Eläinlääkäriruoat - Diabetes

Kissan diabetes on yleistyvä sairaus, noin yksi kahdestasadasta kissasta sairastaa diabetesta. Kissan diabeteksessä haiman insuliinintuotanto on heikentynyt. Kissan ylipaino, haimatulehdus, lääkitykset ja myös kissan rotu vaikuttavat riskiin sairastua kissan sokeritautiin. Kissan diabeteksen oireita ovat lisääntynyt juominen ja virtsaaminen sekä painon lasku. Kissan diabeteksen hoidossa tärkeää on aikainen havaitseminen ja tehokas hoito taudin toteamisen alkuvaiheessa. On hyvä pyrkiä päästä osi Näytä lisää

Kissan diabetes on yleistyvä sairaus, noin yksi kahdestasadasta kissasta sairastaa diabetesta. Kissan diabeteksessä haiman insuliinintuotanto on heikentynyt. Kissan ylipaino, haimatulehdus, lääkitykset ja myös kissan rotu vaikuttavat riskiin sairastua kissan sokeritautiin. Kissan diabeteksen oireita ovat lisääntynyt juominen ja virtsaaminen sekä painon lasku.

Kissan diabeteksen hoidossa tärkeää on aikainen havaitseminen ja tehokas hoito taudin toteamisen alkuvaiheessa. On hyvä pyrkiä päästä osittain tai kokonaan eroon insuliinikorvaushoidosta. Kissan diabetesruoka voi pienentää insuliinintarvetta huomattavasti ja samalla se tukee kissan painonhallintaa.

Lajittele
2 tuotetta
Kategoria
Tuotemerkki
Kestotilattava tuote
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
2019-05-10
Purina VD Cat DM Diabetic kana 10x85g
12,89
12,89
  • Heti verkkokaupasta
  • 2019-05-14
    Hill
    25,99
    25,99
  • Heti verkkokaupasta
  •