Eläintenkouluttaja

Koiran koulutusta Vantaan myymälässä.

Varaa aika netissä >>

Koiran koulutus positiivisesti vahvistaen: sujuvaa arkea koiran kanssa!

Koira vetää hihnassa tai haukkuu yksin kotona? Onko ongelmana koiran eroahdistus, eläinlääkäripelko, käsittelyhaasteet, ohitusongelmat tai dominoivan koiran koulutus? Eläintenkouuttaja auttaa! Koiran koulutusohjelma yksilöllisesti tarpeen mukaan. Positiivinen koirankoulutus tieteellisesti toimivaksi todistetuin metodein perustuu halutun käytöksen vahvistamiseen palkitsemalla. 

Pentu tulee kotiin – ehkäise ongelmat!

Kaipaatko vinkkejä, miten pentu opetetaan mm. olemaan rentona yksin kotona, ohittamaan muut koirat ja liikennevälineet sujuvasti ja kulkemaan vetämättä hihnassa? Koiranpennun koulutus on tärkeää jokaiselle pennulle, jotta pentu sosiaalistuu, oppii keskittymään ohjaajaan häiriössäkin ja arki sujuu mutkattomasti. 

Koulutustila sijaitsee myymälän yhteydessä ja tarvittaessa kouluttaja voi tulla ulos vastaan, jos koira esimerkiksi jännittää. Koulutus voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myymälässä tai sen ulkopuolella. Voit tulla koirankouluttajalle myös useamman koiran kanssa, jos haasteena on esim. kahden koiran ulkoilutus yhtäaikaisesti. Koulutusajat ovat 45–90 min. pituisia. Meille olet tervetullut kaikenlaisissa mieltä askarruttavissa asioissa, oli kyseessä sitten aikuisen koiran tai pennun koulutus!

Koiran koulutus Vantaa: eläintenkouluttaja Katriina Suortti esittäytyy

Moikka! Olen Kata, tutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja Tammiston liikkeen entinen myyjä. Olen tehnyt myyjän työn ohella sivutoimisena yrittäjänä kouluttajan töitä yrityksessäni Eläinpalvelu Perla Riesa vuodesta 2017. Vuonna 2021 suoritin lisäksi eläinavusteisten palveluiden osatutkinnon.

Koiria minulla on ollut 20 vuotta, joista iso osa on ollut erilaisilla ongelmilla varustettuja kodinvaihtajia. Tästä syystä osaamiseni painottuu erilaisiin käytösongelmiin aina hoitotoimenpiteiden ja yksinolon hankaluuksista aggressioon.

Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi kissaa sekä käyttölinjainen saksanpaimenkoira Blue, jonka kanssa harrastetaan henkilöetsintää ja sitä on koulutettu ruumiskoiraksi etsintöihin. Bluen kanssa treenataan myös tottelevaisuutta ja on aloiteltu nosen alkeita. Bluen ensisijainen tehtävä on kuitenkin toimia apunani arjessa omaa hyvinvointiani ja toimintakykyäni edistäen.

Kouluttajana olen pohjattoman ahne uudelle tiedolle ja pyrin oppimaan koko ajan lisää. Koulutukseni perustuu positiiviseen vahvistamiseen ja koulutettavan eläimen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Tervetuloa tutustumaan!

Eläintenkouluttaja Vantaa