Versele-Laga Complete Cuni Sensitive

_053772_1.jpg
_108966_1.jpg
_053772_2.jpg
alk. 5,90 €
alk. 9,66 € / kg
 Valitse versele-laga pakkauskoko

Versele-Laga Complete Cuni Sensitive on maistuva ja helposti sulava pellettitäysravinto kaneille, joilla on herkkä ruoansulatus.

Pitkät, jauhamattomat kuidut, joissa on runsaasti silikaatteja, antavat paljon tekemistä hampaille ja kuluttavat niitä, mikä on välttämätöntä kaneille. Kanit syövät Versele-Laga Complete Cuni Sensitive -pellettejä mielellään ja saavat samalla paljon tärkeitä vitamiineja. Kanit ovat luonnostaan kasvissyöjiä, joiden ravinnossa tulee olla riittävästi kuituja ja vähän tärkkelystä. Cuni Complete sisältää 20% raakakuitua. Erityisen valmistusmenetelmän ansiosta jauhamattomat, pitkät, silikaattipitoiset kuidut on saatu mukaan puristeisiin. Nämä pitkät kuidut tukevat suoliston toimintaa ja kuluttavat hampaita. Matala energiapitoisuus, matala tärkkelyspitoisuus ja korkea kuitupitoisuus ovat ihanteellinen perusta helposti sulavalle, tasapainoiselle ravinnolle. Näin kani pysyy ihannepainossaan. Lisätyt prebiootit - frukto-oligosakkaridit (FOS) - auttavat piennisäkkäitä ylläpitämään tervettä suolistobakteerikantaa, jotta ruoansulatus toimii ongelmitta. 
 
Puristeisiin on lisätty muutamia välttämättömiä vitamiineja:
•A-vitamiini: ihosolujen uusiutuminen, näkökyky, lisääntyminen ja aineenvaihdunta. 
•D3-vitamiini: kalsiumin ja fosforin imeytyminen, luun aineenvaihdunta. 
•E-vitamiini ja C-vitamiini: tärkeitä antioksidantteja, jotka suojaavat soluja vapailta radikaaleilta ja lisäävät elimistän puolustuskykyä.
 
Luonnollisten kasvipigmenttien ja antioksidanttien (luteeni ja beetakaroteeni) lisääminen edistää yleistä vastustuskykyä. Omega-3- (pellavansiemenistä) ja omega-6-rasvahapot (tietyistä kasviöljyistä) edistävät ihon terveyttä ja turkin kiiltoa. Tietyt luontaiset kuidut vähentävät suolistokanavaan ilmestyvien karvapallojen riskiä. Yucca-uute sitoo ammoniakkia ja muita hajua aiheuttavia ainesosia. Näin epämiellyttävät hajut vähenevät.

Valmistusaineet: vihannesten johdannaisia (timotei 6 %, ruohoja ja yrttejä), marjoja (karpaloita 4 %), kasvisproteiiniuutteita, siemeniä (pellavansiemenet 2 %), mineraaleja, FOS, Yucca-uutetta, kehäkukkauutetta

Ravintosisältö: kuitu 20 %, proteiini 13 %, hehkutusjäännös 7 %, rasva 2,5 %, kalsium 0.6 %, fosfori 0.4 % Lisätty / kg: A-vitamiini 10000 I.U., D3-vitamiini 1200 I.U., E-vitamiini 80 mg, C-vitamiini 100 mg, rauta 100 mg, jodi 2 mg, kupari(II)sulfaatti 10 mg, mangaani 75 g, sinkki 70 mg, seleeni 0,2 mg, antioksidantit  

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €