen postin mukana. 

Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta.

• 3,90 € / tilaus, nyt ilman toimituskuluja!
• Yli 39 € tilaukset ilman toimituskuluja
• Yli 99 € tilauksiin maksuton Postin kotiinkuljetus 
• Rekisteröidyille asiakkaille toimituskulut 0 €


3. Nouto Postin pakettiautomaatista

Paketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai Postin toimipiste). Vastaanottajalle toimitetaan tekstiviestinä tieto noutopaikasta, sekä lähetyksen noutamiseen tarvittava koodi. 

SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Mikäli paketti ei mahdu SmartPOST -automaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka. 

Jos olet tilaamassa isoa tuotetta, kannattaa toimitustavaksi valita Postitoimipaikka tai kotiinkuljetus. Esimerkiksi isommat koiran ruokapussit, häkit ja pedit eivät mahdu SmartPOST -automaattiin. 
 
Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestillä saapuvalla pakettiautomaatin-noutokoodilla. Vastaanottajan koodilla avattu lokero vastaa vastaanottajan vastaanottokuittausta. Toimipaikasta noudettava lähetys luovutetaan vastaanottokuittausta vastaan. Vastaanottajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on 2 viikkoa.

• 3,90 € / tilaus
• Yli 39 € tilaukset ilman toimituskuluja 
• Rekisteröityneille asiakkaille toimituskulut 0 €


4. Postin Kotiinkuljetus (jakelu sovitusti)

Postin kotiinkuljetuksessa postista soitetaan sinulle 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksen lähettämisestä ja sovitaan jakeluaika kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin, mahdollinen toimitusajankohta (kellonaika) voi vaihdella aluekohtaisesti. On tärkeää, että annat sellaisen puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa aamupäivisin jakeluajan sopimiseksi.

Itellan toimitusaikakyselystä voit tarkastaa pakettisi toimitusajan.

5 € alle 99 € tilaukset
Yli 99 € tilauksiin maksuton Postin kotiinkuljetus 

5. Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta

Posti toimittaa paketin tilattuun osoitteeseen ja tilauksen vastaanottaja on tilauksen tehdessään valtuuttanut Postin kuljettajan rekisteröimään ja kuittaamaan luovutustapahtuman ilman vastaanottajan läsnäoloa. Posti voi siis jättää tilauksesi koti-ovellesi, vaikka sinä et olisi kotona. Luovutusrekisteröinnin ja kuittauksen jälkeen Posti tai Peten Koiratarvike ei vastaa lähetyksen katoamisesta, vähenemisestä tai vahingoittumisesta eikä näistä syistä johtuvista reklamaatioista tai vahingonkorvausvelvollisuudesta. 

5 € alle 99 € tilauksiin
Yli 99 € tilauksiin maksuton Postin kotiinkuljetus

6. Posti Express paketti klo 8-16

Toimitus kotiin tai työpaikalle toimistoaikaan klo 8-16. Posti ei ilmoita etukäteen toimituksesta. Jos tilaajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen noudettavaksi.

5 € alle 99 € tilauksiin
Yli 99 € tilauksiin maksuton Postin kotiinkuljetus

7. Matkahuolto

Matkahuolto kuljettaa tilatut tuotteet kaikkialla Suomessa. Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi tilaukset voi noutaa Matkahuollon Pakettipisteestä (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Tilausta tehdessä ja toimitustapaa valittaessa näytetään postinumeron perusteella viisi lähintä Lähellä-paketin noutopistettä. Voit näistä vaihtoehdoista valita haluamasi tai seuraavan sivun lisätietoja-kentässä kertoa haluamasi noutopisteen.

Saapuneista lähetyksistä ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä. Lähellä-paketteja säilytetään noutopaikassa 14 vrk maksutta.

Lähimmän Matkahuollon noutopisteen voit tarkistaa tästä

• 3,90 € / tilaus  
• Yli 39 € tilaukset ilman toimituskuluja 
• Rekisteröityineille asiakkaille toimituskulut 0 €

Huom. Myyjällä on oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

MAKSUTAVAT

Petenkoiratarvike.com käyttää Klarna Checkout -maksujärjestelmää, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia tai valitsemalla jonkin Klarnan maksutavoista. Klarna Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ilman kuluja tai korkoa. Lisäksi Klarna tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostokset erissä tai reilulla maksuajalla.

Tarkemmat tiedot eri maksutavoista ja niiden erityisehdoista löydät verkkokaupan kassalla. Huomaa että järjestelmä tarjoaa ensisijaisesti maksutavaksi laskua, halutessasi voit vaihtaa maksutapaa. Voit myös halutessasi luoda oman PIN-koodin Klarna Checkout -palveluun ja / tai tunnistautua helposti Facebook -käyttäjätilisi avulla.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun, puhelin 09 425 99 771, avoinna arkisin klo 9-18.