Espoon Laajalahdesta löydät valtavan yli 1100 m2 suurmyymälämme. Suurmyymälästämme löydät kaikkea ja enemmänkin lemmikillesi: yli 10 000 tuotetta koirille, kissoille ja pieneläimille! Samoissa tiloissa on myös trimmauspalvelut, koirahieroja ja eläintenkouluttaja.


Myymälässä tapahtuu

Drive-in kynsienleikkaus ilman ajanvarausta 12 € torstaisin klo 18-19

Palvelu on tarkoitettu vain niille, joiden kynsienleikkaus sujuu ongelmitta. Mikäli tiedät tai epäilet, että kynsienleikkauksessa saattaa olla haasteita, varaathan ensin ajan kynsienleikkauspalveluun. 


Palvelut

Trimmaus Espoo

Espoon trimmaamon palveluvalikoimaan kuuluu koiran trimmaaminen rodunomaisesti, turkin ajelu ja siistiminen, karkeakarvaisen koiran nyppiminen, koiran pesu ja kynsienleikkaus. Kaikkiin turkinhoitopaketteihin kuuluu turkin harjaus sekä kynsienleikkuu (pl. kynsienleikkuu, tassuhoito). Espooseen ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat.

Varaa aika

Koirahieronta Espoo

Espoon koirahieroja tarjoaa asiantuntevaa hierontaa koirallesi. Myös koiralle, samalla tavalla kuin ihmiselle, voi muodostua silloin tällöin lihasjumeja, jolloin koira hyötyy hieronnasta. Koirahieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä venähdyksiä ja tukea palautumista. Hieronnalla on lukuisia hyötyjä: Se helpottaa kipua ja stressiä sekä antaa lihaksille elastisuutta. Koirahieronta sopii kaikenikäisille koirille aktiivisuustasosta riippumatta.

Varaa aika

Eläintenkouluttaja Espoo

Eläintenkouluttajalta saat avun moniin arjen haasteisiin. Koiran koulutusohjelma räätälöidään aina yksilöllisesti tarpeen mukaan. Espoon eläintenkouluttaja voi olla avuksi, jos koira esimerkiksi vetää hihnassa tai kärsii eroahdistuksesta. Koulutus perustuu aina positiiviseen vahvistamiseen.

Varaa aika

Eläinlääkäri Espoo

Eläinlääkäripalvelut Espoon myymälässä: myymälässä sijaitseva vastaanotto voi olla eläinlääkäriä jännittävälle lemmikille stressittömämpi kokemus. Palveluvalikoimaamme kuuluvat esim. rokotukset, terveystarkastukset, punkkisuojaukset ja mikrosirutukset.

Varaa aika eläinlääkärille >>

Peten Koiratarvike eläinkauppa Espoo

Espoon myymälä

Kiinni  - Avaamme klo 10:00.
Maanantai:
10:00-21:00
Tiistai:
10:00-21:00
Keskiviikko:
10:00-21:00
Torstai:
10:00-21:00
Perjantai:
10:00-21:00
Lauantai:
10:00-19:00
Sunnuntai:
12:00-18:00

Yhteystiedot

Puhelinnumero:
050 4061409

Osoite

Turveradantie 11
02180 Espoo

Varaa palvelu Espoon myymälä