Toimitusehdot

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Tuotteiden toimitusaika on Postin ja Matkahuollon kautta tilatuissa tuotteissa 2-7 arkipäivää. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Tavoitteenamme on 1-2 arkipäivän toimitusaika. 

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. HUOM! Mikäli et saa tilausvahvistusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun.

Käsiteltyämme tilauksesi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot toimitusajasta. Verkkokaupassa minimitilausraja 10 €.

Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan. Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille. Ulkomaille ja Ahvenanmaalle toimitettavat tilaukset hyvitetään takaisin asiakkaalle. - Only domestic deliveries. We do not deliver goods abroad, possible orders made from other countries will be refunded to the customer.

TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei PetenKoiratarvike.com:illa ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

HINNAT

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Petenkoiratarvike.com:in verkkosivuilla tilausta tehdessä. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja Petenkoiratarvike.com pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

TOIMITUSVAIHTOEHDOT JA -HINNAT

 

Toimitus myymälään 

 • Sähkötie 2-6, Tammiston Ostospuisto, Vantaa, avoinna ma–pe 10–21, la 10–18, su 12–18
 • Saapastie 2, kauppakeskus Veska, Pirkkala, avoinna ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–18
 • Itäniityntie 14, 21280 Raisio (Kuninkoja), avoinna ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–18
 • Ei kuluja

Voit noutaa tilauksesi PetenKoiratarvike.com Vantaan, Pirkkalan tai Raision myymälästä vastaanotettuasi myymälästä tekstiviestin, että tilauksenne on noudettavissa. Verkkokaupan automaattinen toimitusvahvistus sähköpostiin tarkoittaa, että tilaus on siirtynyt kuljetukseen, mutta ei ole vielä noudettavissa myymälästä.

Kun tilattua tuotetta on varastossamme, toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Klarna-tilaukset luovutetaan vain laskutusasiakkaalle henkilökohtaisesti, poikkeustapauksissa valtakirjaa vastaan. Myymälänouto ei ole mahdollinen rahtituotteille.

Varaa verkkokaupasta, nouda ja maksa myymälässä.

Näin varaa ja nouda toimii:

 • Tee varaus tuotteesta, jonka haluat ostaa klikkaamalla varaa ja nouda. Voit varata vain tuotteita, joita on noutomyymälässä.
 • Saat sähköpostitse vahvistuksen varauksestasi. Tuote on noudettavissa aikaisintaan kahden tunnin kuluttua varauksestasi myymälän aukioloaikoina. Samana päivänä voi noutaa tuotteita, jotka on varattu viimeistään klo 18.
 • Sinulla on 24 tuntia aikaa noutaa varauksesi. Jos varattua tuotetta ei noudeta, varaus poistuu. Mikäli et  nouda varaamaasi tuotetta, ilmoitathan siitä noutomyymälään.

Postipaketti

 • Toimitus postitoimipaikkaasi (keltainen kuljetus 16). 
 • Nyt ilman toimituskuluja!
 • Yli 10 € tilaukset aina ilman toimituskuluja 
 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin (Normaalisti yli 99 € tilauksiin maksuton Postin kotiinkuljetus).

Toimitus pakettiautomaattiin / SmartPost

 • Toimitus asiakkaan ilmoittamaan noutopisteeseen
 • Nyt ilman toimituskuluja!
 • Yli 10 € tilaukset aina ilman toimituskuluja

HUOM! SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Mikäli paketti ei mahdu (liian suuri koko tai pakettiautomaatti on täynnä) SmartPOST -automaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka. 

Postin kotiinkuljetus

 • Kuljetetaan perille vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana (mahdollinen kellonaika voi vaihdella aluekohtaisesti - keltainen kuljetus 21).
 • Normaalisti 5 € alle 99 € tilauksiin. Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin (Normaalisti yli 99 € tilauksiin maksuton Postin kotiinkuljetus).

Kotiinkuljetus ilman kuittausta

 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin. Normaalisti 5 € alle 99 € tilauksiin ja yli 99 € tilauksiin maksuton Postin kotiinkuljetus
 • Kuljetetaan kuljetusasiakirjan mukaiseen osoitteeseen ilman vastaanottajan kuittausta
 • Tilauksen vastaanottaja valtuuttaa Postin kuljettajan rekisteröimään ja kuittaamaan luovutustapahtuman ilman vastaanottajan läsnäoloa
 • Luovutusrekisteröinnin jälkeen Posti tai Peten Koiratarvike ei vastaa lähetyksen katoamisesta, vähenemisestä tai vahingoittumisesta eikä näistä syistä johtuvista reklamaatioista tai vahingonkorvausvelvollisuudesta7
 • Posti palauttaa paketin lähimpään noutopisteeseen, jos
  - paketin jättäminen käytävälle voi aiheuttaa paloturvallisuusriskin talonyhtiössä
  - kerrostalossa ei ole ovikoodia.
 • Kuljetusaikaa ei pysty sopimaan erikseen.

Matkahuolto

Matkahuollon pakettiautomaatti ja Lähellä-paketti 1-3 arkipäivää

 • Nouda pakettisi valitsemastasi Noutopisteestä joita ovat mm. Pakettiautomaatit, K-Marketit, R-kioskit sekä Matkahuollon omat toimipisteet, joita on lähes 1600 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Nyt ilman toimituskuluja! 

Matkahuolto Kotiinkuljetus 1-3 arkipäivää

 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin. Normaalisti Matkahuollon kotiinkujetus 5 € alle 99 € tilauksiin ja yli 99 € tilauksiin maksuton Matkahuollon kotiinkuljetus.
 • Paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8–16.

Budbeen kotiinkuljetus 

 • Kuljetusmuoto on voimassa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa
 • Saat tekstiviestin, jossa on linkki tilauksen reaaliaikaiseen seurantaan ja muokkaukseen.
 • Voit myös varata tarkan toimitusajan kuljetusyhtiön sovelluksella.
 • Saat tekstiviestin, kun toimitusajankohta lähestyy.
 • Nyt ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 50 € tilauksiin. Normaalisti alle 99 euron tilaukset 5 € ja yli 99 euron tilauksiin maksuton Budbeen kotiinkuljetus.

Myyjällä on kuitenkin oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

MAKSUTAVAT

Petenkoiratarvike.com käyttää Klarna Checkout -maksujärjestelmää, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia tai valitsemalla jonkin Klarnan maksutavoista. Klarna Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ilman kuluja tai korkoa. Lisäksi Klarna tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostokset erissä tai reilulla maksuajalla.

Tarkemmat tiedot eri maksutavoista ja niiden erityisehdoista löydät verkkokaupan kassalla. Huomaa että järjestelmä tarjoaa ensisijaisesti maksutavaksi laskua, halutessasi voit vaihtaa maksutapaa. Voit myös halutessasi luoda oman PIN-koodin Klarna Checkout -palveluun ja / tai tunnistautua helposti Facebook -käyttäjätilisi avulla.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun, puhelin 09- 425 99 771, avoinna arkisin klo 9 -18.

PALAUTUKSET

PetenKoiratarvike.com noudattaa kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Tämä tarkoittaa sitä että voit tutustua tuotteeseen rauhassa kotona ja sovittaa sitä tarvittaessa, kuten voisit tehdä normaalisti liikkeessäkin asioidessa. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta. Palautusoikeus ei koske avattuja ruoka- tai lisäravinnepakkauksia.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli tuote ei ole käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikuntoinen, hyvitetään tuotteen hinnasta vain 50 %.

Hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti. Mikäli palautat tilauksen kokonaisuudessaan, palautamme sinulle myös alkuperäiset postikulut. Liitä palautettavaan tuotteeseen alkuperäinen lähete sekä täytetty asiakaspalautuslomake, joka löytyy lähetteen kääntöpuolelta. Voit myös ladata sen tästä >> asiakaspalautuslomake (pdf)

Petenkoiratarvike.comilla on postin sekä matkahuollon kanssa asiakaspalautussopimus, jolloin palautettava tuote viedään postiin toimipisteeseen. Sinun ei tarvitse maksaa palautuskuluja. Postin asiakaspalautustunnus on 612391 ja Matkahuollon 9508305. Muista ottaa palautuksesta kuitti/toiste itsellesi jos lähetys jostain syystä sattuisi hukkumaan.

Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja.

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä lähetykset voivat vaurioitua. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota sitten yhteyttä asiakaspalveluumme, niin toimitamme sinulle korvaavan tuotteen.

REKLAMAATIOT

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Petenkoiratarvike.com:ille joko kotisivujemme palautelomakkeella, sähköpostilla info@petenkoiratarvike.com tai puhelimella p. 0800 418410.

YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure)

Petenkoiratarvike.com ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Petenkoiratarvike.com:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Petenkoiratarvike.com:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

RIITOJEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

YHTEYSTIEDOT

Peten Koiratarvike Oy
Petenkoiratarvike.com
Sähkötie 2-4
01510 Vantaa
Puh. 0800 418 410 (ma-pe klo 9–17. La ja su suljettu)
Fax. 050 7830 3190
Y-tunnus 1917875-7