#yespete

Digitaalisen sisällön käyttöehdot 

Musti Group Oy ja sen tytäryhtiöt Ruotsissa (Arken Zoo AB ja Zoo Support Scandinavia AB), Suomessa (Peten Koiratavirke Oy, Musti ja Mirri Oy ja Premium Pet Food Suomi Oy) ja Norjassa (Musti Norge AS) (jäljempänä yhdessä "Musti") haluavat käyttää, jakaa ja/tai mainostaa sosiaalisessa mediassa lähettämääsi sisältöä ("Digitaalinen sisältö").

GDPR:n mukainen suostumus

Rekisterinpitäjänä Musti on yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan vastuussa siitä, että suostumus hankitaan tarvittaessa. Pyydämme täten suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn, jotta voimme käyttää digitaalista sisältöäsi ja käyttäjätunnustasi brändimme ja tuotteidemme markkinointiin sosiaalisessa mediassamme (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube) verkkosivustollamme [www.petenkoiratarvike.com] ja uutiskirjeiden lähettämisen yhteydessä sähköpostitse ("Mustin kanavat"). Tätä tarkoitusta varten käsittelemme seuraavia henkilötietoja: kuvatallenteet (stillkuvat ja videotallenteet), postauksen julkaisseen tilin käyttäjätunnus, kommentissa jakamasi henkilötiedot ja sijaintitiedot, jos olet päättänyt jakaa ne postauksessa.

Suostumuksesi on vapaaehtoinen, ja sinulla on oikeus peruuttaa se milloin tahansa. Voit peruuttaa suostumuksesi osoitteessa info@petenkoiratarvike.com. Suostumuksesi on voimassa toistaiseksi. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta jo suoritettuun henkilötietojen käsittelyyn, mutta emme kuitenkaan jatka henkilötietojesi käsittelyä suostumuksesi peruuttamisen jälkeen. 

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on sovellettavan tietosuojalainsäädännön nojalla, saat tietosuojaselosteestamme.

Suostumalla siihen, että Musti saa käyttää uudelleen, jakaa ja/tai mainostaa digitaalista sisältöäsi, hyväksyt seuraavat ehdot ("Ehdot"), jotka liittyvät digitaalisen sisältösi toimittamiseen Mustille tuotemerkin ja tuotteiden mainostamista varten. Tällaisen digitaalisen sisällön uudelleenkäytön ansiosta Musti voi jakaa kuvia, jotka näyttävät asiakkaitamme käyttämässä tuotteitamme päivittäisessä elämässään lemmikkiensä kanssa.

Immateriaalioikeudet

Lisäämällä hashtagin #yespete kuvaan tai videoon, jonka julkaiset sosiaalisessa mediassa, ja hyväksymällä pyyntömme käyttää digitaalista sisältöäsi, annat Mustille ei-yksinomaisen, rajoittamattoman ja tekijänpalkkioista vapaan oikeuden käyttää, muokata, uudelleenkäyttää ja jakaa digitaalista sisältöäsi ikuisesti Mustin sopivaksi katsomalla tavalla markkinointitarkoituksiin eri alustoilla. Tämä oikeus sisältää muun muassa digitaalisen sisältösi käytön ja julkaisemisen Mustin kanavilla.

Varmennus

Vakuutat, että olet yli 18-vuotias ja että omistat Mustin jakaman digitaalisen sisällön, olet sen luoja ja/tai hallitset sen oikeuksia ja että digitaalinen sisältösi ei riko lakia tai loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia. Jos et ole digitaalisen sisällön luoja, vahvistat, että digitaalisen sisällön luonut tai tuottanut henkilö valtuuttaa Mustin käyttämään digitaalista sisältöä.

Musti ei ole velvollinen maksamaan korvausta digitaalisen sisällön luojalle, eikä se ole Mustin julkaisemisen jälkeen vastuussa siitä, että muut kuin Musti käyttävät digitaalista sisältöä.

Antamalla Mustille oikeuden käyttää digitaalista sisältöäsi hyväksyt ehdot ja annat Mustille oikeuden käyttää digitaalista sisältöäsi toistaiseksi, vaikka päättäisitkin poistaa #yespete-hashtagin tai digitaalisen sisältösi. Jos haluat, että Musti poistaa Digitaalisen sisällön mistä tahansa Mustin kanavista, tai jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä info@petenkoiratarvike.com.