Raapimapuu Vesper V-High Base, pähkinä

55.5 x 56 x 121.5 cm

Tuotekoodi: 109021
Vesper
Raapimapuu-Vesper-V-High-Base,-pahkina-109021-1.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 104,50 €
104,50 €
-50%
Ovh. 209,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta yli 10 kpl
Lähetysaika 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää: 0,00 €

kpl

Laadukas  kissan raapimispuu Vesper V-High Base, pähkinä – viihdekeskus yhdelle tai useammalle kissalle

Kissan raapimapuu voi olla sekä funktionaalinen että kaunis ja sisustuksellinen. Vesper-kissan raapimispuut on valmistettu kestävistä, ajattomista materiaaleista. Ajattoman designin lisäksi raapimapuiden muotoilu on suunniteltu kissan fyysisiä ominaisuuksia ja mieltymyksiä ajatellen. Luonnolliset, laadukkaat materiaalit eivät vain näytä kauniilta vaan tuntuvat kissasta hyvältä ja kestävät käyttöä. 

Vesper V-High Base raapimispuu koostuu useista erilaisista funktionaalisista osista:

Erittäin pitkät raapimistolpat – ergonominen ja venyttävä raapimisasento

Luonnonväriset sisal-narulla päällystetyt raapimistolpat tarjoavat suurikokoisellekin kissalle mahdollisuuden venyttää selkää raapimisen lomassa. Korkeat tolpat mahdollistavat ergonomisesti oikean raapimisasennon kissalle. V-High Base raapimispuussa on kolme raapimistolppaa: 2 pitkää ja 2 lyhyttä.

Suojaisa nukkumapaikka kehrääjän kauneusunille

V-High Base raapimispuun pesämökki tarjoaa suojaisan pesäpaikan kissalle. Kauniista pähkinäpuunvärisestä MDF-levystä valmistettu pesämökki on suunniteltu kestämään kissan kynsien iskuja. Pesämökin sisällä on erittäin pehmeä ja tyyny. Pesäkopin kaksi oviaukkoa tarjoavat kissalle mahdollisimman laajan tarkkailualueen ja ulospääsyn kahteen eri suuntaan.

Loikoilutasot Memory Foam -patjoilla

V-High Base raapimapuun tasot on päällystetty irrotettavilla Memory Foam -patjoilla. Memory foam -patja tukee kissan vartaloa mahdollistaen erittäin rennon nukkuma- ja loikoiluasennon. Korkean tason päältä kissa voi tarkkailla ympäristöä ja torkkua päiväunia. Memory Foam -patja on helppo irrottaa pesua varten ja se pysyy tukevasti paikoillaan napakan tarrakiinnityksen ansiosta. Kissat rakastavat korkeita paikkoja. Ympäristön tarkkailu sujuu arvokkaasti yläilmoista käsin samalla päiväunia torkkuessa. Vesper V-High Base tarjoaa usealle kissalle omat tarkkailu- ja loikoilupaikat.


Raapimismatto – vaakatason raapimismahdollisuus

Raapimatolpat mahdollistavat kissan raapimisen pystyasennossa. Vaakatasoon asennettu raapimismatto tarjoavat vaihtoehdon toisenlaiseen raapimisasentoon – kissan raapimisasento on erilainen ja venyttää eri lihaksia. Vaakatason raapimismatto toimii myös liukuesteenä tarjoten kissalle tukevan hyppypaikan kiipeilypuun seuraavalle tasolle hypättäessä. Raapimismatto voidaan irrottaa pesua varten ja se pysyvät tukevasti paikallaan napakan tarrakiinnityksen ansiosta.

Luonnonmateriaalista valmistetut pallolelut kissan viihdykkeeksi

V-High Base raapimispuun ylimmältä tasolta roikkuvaan naruun on ripustettu luonnonmateriaalista punottuja palloja. Kevyet pallot heilahtavat helposti pienestäkin tassun osumasta. Luonnonmateriaalista valmistetut pallolelut ovat täysin turvallisia, vaikka kissa niitä pureskelisikin.

Mitat: Pohjapinta-ala: 55,5 cm x 56 cm, korkeus 121,5 cm

Irrotettavat osat ovat käsin pestäviä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@petenkoiratarvike.com
Lisätiedot
  • Paino: 19.80 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €