Toimitus- ja maksutavat

TOIMITUSTAVAT

Huomioithan, että emme toimita tilauksia ulkomaille emmekä Ahvenanmaalle.

1. Toimitus myymälään 

 • Osoitteeseen:

Sähkötie 2-6, Tammiston Ostospuisto, Vantaa 
Turveradantie 11, Bredis Retail Park, 02180  Espoo
Kauppakeskus Veska, Saapastie 2, 33950 Pirkkala
Itäniityntie 14, 21280 Raisio
Kaakkurinkulma 4, 90420 Oulu

 • Myymälän aukioloajat: 

Tammisto: ma-pe 10-21, la 10-18, su 11-18
Espoo: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18
Pirkkala: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18
Raisio: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18
Oulu: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18

 • Ei kuluja

 

Voit noutaa tilauksesi PetenKoiratarvike.com myymälästä (Tammisto, Espoo, Pirkkala, Raisio tai Oulu) vastaanotettuasi tekstiviestin, että tilauksenne on noudettavissa. Verkkokaupan automaattinen toimitusvahvistus sähköpostiin tarkoittaa, että tilaus on siirtynyt Riihimäen varastolta kuljetukseen, mutta ei ole vielä noudettavissa myymälästä.

Kun tilattua tuotetta on varastossamme, toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Klarna-tilaukset luovutetaan vain laskutusasiakkaalle henkilökohtaisesti, poikkeustapauksissa valtakirjaa vastaan. Myymälänouto ei ole mahdollinen rahtituotteille.

Näin varaa ja nouda toimii:
• Tee varaus tuotteesta, jonka haluat ostaa klikkaamalla ”Varaa myymälästä”. Voit varata vain tuotteita, joita on noutomyymälässä.
• Saat sähköpostilla tai tekstiviestillä vahvistuksen varauksestasi. Tuote on noudettavissa aikaisintaan kahden tunnin kuluttua varauksestasi myymälän aukioloaikoina. 
• Tuotteita pidetään varattuna seuraavan aukiolopäivän sulkemisaikaan asti. Jos varattua tuotetta ei noudeta, varaus poistuu. Mikäli et nouda varaamaasi tuotetta, ilmoitathan siitä noutomyymälään.

2. Postipaketti

Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Tuotteiden toimitusaika on postin kautta tilatuissa tuotteissa 1-7 arkipäivää. Mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi, saat matkapuhelimeesi ilmoituksen, kun paketti saapuu postiin. Vaihtoehtoisesti saat normaalin saapumisilmoituksen postin mukana. 

Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta.

 • Ilmainen toimitus!

3. Nouto Postin pakettiautomaatista

Paketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai Postin toimipiste). Vastaanottajalle toimitetaan tekstiviestinä tieto noutopaikasta, sekä lähetyksen noutamiseen tarvittava koodi. 

SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Mikäli paketti ei mahdu SmartPOST -automaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka. 

Jos olet tilaamassa isoa tuotetta, kannattaa toimitustavaksi valita Postitoimipaikka tai kotiinkuljetus. Esimerkiksi isommat koiran ruokapussit, häkit ja pedit eivät mahdu SmartPOST -automaattiin. 
 
Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestillä saapuvalla pakettiautomaatin-noutokoodilla. Vastaanottajan koodilla avattu lokero vastaa vastaanottajan vastaanottokuittausta. Toimipaikasta noudettava lähetys luovutetaan vastaanottokuittausta vastaan. Vastaanottajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on 2 viikkoa.

 • Ilmainen toimitus!

4. Postin Kotiinkuljetus (jakelu sovitusti)

Postin kotiinkuljetuksessa postista soitetaan sinulle 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksen lähettämisestä ja sovitaan jakeluaika kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin, mahdollinen toimitusajankohta (kellonaika) voi vaihdella aluekohtaisesti. On tärkeää, että annat sellaisen puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa aamupäivisin jakeluajan sopimiseksi.

Itellan toimitusaikakyselystä voit tarkastaa pakettisi toimitusajan.

 • Ilmainen kotiinkuljetus yli 50 € tilauksiin. Toimitusmaksu 5 € alle 50 € tilauksiin.

5. Postin Kotiinkuljetus, ilman asiakkaan kuittausta

Posti toimittaa paketin tilattuun osoitteeseen ja tilauksen vastaanottaja on tilauksen tehdessään valtuuttanut Postin kuljettajan rekisteröimään ja kuittaamaan luovutustapahtuman ilman vastaanottajan läsnäoloa. Posti voi siis jättää tilauksesi koti-ovellesi, vaikka sinä et olisi kotona. Luovutusrekisteröinnin ja kuittauksen jälkeen Posti tai Peten Koiratarvike ei vastaa lähetyksen katoamisesta, vähenemisestä tai vahingoittumisesta eikä näistä syistä johtuvista reklamaatioista tai vahingonkorvausvelvollisuudesta. 

 • Ilmainen kotiinkuljetus yli 50 € tilauksiin. Toimitusmaksu 5 € alle 50 € tilauksiin.

6. Matkahuolto

Matkahuolto kuljettaa tilatut tuotteet kaikkialla Suomessa. Nouda pakettisi valitsemastasi Noutopisteestä joita ovat mm. Pakettiautomaatit, K-Marketit, R-kioskit sekä Matkahuollon omat toimipisteet, joita on lähes 1600 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Matkahuollon toimitustavalla tilatut paketit toimitetaan 1-3 arkipäivässä. 

Tilausta tehdessä ja toimitustapaa valittaessa näytetään postinumeron perusteella lähimmät Lähellä-paketin noutopisteet. 
Saapuneista lähetyksistä ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä. Lähellä-paketteja säilytetään noutopaikassa 14 vrk maksutta. Mikäli valitset kotiinkuljetuksen, paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8–16.

 • Ilmainen toimitus: Matkahuollon Pakettiautomaatti ja Lähellä-paketti  
 • Ilmainen kotiinkuljetus yli 50 € tilauksiin. Toimitusmaksu 5 € alle 50 € tilauksiin.

Huom. Myyjällä on oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

7. Budbeen kotiinkuljetus 0-2 arkipäivässä

 • Kuljetusmuoto on voimassa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Oulussa, Lahdessa ja Jyväskylässä. 
 • Saat tekstiviestin, jossa on linkki tilauksen reaaliaikaiseen seurantaan ja muokkaukseen. 
 • Voit myös varata tarkan toimitusajan Budbee sovelluksella
 • Saat tekstiviestin, kun toimitusajankohta lähestyy.
 • Tilauksen painoraja on 30kg 
 • Ilmainen kotiinkuljetus yli 50 € tilauksiin. Toimitusmaksu 5 € alle 50 € tilauksiin.

8. Fetch kotiinkuljetus jopa 0-1 arkipäivässä

Tilaus toimitetaan samana iltana, kun teet tilauksen ennen klo 13!

 • Kuljetusmuoto on voimassa pääkaupunkiseudulla.
 • Toimitus 0-1 arkipäivässä.
 • Fetch ilmoittaa sinulle toimituksen kulusta ja paketin saapumisesta tekstiviesteillä:
 1. Saat ilmoituksen tilauksen arvioidusta toimitusajasta (+/- 30min). Toimitus arkisin klo 17.00-22.00.
 2. Saat seurantalinkin, jonka avulla voit seurata kuljetusta kartalla reaaliajassa.
 3. Kolmannessa viestissä sinulle toimitetaan linkki sähköiseen paketin kuittauspalveluun. Kun kuittaus on annettu, paketti toimitetaan kotiovellesi. Voit kuitata paketin elektronisesti, vaikka et olisi kotona. 
 • Ilmainen kotiinkuljetus yli 50 € tilauksiin. Toimitusmaksu 5 € alle 50 € tilauksiin.

Fetch pakastekuljetukset pääkaupunkiseudulle

 • Kuljetamme toistaiseksi pakasteita arkipäivisin Fetch ilmoittamille pääkaupunkiseudun alueille.
 • Fetch toimittaa tilaamasi pakasteet kotiinkuljetuksena viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksestasi.
 • Pakasteista veloitamme tilauskohtaisen kuljetuslisän 3,90 €.
 • Jos tilaat useamman tuotteen, lähetämme pakastetuotteet erikseen muista tuotteista. Tilauksesi jaetaan ja saat kaksi lähetystä, jotka saattavat tulla eri aikaan. 
 • Pakastetilauksen toimitusaikaa voi seurata Fetch kuljetuspalvelun lähettämän linkin kautta.
 • Pakasteiden säilyvyyden takaamiseksi pakastetilauksen kuljetusaikaa ei voi muokata sen jälkeen kun tilaus on lähetetty varastolta.

MAKSUTAVAT

Petenkoiratarvike.com käyttää Klarna Checkout -maksujärjestelmää, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia tai valitsemalla jonkin Klarnan maksutavoista. Klarna Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ilman kuluja tai korkoa. Lisäksi Klarna tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostokset erissä tai reilulla maksuajalla.

Tarkemmat tiedot eri maksutavoista ja niiden erityisehdoista löydät verkkokaupan kassalla. Huomaa että järjestelmä tarjoaa ensisijaisesti maksutavaksi laskua, halutessasi voit vaihtaa maksutapaa. Voit myös halutessasi luoda oman PIN-koodin Klarna Checkout -palveluun ja / tai tunnistautua helposti Facebook -käyttäjätilisi avulla.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun, puhelin 09 425 99 771, avoinna arkisin klo 9-18.