Kissan stressi

Kissan stressi voi ilmetä monin tavoin. Hetkellinen stressi ei ole vaarallista vaan normaalia elämää, mutta pitkään jatkuva stressi voi johtaa kissan sairastumiseen. Oireita voi olla esimerkiksi liiallinen turkin nuoleminen ja siitä aiheutuva karvanlähtö, passiivisuus, tarpeiden teko sisälle, omiin oloihin vetäytyminen tai riippuvaisuus ihmisestä, leikkihaluttomuus tai aggressiivisuus. Pitkään jatkunut stressi voi johtaa mm. virtsarakon tulehtumiseen. Kissan stressiä voi pyrkiä välttämään tarjoa Näytä lisää

Kissan stressi voi ilmetä monin tavoin. Hetkellinen stressi ei ole vaarallista vaan normaalia elämää, mutta pitkään jatkuva stressi voi johtaa kissan sairastumiseen. Oireita voi olla esimerkiksi liiallinen turkin nuoleminen ja siitä aiheutuva karvanlähtö, passiivisuus, tarpeiden teko sisälle, omiin oloihin vetäytyminen tai riippuvaisuus ihmisestä, leikkihaluttomuus tai aggressiivisuus. Pitkään jatkunut stressi voi johtaa mm. virtsarakon tulehtumiseen. Kissan stressiä voi pyrkiä välttämään tarjoamalla mm. tarpeeksi monta kissanvessaa, yksi kissaa kohden ja yksi ylimääräinen. Ylläpidä rutiineja, tarjoa kissalle mahdollisuuksia kiipeillä ja pidä elinympäristö virikkeellisenä. Anna kissan myös olla rauhassa silloin, kun se niin haluaa. 

Kissan erikoisruokavalio stressin ennaltaehkäisyyn ja hallintaan auttaa ehkäisemään iho- ja virtsatieongelmia, rauhoittaa kissaa ja tukee sen henkistä tasapainoa, ihon puolustuskykyä ja ruoansulatuksen sietokykyä.

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Tuotemerkki
Kotimainen
Kestotilattava tuote
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
3 tuotetta
2022-06-28
alkaen 32,90
alkaen 32,90
 • Heti verkkokaupasta
 • 2020-01-01
  56,90
  56,90
 • Heti verkkokaupasta
 • 2019-05-13
  22,90
  22,90
 • Heti verkkokaupasta
 •