Tammiston suurmyymälästämme löydät kaikkea ja enemmänkin lemmikillesi: yli 10 000 tuotetta koirille, kissoille ja pieneläimille! Samoissa tiloissa on myös eläinlääkäri, koirahieroja ja eläintenkouluttaja.


Myymälässä tapahtuu

3.8. May’s Galgo Rescue ry -adoptiopäivä klo 12-15

Oletko harkinnut rescue-koiran hankkimista? Ovatko galgot sulattaneet sydämesi? Tule tutustumaan May’s Galgo Rescue ry: toimintaan Tammiston myymäläämme 3.8. Paikalla myös adoptoitavia koiria!

Mikäli adoptio ei ole ajankohtainen, voit tulla paikalle tutustumaan järjestön toimintaan ja tervehtimään kotia etsiviä koiria. Lämpimästi tervetuloa!


Toimitusmyynti

Toimitusmyynnillä voimme tilata tuotteet sinulle suoraan myymälästä kotiin, jos tuote on päässyt loppumaan myymälässä, mutta sitä on varastollamme. Ihanteellinen myös sinulle, jos olet kävellen tai julkisilla liikenteessä ja haluat käydä tutustumassa tuotteisiin ennen ostopäätöstä.


Palvelut

Koirahieronta Vantaa

Tammiston koirahieroja tarjoaa asiantuntevaa hierontaa koirallesi. Myös koiralle, samalla tavalla kuin ihmiselle, voi muodostua silloin tällöin lihasjumeja, jolloin koira hyötyy hieronnasta. Koirahieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä venähdyksiä ja tukea palautumista. Hieronnalla on lukuisia hyötyjä: Se helpottaa kipua ja stressiä sekä antaa lihaksille elastisuutta. Koirahieronta sopii kaikenikäisille koirille aktiivisuustasosta riippumatta.

Varaa aika

Eläintenkouluttaja Vantaa

Eläintenkouluttajalta saat avun moniin arjen haasteisiin. Koiran koulutusohjelma räätälöidään aina yksilöllisesti tarpeen mukaan. Tammiston eläintenkouluttaja voi olla avuksi, jos koira esimerkiksi vetää hihnassa tai kärsii eroahdistuksesta. Koulutus perustuu aina positiiviseen vahvistamiseen.

Varaa aika

Eläinlääkäri Vantaa

Eläinlääkäripalvelut Tammiston myymälässä: myymälässä sijaitseva vastaanotto voi olla eläinlääkäriä jännittävälle lemmikille stressittömämpi kokemus. Palveluvalikoimaamme kuuluvat esim. rokotukset, terveystarkastukset, punkkisuojaukset ja mikrosirutukset.

Varaa aika eläinlääkärille 

Ravintoterapeutti Vantaa

Tarjoamme koiran ja kissan ravitsemusneuvontaa sekä ruokinnan suunnittelua kunkin lemmikin yksilölliset tarpeet ja taustat huomioiden. Ravintoterapeutin vastaanotolla saadaan apua esimerkiksi oikean ruokavalion valintaan, painonhallintaan, allergisen lemmikin ruokintaan, lisäravinteiden valintaan sekä pennun ruokintaan.

Varaa aika ravintoterapeutille

Vantaan myymälä

Kiinni  - Avaamme klo 10:00.
Maanantai:
10:00-21:00
Tiistai:
10:00-21:00
Keskiviikko:
10:00-21:00
Torstai:
10:00-21:00
Perjantai:
10:00-21:00
Lauantai:
10:00-19:00
Sunnuntai:
11:00-18:00

Yhteystiedot

Puhelinnumero:
040 482 8018

Osoite

Tammiston Ostospuisto, Sähkötie 2-6
01510 Vantaa

Varaa palvelu Vantaan myymälä