Eläintenkouluttaja

Koiran koulutusta Espoon, Vantaan ja Oulun myymälöissä.

Varaa aika netissä >>

Koiran koulutus positiivisesti vahvistaen: sujuvaa arkea koiran kanssa!

Koira vetää hihnassa tai haukkuu yksin kotona? Onko ongelmana koiran eroahdistus, eläinlääkäripelko, käsittelyhaasteet, ohitusongelmat tai dominoivan koiran koulutus? Eläintenkouuttaja auttaa! Koiran koulutusohjelma yksilöllisesti tarpeen mukaan. Positiivinen koirankoulutus tieteellisesti toimivaksi todistetuin metodein perustuu halutun käytöksen vahvistamiseen palkitsemalla. 

Pentu tulee kotiin – ehkäise ongelmat!

Kaipaatko vinkkejä, miten pentu opetetaan mm. olemaan rentona yksin kotona, ohittamaan muut koirat ja liikennevälineet sujuvasti ja kulkemaan vetämättä hihnassa? Koiranpennun koulutus on tärkeää jokaiselle pennulle, jotta pentu sosiaalistuu, oppii keskittymään ohjaajaan häiriössäkin ja arki sujuu mutkattomasti. 

Koulutustila sijaitsee Espoon myymälän yhteydessä ja tarvittaessa kouluttaja voi tulla ulos vastaan, jos koira esimerkiksi jännittää. Koulutus voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myymälässä tai sen ulkopuolella. Voit tulla koirankouluttajalle myös useamman koiran kanssa, jos haasteena on esim. kahden koiran ulkoilutus yhtäaikaisesti. Koulutusajat ovat 45–90 min. pituisia. Meille olet tervetullut kaikenlaisissa mieltä askarruttavissa asioissa, oli kyseessä sitten aikuisen koiran tai pennun koulutus!

Koiran koulutus Espoo: eläintenkouluttaja Kia Stenlund esittäytyy

Olen Kia Stenlund ja koulutan eläimiä päätyökseni. Kokemusta koirista on yli 10 vuoden ajalta, niin noutajista, kuin paimenkoirista, sekä rescuekoirista. Olen pätevöitynyt eläintenkouluttajaksi vuonna 2018, samana vuonna olen perustanut oman yritykseni Karvoihin Katsomatta. Aiemmalta koulutukselta olen klinikkaeläinhoitaja ja ehdin olla liki kymmenen vuotta eläinsairaalassa töissä, ennen päätoimiseksi kouluttajaksi siirtymistä. Kokemusta löytyy siis paljon erilaisten eläinten kanssa työskentelystä, sekä eläinlääkäripelkoisista koirista. Itselläni on australianpaimenkoira sekä labradorinnoutaja, joiden kanssa harrastan tavoitteellisesti tokoa ja rally-tokoa.  

Vahvuuksiini kuuluu pentukoulutus, arkitaidot, eläinlääkäripelot, käsittelyhaasteet, ongelmakoirakoulutus sekä rescuekoirat. Olen käytännönläheinen ja rauhallinen kouluttaja, joka haluaa auttaa ja tukea teitä helpompaan arkeen. Tärkeitä arvoja itselleni eläinten kanssa toimimisessa on omaehtoisuus, koiran ehdoilla toimiminen ja asiakaspalvelu. Lämpimästi tervetuloa koulutuksiin Espooseen! 

Trainings also in english, welcome!

Eläinten kouluttaja Kia Stenlund

Koiran koulutus Vantaa: eläintenkouluttaja Katriina Suortti esittäytyy

Moikka! Olen Kata, tutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja Tammiston liikkeen entinen myyjä. Olen tehnyt myyjän työn ohella sivutoimisena yrittäjänä kouluttajan töitä yrityksessäni Eläinpalvelu Perla Riesa vuodesta 2017. Vuonna 2021 suoritin lisäksi eläinavusteisten palveluiden osatutkinnon.

Koiria minulla on ollut 20 vuotta, joista iso osa on ollut erilaisilla ongelmilla varustettuja kodinvaihtajia. Tästä syystä osaamiseni painottuu erilaisiin käytösongelmiin aina hoitotoimenpiteiden ja yksinolon hankaluuksista aggressioon.

Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi kissaa sekä käyttölinjainen saksanpaimenkoira Blue, jonka kanssa harrastetaan henkilöetsintää ja sitä on koulutettu ruumiskoiraksi etsintöihin. Bluen kanssa treenataan myös tottelevaisuutta ja on aloiteltu nosen alkeita. Bluen ensisijainen tehtävä on kuitenkin toimia apunani arjessa omaa hyvinvointiani ja toimintakykyäni edistäen.

Kouluttajana olen pohjattoman ahne uudelle tiedolle ja pyrin oppimaan koko ajan lisää. Koulutukseni perustuu positiiviseen vahvistamiseen ja koulutettavan eläimen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Tervetuloa tutustumaan!

Eläintenkouluttaja Vantaa

Koiran koulutus Oulu: eläintenkouluttaja Janita Peura esittäytyy

Olen Janita Peura, koira-alan moniosaaja. Olen kouluttautunut laajasti eri osa-alueille, joista yhtenä on tietenkin eläintenkouluttamisen osaamisala. Eläintenkouluttajaksi valmistuin Kannuksesta 2019.

Olen aloittanut toiminimellä JanDogs vuonna 2017 sivutoimisesti myyjän töiden ohella. Elokuussa 2021 heittäydyin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Olen vetänyt yksityistunteja, ongelmakoirakoulutuksia, kursseja, sekä lajivalmennuksia. Kouluttamiini koiriin lukeutuu monia eri rotuja jokaisesta roturyhmästä. Kokemusta on myös rescuekoirista työharjoittelujakson, oman rescuen, sekä asiakkaiden kouluttamisen kautta. Eläintenkouluttamisen lisäksi olen kouluttautunut laajasti muille osa-alueille, kuten erilaisiin hoitomuotoihin. Kouluttaudun koko ajan lisää koira-alalla, jotta voin tarjota entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua asiakkailleni.

Koiria meillä on ollut parisen kymmentä vuotta ja ensimmäisen oman koirani sain vuonna 2006. Tällä hetkellä kotonamme asustaa kaksi valkoista ruotsinhirvikoiraa, working kelpie, sekä käyttölinjainen saksanpaimenkoira. Metsästys painottuu miehelle, mutta kesäisin hirvikoiria virikkeistetään verijäljen ajolla, joka on minun heiniäni. Paimenten kanssa tehdään vetojuttuja ympäri vuoden. Kelpien päälaji on agility, jonka lisäksi on käyty paimentamassa ja tehdään jonkin verran noseworkia. Saksanpaimenkoiran päälaji tulee todennäköisesti olemaan palveluskoirapuolella, mutta ajatuksissa olisi korkata myös toko ja rally-toko, nose ja ehkä agility. Pohjia on tehty siis moneen lajiin.

Eläintenkouluttajana minulla on halu oppia uutta  ja löytää jokaiselle koiralle juuri heille sopivat koulutusmenetelmät. Joskus toimivimmat ratkaisut tulevat täysin uusista ideoista! Minulle tärkeitä asioita kouluttaessa on koiran ja ohjaajan välinen suhde, kommunikointi koiran kanssa, koiran kannalta loogisen koulutustavan löytäminen, positiiviseen vahvistamiseen perustuva koulutus, oikean tunnetilan löytyminen koiralle, sekä se, että koiran ohjaaja ymmärtää mitä teemme ja miksi teemme. Minä olen ohjaajan apuna ja tukena, jotta ohjaaja saa riittävät eväät koiransa kouluttamiseen myös jatkossa. Hyödynnän koulutuksessani myös muita osaamisalojani, sillä koira on kokonaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Lämpimästi tervetuloa kouluttautumaan Ouluun!

Varaa aika netissä >>