Kissan hammaskivi

Haiseeko kissan hengitys tai poistetaanko kissalta usein hammaskiveä? Kissan ientulehdus, haiseva henki ja ja hammaskiven kertyminen ovat ikäviä merkkejä siitä, että kissan hampaat tarvitsevat hoitoa. Kissan hampaita hoitavien nappuloiden koko ja koostumus on suunniteltu niin, että puhdistavat hampaita ehkäisten plakin syntymistä. Hampaiden terveyttä edistävät kissanruoat sopivat myös käytettäväksi hammaskiven poiston jälkeen ennaltaehkäisemään hammaskiven kertymistä. Huomaathan, että ennen er Näytä lisää

Haiseeko kissan hengitys tai poistetaanko kissalta usein hammaskiveä?

Kissan ientulehdus, haiseva henki ja ja hammaskiven kertyminen ovat ikäviä merkkejä siitä, että kissan hampaat tarvitsevat hoitoa. Kissan hampaita hoitavien nappuloiden koko ja koostumus on suunniteltu niin, että puhdistavat hampaita ehkäisten plakin syntymistä. Hampaiden terveyttä edistävät kissanruoat sopivat myös käytettäväksi hammaskiven poiston jälkeen ennaltaehkäisemään hammaskiven kertymistä.

Huomaathan, että ennen erikoistuokavalion aloittamista lemmikilläsi, tulisi sinun keskustella asiasta eläinlääkärin kanssa.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Tuotemerkki
Kotimainen
Kestotilattava tuote
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
2 tuotetta
2019-05-13
31,90
31,90
  • Heti verkkokaupasta
  • 2020-01-01
    28,90
    28,90
  • Heti verkkokaupasta
  •