Kanta-asiakasehdot

Liittyminen ja asiakastiedot 

 • Kanta-asiakkaaksi voi liittyä kuka tahansa 15 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäinen voi liittyä kanta-asiakkaaksi vain vanhempien etukäteen antamalla nimenomaisella suostumuksella.
 • Liittyä voi Peten Koiratarvikkeen myymälässä tai osoitteessa http://www.petenkoiratarvike.com/liity.
 • Kanta-asiakkuus on maksuton.
 • Kanta-asiakkuus on voimassa toistaiseksi.
 • Kaikki liittymislomakkeessa kysytyt tiedot tulee antaa oikeina ja ajantasaisina. Jos yhteystietosi muuttuvat myöhemmin, päivitäthän tietosi verkkokaupan kanta-asiakassivuilla tai myymälän kassalla. Voit saada kanta-asiakkuudestasi täyden hyödyn vain, jos meillä on sinusta ajantasaiset tiedot.
 • Liittymällä kanta-asiakkaaksi annat suostumuksesi siihen, että Peten Koiratarvike voi tallentaa, käsitellä ja käyttää tietojasi mm. sopivien tarjousten ja kanta-asiakaskampanjoiden tekemiseen. Voit lukea lisää Peten tietosuojasta osoitteessa: http://www.petenkoiratarvike.com/tietosuoja

Kanta-asiakkaan edut

 • Kanta-asiakastarjoukset! Pääset hyödyntämään valikoituja ja vaihtuvia kanta-asiakastarjouksia, jotka ovat voimassa vain kanta-asiakkaille
 • Kanta-asiakkaana voit kerätä rahanarvoisia leimoja myymäläostoksistasi. Saat jokaisesta yli 30 euron myymäläostosta yhden leiman. Yhdestä ostosta voit saada myös useamman leiman jokaista täyttyvää 30 euroa kohti, esimerkiksi 30 euron osto = 1 leima, 60 € osto = 2 leimaa. Palvelut eivät kerrytä leimoja. Kun olet kerännyt yhteensä 10 leimaa, saat 20 euron alennuksen seuraavasta myymäläostostasi. Leimakortti on voimassa 12 kuukautta ensimmäisen leiman saamisesta eli sinulla on 1 vuosi aikaa kerätä kaikki 10 leimaa. 20 euron alennus tulee käyttää 3 kuukauden aikana leimakortin täyttymisestä. 20 euron alennusta ei voi vaihtaa rahaksi. Minimiostos 20 euron alennuksen hyödyntämiseen on 30 euroa. 20 euron alennusta ei voi käyttää palveluiden tai lahjakorttien ostamiseen. Leimakortin alennuksia voi käyttää vain yhden per kuitti ja vain kanta-asiakastilin omistaja. Henkilöllisyystodistus voidaan pyytää tarvittaessa. Palveluita tai lahjakortteja ei lasketa mukaan minimiostoksen täyttymiseen. Voit tarkistaa keräämiesi leimojen määrän myymälässä kassalta tai verkkokaupasta kanta-asiakassivuiltasi.
 • Leimojen kerääminen edellyttää, että tunnistaudut puhelinnumerollasi, sähköpostillasi tai kanta-asiakasnumerollasi myymäläoston yhteydessä. 3.5.2023 alkaen tunnistautuminen onnistuu myös ajo- tai henkilökortilla. Ajo- tai henkilökorttia tunnistautumisena käytettäessä tulee kanta-asiakkaaksi rekisteröityminen tehdä ko. kortissa olevaa henkilötunnusta käyttäen. Kanta-asiakasjärjestelmämme lukee ajo- tai henkilökortista viivakoodin, joka sisältää asiakkaan henkilötunnuksen. Henkilötunnuksen perusteella muodostetaan asiakkaalle vahvaa salausta käyttäen yksilöllinen kanta-asiakastunniste, joka tallennetaan. Henkilötunnusta ei tallenneta eikä kanta-asiakastunnisteesta pysty selvittämään henkilötunnusta. 
 • Kuitit ja takuutodistukset pysyvät tallessa. Ostokuitit, takuutodistukset ja suosikkiostot tallentuvat kanta-asiakastilillesi. Voit palata niihin aina tarvittaessa verkkokaupan kanta-asiakassivuillasi tai myymälän kassalla. Muistathan kertoa myymälässä kassahenkilölle kanta-asiakasnumerosi jokaisen ostokerran yhteydessä, jotta myös myymäläostostesi kuitit ja takuutodistukset jäävät säilöön kanta-asiakastilillesi.
 • Tietoa tarjouksista ja uutuuksista ensimmäisenä.

Asiakasviestintä ja henkilötietojen käsittely

 • Tiedotamme kanta-asiakkaita mm. tarjouksista, eduista, tapahtumista ja muista kanta-asiakasasioista pääosin verkkokaupan, sähköpostin ja joskus myös tekstiviestien välityksellä. Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt kanta-asiakasviestien lähettämisen sähköisesti. Voit aina halutessasi myös kieltää tämän viestinnän.
 • Peten Koiratarvike käsittelee kanta-asiakkaan henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Tietoja henkilötietojen käsittelystä ja kanta-asiakkaan oikeuksista on tietosuojaselosteessa.
 • Mikäli epäilet, että kanta-asiakkuuttasi käytetään väärin, ilmoita asiasta viipymättä Peten Koiratarvikkeelle. Peten Koiratarvike ei vastaa kanta-asiakkuuden väärinkäyttöön liittyvistä kolmannen osapuolen toimista.

Ehtojen muuttaminen ja kanta-asiakkuuden päättäminen

 • Peten Koiratarvike pidättää oikeuden muuttaa kanta-asiakkuuden sisältöä ja ehtoja. Olennaisista muutoksista ilmoitetaan viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaanastumista. Ilmoitus katsotaan asianmukaisesti tehdyksi, kun se on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, tai kun se on luettavissa Peten Koiratarvikkeen verkkopalvelusta (www.petenkoiratarvike.com). Kanta-asiakkaan katsotaan saaneen tiedon ilmoituksesta asiakkaan viimeksi ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetyn ilmoituksen osalta viimeistään ilmoituksen lähettämistä seuraavana päivänä ja kotisivuilla olevalla ilmoituksella viimeistään seitsemäntenä päivänä ilmoituksen julkaisemisen jälkeen.
 • Kanta-asiakas voi irtisanoa kanta-asiakkuutensa päättymään välittömästi milloin tahansa ilmoittamalla siitä Peten Koiratarvikkeelle kirjallisesti (esim. sähköpostitse osoitteeseen info@petenkoiratarvike.com). Peten Koiratarvike voi irtisanoa kanta-asiakkuuden kolmen kuukauden irtisanomisajalla. Kanta-asiakassuhteen päätyttyä käyttämättä jääneet leimat mitätöidään, eikä niitä voi enää hyödyntää. Mikäli kanta-asiakas väärinkäyttää kanta-asiakasjärjestelmää tai syyllistyy muutoin näiden ehtojen tai tiettyjä etuja tai sisältöjä koskevien mahdollisten erityisten ehtojen rikkomiseen, Peten Koiratarvikkeella on oikeus ilman ennakkovaroitusta irtisanoa kanta-asiakkuus välittömästi ilman irtisanomisaikaa, jolloin myös kertyneet leimat mitätöidään välittömästi.