Pro Dog Handsfree setti

Sisältää talutusvyö + talutin

Tuotekoodi: 103976
Pro Dog
Pro-Dog-Handsfree-SET-103976-1.jpg
29,90 €
Heti varastosta yli 10 kpl
Lähetysaika 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €

kpl

Pro Dog Handsfree SET – talutusvyö ja talutin

Pro Dog talutusvyö ja talutin vapauttavat ulkoiluttajan kädet koiran kanssa ulkoillessa. Talutusvyö on loistava apu koiran kanssa lenkkeillessä, sekä erilaisissa koulutustilanteissa.

Pakkaus sisältää:

·         Pro Dog talutusvyö, jossa on pehmeä hengittävä pehmuste. Vyön pituus on säädettävissä 70–130 cm välille. Vyön nylonosan leveys on 3 cm ja pehmusteen leveys on 5,5cm.

·         Joustava Pro Dog talutin, jonka pituus on säädettävissä 120–150 cm välille. Taluttimessa on laadukkaat pistoolilukot molemmissa päissä, sekä kahva josta on helppo tarttua esim. ohitustilanteissa.

Joustava talutin tekee yhdessä liikkumisesta miellyttävää vähentäen sekä koiraan että ulkoiluttajaan kohdistuvia nykäisyjä. Talutin voidaan kiinnittää kahdella tavalla. Joko niin, että taluttimen kahva on lähempänä taluttajaa, tai niin, että kahva on lähempänä koiraa. Kahvan ollessa taluttajan puolella on siihen helppo tarttua, kun talutin ei ole kytkettynä vyöhön. Kahvan ollessa koiran puolella on koiraa helppo hallita haastavissa ohitustilanteissa.

Pro Dog taluttimen ja talutusvyön väri on musta. Taluttimessa ja talutusvyössä on näkyvät heijastimet, jotka lisäävät turvallisuutta pimeässä ulkoillessa.

Talutusvyössä on turvallisuutta lisäävä kaksipistekiinnitys talutinta varten, joka yhdessä joustavan taluttimen kanssa vähentää vyönsolkeen kohdistuvaa kuormitusta. Talutusvyön ja taluttimen vetolujuus on 80 kg.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Talutusvyössä hyvät säätömahdollisuudet ja hihnan pituus on sopiva. Hihnassa oleva kahva on juuri oikeassa kohdassa, kun se on koiran puolella ja koira on saatava lähelle esim.ohitustilanteessa. Käytän kyseistä tuotetta gordoninsetterillä kävelylenkeillä sekä kickspark-potkurilla lenkkeillessämme. Sopii hyvin vähän vauhdikkaammallekin koiralle. Hinta/laatusuhde on hyvä!

24.1.2018

Asiakaspalvelu
info@petenkoiratarvike.com
Lisätiedot
  • Paino: 0.25 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin kotiinkuljetus 5,00 €