Toimitus- ja maksutavat

TOIMITUSTAVAT

Huomioithan, että emme toimita tilauksia ulkomaille emmekä Ahvenanmaalle.

1. Toimitus myymälään 

 • Osoitteeseen:

Sähkötie 2-6, Tammiston Ostospuisto, Vantaa 
Kauppakeskus Veska, Saapastie 2, 33950 Pirkkala
Itäniityntie 14, 21280 Raisio

 • Myymälän aukioloajat: 

Tammisto: ma-pe 10-21, la 10-18, su 11-18
Pirkkala: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18
Raisio: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18

 • Ei kuluja


Voit noutaa tilauksesi PetenKoiratarvike.com myymälästä (Tammisto, Pirkkala tai Raisio) vastaanotettuasi tekstiviestin, että tilauksenne on noudettavissa. Verkkokaupan automaattinen toimitusvahvistus sähköpostiin tarkoittaa, että tilaus on siirtynyt Riihimäen varastolta kuljetukseen, mutta ei ole vielä noudettavissa myymälästä.

Kun tilattua tuotetta on varastossamme, toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Klarna-tilaukset luovutetaan vain laskutusasiakkaalle henkilökohtaisesti, poikkeustapauksissa valtakirjaa vastaan. Myymälänouto ei ole mahdollinen rahtituotteille.

2. Postipaketti

Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Tuotteiden toimitusaika on postin kautta tilatuissa tuotteissa 1-7 arkipäivää. Mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi, saat matkapuhelimeesi ilmoituksen, kun paketti saapuu postiin. Vaihtoehtoisesti saat normaalin saapumisilmoituksen postin mukana. 

Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta.

 • Ilmainen toimitus!
 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin.

3. Nouto Postin pakettiautomaatista

Paketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai Postin toimipiste). Vastaanottajalle toimitetaan tekstiviestinä tieto noutopaikasta, sekä lähetyksen noutamiseen tarvittava koodi. 

SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Mikäli paketti ei mahdu SmartPOST -automaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka. 

Jos olet tilaamassa isoa tuotetta, kannattaa toimitustavaksi valita Postitoimipaikka tai kotiinkuljetus. Esimerkiksi isommat koiran ruokapussit, häkit ja pedit eivät mahdu SmartPOST -automaattiin. 
 
Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestillä saapuvalla pakettiautomaatin-noutokoodilla. Vastaanottajan koodilla avattu lokero vastaa vastaanottajan vastaanottokuittausta. Toimipaikasta noudettava lähetys luovutetaan vastaanottokuittausta vastaan. Vastaanottajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on 2 viikkoa.

 • Ilmainen toimitus!

4. Postin Kotiinkuljetus (jakelu sovitusti)

Postin kotiinkuljetuksessa postista soitetaan sinulle 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksen lähettämisestä ja sovitaan jakeluaika kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin, mahdollinen toimitusajankohta (kellonaika) voi vaihdella aluekohtaisesti. On tärkeää, että annat sellaisen puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa aamupäivisin jakeluajan sopimiseksi.

Itellan toimitusaikakyselystä voit tarkastaa pakettisi toimitusajan.

 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin. Normaalisti 5 € alle 99 € tilaukset ja yli 99€ tilauksiin ilmainen Postin kotiinkuljetus. 

5. Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta

Posti toimittaa paketin tilattuun osoitteeseen ja tilauksen vastaanottaja on tilauksen tehdessään valtuuttanut Postin kuljettajan rekisteröimään ja kuittaamaan luovutustapahtuman ilman vastaanottajan läsnäoloa. Posti voi siis jättää tilauksesi koti-ovellesi, vaikka sinä et olisi kotona. Luovutusrekisteröinnin ja kuittauksen jälkeen Posti tai Peten Koiratarvike ei vastaa lähetyksen katoamisesta, vähenemisestä tai vahingoittumisesta eikä näistä syistä johtuvista reklamaatioista tai vahingonkorvausvelvollisuudesta. 

 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin. Normaalisti 5 € alle 99 € tilaukset ja yli 99€ tilauksiin ilmainen Postin kotiinkuljetus. 

6. Posti Express paketti klo 8-16

Toimitus kotiin tai työpaikalle toimistoaikaan klo 8-16. Posti ei ilmoita etukäteen toimituksesta. Jos tilaajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen noudettavaksi.

 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin. Normaalisti 5 € alle 99 € tilaukset ja yli 99€ tilauksiin ilmainen Postin kotiinkuljetus. 

7. Matkahuolto

Matkahuolto kuljettaa tilatut tuotteet kaikkialla Suomessa. Nouda pakettisi valitsemastasi Noutopisteestä joita ovat mm. Pakettiautomaatit, K-Marketit, R-kioskit sekä Matkahuollon omat toimipisteet, joita on lähes 1600 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Matkahuollon toimitustavalla tilatut paketit toimitetaan 1-3 arkipäivässä. 

Tilausta tehdessä ja toimitustapaa valittaessa näytetään postinumeron perusteella lähimmät Lähellä-paketin noutopisteet. 
Saapuneista lähetyksistä ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä. Lähellä-paketteja säilytetään noutopaikassa 14 vrk maksutta. Mikäli valitset kotiinkuljetuksen, paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8–16.

 • Ilmainen toimitus: Matkahuollon Pakettiautomaatti ja Lähellä-paketti  
 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin. Matkahuollon kotiinkuljetus normaalisti 5 € alle 99€ tilauksiin.

Huom. Myyjällä on oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

8. Budbeen kotiinkuljetus

 • Kuljetusmuoto on voimassa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Pakastekuljetukset vain pääkaupunkiseudulle. 
 • Saat tekstiviestin, jossa on linkki tilauksen reaaliaikaiseen seurantaan ja muokkaukseen. 
 • Voit myös varata tarkan toimitusajan Budbee sovelluksella. Huomaathan, että pakasteita sisältävien tilausten toimituspäivää ei voi muuttaa.
 • Saat tekstiviestin, kun toimitusajankohta lähestyy.
 • Tilauksen painoraja on 30kg 
 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin. Budbeen kotiinkuljetus normaalisti 5 € alle 99€ tilauksiin.
 • Pakasteiden toimituksesta veloitetaan tilauskohtainen lisämaksu 3,90€.

MAKSUTAVAT

Petenkoiratarvike.com käyttää Klarna Checkout -maksujärjestelmää, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia tai valitsemalla jonkin Klarnan maksutavoista. Klarna Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ilman kuluja tai korkoa. Lisäksi Klarna tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostokset erissä tai reilulla maksuajalla.

Tarkemmat tiedot eri maksutavoista ja niiden erityisehdoista löydät verkkokaupan kassalla. Huomaa että järjestelmä tarjoaa ensisijaisesti maksutavaksi laskua, halutessasi voit vaihtaa maksutapaa. Voit myös halutessasi luoda oman PIN-koodin Klarna Checkout -palveluun ja / tai tunnistautua helposti Facebook -käyttäjätilisi avulla.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun, puhelin 09 425 99 771, avoinna arkisin klo 9-18.