Eläinlääkäri Espoo

Eläinlääkäri Espoossa esittäytyy

Minnami

Olen Minnami, Espoon Peten Koiratarvikkeen eläinlääkäri. Eläinlääkäriksi olen valmistunut Helsingin eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta 1992. Olen suorittanut Helsingin yliopistossa elintarvikehygieenikon tutkinnon 2014 ja valmistunut tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäriksi 2020.

Olen työskennellyt kunnaneläinlääkärinä uran alussa noin 10 vuoden ajan ja johtanut hetken muutamaa isompaa yksityistä eläinklinikkaa. Olen työskennellyt viranomaistehtävissä elintarvikehygieniaan ja tarttuvien eläintauteihin liittyvissä tehtävissä yli 10 vuoden ajan.

Palasin lemmikkieläinten pariin vuoden 2020 alussa. Toimintaani ohjaa maalaisjärjen käyttö, eläinten hyvinvoinnin varmistaminen ja sairauksien ehkäisy.

Palvelen mielelläni suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. // Jag betjänar er också på svenska. // I am also happy to serve you in English.

Janita

Olen Janita, Espoon Peten Koiratarvikkeen eläinlääkäri. Eläinlääkäriksi olen valmistunut Viron maatalousyliopistosta.
Rakastan pienillä klinikoilla työskentelyä, koska minulle tärkeää on päästä juttelemaan henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa ilman kiirettä tai välikäsiä. Pyrin siihen, että niin omistajan kuin myös lemmikin mielestä on mukava tulla vastaanotolleni. Jos vastaanoton ovi on auki, voitte tulla rohkeasti vetämään hihasta myös myymälässä asioidessanne!
Tällä hetkellä minulla on kotona kaksi viljakäärmettä ja rapsutuksia kerjäämässä pieni kooikerhondje-tyttö Flame, kenen kanssa harrastamme mm. agilityä. Vapaa-ajalla rakastamme pitkiä metsälenkkejä ja sopivissa määrin sohvalla löhöilyä.
Palvelen mielelläni suomeksi, viroksi ja englanniksi. // Teenindan Teid hea meelega ka eesti keeles. // I am also happy to serve you in English.

Eläinlääkäri Espoosta esittäytyy

Eläinlääkäriruoat

Tarvitseeko lemmikkisi erityisruokaa sairauden hoitoon, kuten allergioihin ja iho-oireisiin, maksa- ja munuaissairauksiin tai toistuviin virtsatieongelmiin? Valikoimastamme löydät eläinlääkäriasemilla myytäviä erikoisruokavalioita koirille ja kissoille. Katso valikoima täältä.

Eläinlääkäri Espoossa - varaa aika netistä! Eläinlääkäri sijaitsee Peten Espoon myymälän yhteydessä, tervetuloa!

Eläinlääkäri Espoossa - varaa aika netistä! Eläinlääkäri sijaitsee Peten Espoon myymälän yhteydessä, tervetuloa!

Eläinlääkäri Espoossa - varaa aika netistä! Eläinlääkäri sijaitsee Peten Espoon myymälän yhteydessä, tervetuloa!