Versele-Laga Complete Cuni

Versele-LagaCompleteCuni_121300-1_1.jpg
Versele-LagaCompleteCuni_121300-3_1.jpg
Versele-LagaCompleteCuni_121300_2.jpg
Versele-LagaCompleteCuni_121300_3.jpg
alk. 4,90 €
alk. 7,49 € / kg
 Valitse versele-laga pakkauskoko
Versele-Laga Complete Cuni on maistuva ja helposti sulava pelletti täysravinto kaneille.

Pitkät, jauhamattomat kuidut, joissa on runsaasti silikaatteja, antavat paljon tekemistä hampaille ja kuluttavat niitä, mikä on välttämätöntä kaneille. Puristamismenetelmän ansiosta tuotteeseen on saatu lisättyä palasia tuoreista vihanneksista. Koska ruoka sisältää vähintään 10% tuoreita vihanneksia, kanitt syövät sitä mielellään ja saavat samalla paljon tärkeitä vitamiineja. Kanitt ovat luonnostaan kasvissyöjiä, joiden ravinnossa tulee olla riittävästi kuituja ja vähän tärkkelystä. Cuni Complete sisältää 20% raakakuitua. Erityisen valmistusmenetelmän ansiosta jauhamattomat, pitkät, silikaattipitoiset kuidut on saatu mukaan puristeisiin. Nämä pitkät kuidut tukevat suoliston toimintaa ja kuluttavat hampaita. Matala energiapitoisuus, matala tärkkelyspitoisuus ja korkea kuitupitoisuus ovat ihanteellinen perusta helposti sulavalle, tasapainoiselle ravinnolle. Näin kani pysyy ihannepainossaan. Lisätyt prebiootit - frukto-oligosakkaridit (FOS) ja mannaanioligosakkaridit (MOS) - auttavat piennisäkkäitä ylläpitämään tervettä suolistobakteerikantaa, jotta ruoansulatus toimii ongelmitta.

Puristeisiin on lisätty muutamia välttämättömiä vitamiineja:

· A-vitamiini: ihosolujen uusiutuminen, näkökyky, lisääntyminen ja aineenvaihdunta.

· D3-vitamiini: kalsiumin ja fosforin imeytyminen, luun aineenvaihdunta.

· E-vitamiini ja C-vitamiini: tärkeitä antioksidantteja, jotka suojaavat soluja vapailta radikaaleilta ja lisäävät elimistän puolustuskykyä.

Luonnollisten kasvipigmenttien ja antioksidanttien (luteeni ja beetakaroteeni) lisääminen edistää yleistä vastustuskykyä. Omega-3- (pellavansiemenistä) ja omega-6-rasvahapot (tietyistä kasviöljyistä) edistävät ihon terveyttä ja turkin kiiltoa. Tietyt luontaiset kuidut vähentävät suolistokanavaan ilmestyvien karvapallojen riskiä. Yucca-uute sitoo ammoniakkia ja muita hajua aiheuttavia ainesosia. Näin epämiellyttävät hajut vähenevät.

Valmistusaineet: vihanneksia (väh. 10 %), vihannesten johdannaisia, viljatuotteita, kasvisproteiiniuutteita, siemeniä, mineraaleja, FOS, MOS, lesitiiniä (0,2%), Yucca-uutetta, kehäkukkauutetta

Ravintosisältö: kuitu 20 %, proteiini 15 %, hehkutusjäännös 8 %, rasva 3 %, kalsium 0.9 %, fosfori 0.6 %Lisätty / kg: A-vitamiini 10000 I.U., D3-vitamiini 1500 I.U., E- vitamiini 30 mg, C-vitamiini 100 mg, kupari(II)sulfaatti 10 mg

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Huippu tuote ja kyllä maistuu!

11.5.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Olen tätä tuotetta käyttänyt monilla eri kaneillani ja kyllä toimii. Jopa hammasvammanen kanini pystyi syömään näitä helposti ja sai tarvittavat kuidut ym. kun ei hampaiden takia heinää voinut syödä.

18.2.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tämä on suurinta herkkua, ja temputkin onnistuu kun kani haistaa tämän :D

16.2.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Kanimme maha meni jatkuvasti sekaisin, kunnes vaihdoimme tähän merkkiin. Lisäksi ruoka maistuu kanille todella hyvin. Tätä ruokaa on nyt syöty vuosia, ja kani voi hyvin (täyttää kohta 10-v)!

25.10.2013

Tuotteen toimituskulut
Nouto matkahuollosta ja matkahuollon pakettipisteistä tai pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus Pirkkalan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Toimitus Vantaan myymälään, toimitusaika 2-3 arkipäivää 0,00 €
Alla olevat toimitustavat ilmaiseksi 99,00 €:n ostoksista.
Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Posti Express paketti klo 8-16 5,00 €