Eläinlääkäri Pirkkala

 

Eläinlääkäri Pirkkalassa esittäytyy

Peten eläinlääkäriasema Pirkkala sijaitsee Pirkkalan myymälän sisällä omassa vastaanottotilassaan.

Eläinlääkäri Heljä Laukkanen

Olen Heljä Laukkanen, Peten Koiratarvikkeen Pirkkalan myymälän uusi eläinlääkäri. Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2011 Edinburghin yliopistosta. Eläinlääkärin koulutuksen lisäksi olen opiskellut myös eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Olen aiemmin tehnyt kuntapraktiikkaa sekä työskennellyt pitkään eläinsuojelun parissa. Haluaisin tarjota eläimille ja omistajille ystävällistä ja kiireetöntä eläinlääkäripalvelua, jossa pääpaino on ennaltaehkäisevässä terveydenhuollossa ja neuvonnassa. Minulle on tärkeää, että vastaanotolle on mukava tulla, ja että keskustelulle omistajan kanssa jää riittävästi aikaa. Vapaa-ajalla harrastan luonnossa liikkumista, hevosia ja kuvataiteita. Työskentelen myös osa-aikaisesti vuolijana.

Eläinlääkäriruoat

Tarvitseeko lemmikkisi erityisruokaa sairauden hoitoon, kuten allergioihin ja iho-oireisiin, maksa- ja munuaissairauksiin tai toistuviin virtsatieongelmiin? Valikoimastamme löydät eläinlääkäriasemilla myytäviä erikoisruokavalioita koirille ja kissoille. Katso valikoima täältä.