Eläintenkouluttaja

Koirankoulutusta Espoon myymälän koulutustilassa.

Varaa aika netissä >>

Koiran koulutus positiivisesti vahvistaen: sujuvaa arkea koiran kanssa!

Koira vetää hihnassa tai haukkuu yksin kotona? Onko ongelmana koiran eroahdistus, eläinlääkäripelko, käsittelyhaasteet tai ohitusongelmat? Anna eläintenkouluttajamme auttaa! Positiivinen koirankoulutus tieteellisesti toimivaksi todistetuin metodein perustuu halutun käytöksen vahvistamiseen palkitsemalla.

Pentu tulee kotiin – ehkäise ongelmat!

Kaipaatko vinkkejä, miten pentu opetetaan mm. olemaan rentona yksin kotona, ohittamaan muut koirat ja liikennevälineet sujuvasti ja kulkemaan vetämättä hihnassa? Koiranpennun koulutus on tärkeää jokaiselle pennulle, jotta pentu sosiaalistuu, oppii keskittymään ohjaajaan häiriössäkin ja arki sujuu mutkattomasti. 

Koulutustila sijaitsee Espoon myymälän yhteydessä ja tarvittaessa kouluttaja voi tulla ulos vastaan, jos koira esimerkiksi jännittää. Koulutus voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myymälässä tai sen ulkopuolella. Voit tulla koirankouluttajalle myös useamman koiran kanssa, jos haasteena on esim. kahden koiran ulkoilutus yhtäaikaisesti. Koulutusajat ovat 45–90 min. pituisia. Meille olet tervetullut kaikenlaisissa mieltä askarruttavissa asioissa, oli kyseessä sitten aikuisen koiran tai pennun koulutus!

Eläintenkouluttaja Kia Stenlund esittäytyy

Olen Kia Stenlund ja koulutan eläimiä päätyökseni. Kokemusta koirista on yli 10 vuoden ajalta, niin noutajista, kuin paimenkoirista, sekä rescuekoirista. Olen pätevöitynyt eläintenkouluttajaksi vuonna 2018, samana vuonna olen perustanut oman yritykseni Karvoihin Katsomatta. Aiemmalta koulutukselta olen klinikkaeläinhoitaja ja ehdin olla liki kymmenen vuotta eläinsairaalassa töissä, ennen päätoimiseksi kouluttajaksi siirtymistä. Kokemusta löytyy siis paljon erilaisten eläinten kanssa työskentelystä, sekä eläinlääkäripelkoisista koirista. Itselläni on australianpaimenkoira sekä labradorinnoutaja, joiden kanssa harrastan tavoitteellisesti tokoa ja rally-tokoa.  

Vahvuuksiini kuuluu pentukoulutus, arkitaidot, eläinlääkäripelot, käsittelyhaasteet, ongelmakoirakoulutus sekä rescuekoirat. Olen käytännönläheinen ja rauhallinen kouluttaja, joka haluaa auttaa ja tukea teitä helpompaan arkeen. Tärkeitä arvoja itselleni eläinten kanssa toimimisessa on omaehtoisuus, koiran ehdoilla toimiminen ja asiakaspalvelu. Lämpimästi tervetuloa koulutuksiin. 

Trainings also in english, welcome!

Eläinten kouluttaja Kia Stenlund