Kestotilauksen ehdot

Kestotilauksella varmistat, että lemmikkisi suosikkituotteet eivät pääse koskaan loppumaan! Kestotilaajana voit aina tehdä tilaukseesi joustavasti muutoksia eikä tilauksellasi ole sitovia määräaikoja. Oppaan kestotilauksiin löydät täältä ja alta löytyvät kestotilauksen yleiset ehdot.

Näin kestotilaus toimii

Voit tehdä Peten Koiratarvikkeen verkkokaupasta kestotilauksen ruoista (pois lukien pakasteet), herkuista, kissanhiekoista, kakkapusseista sekä hoito- ja terveystuotteista helposti.

 1. Etsi verkkokaupastamme haluamasi tuote
 2. Klikkaa ”Tee kestotilaus”, valitse haluamasi tilausväli ja lisää tilaus ostokoriin
 3. Voit tehdä muita ostoksia normaaliin tapaan. Mikäli haluat lisätä tuotteita samalle kestotilaukselle, onnistuu se helposti kun toistat kohdat 1-2 ja valitset saman tilausvälin tuotteille.
 4. Siirry kassalle ja tarkista vielä ostoskorisi sisältö. Kassalla näet erittelyn kestotilattavista tuotteista sekä mahdollisista kertaostoksista. Voit tarvittaessa muuttaa tekemääsi tilausta helposti.
 5. Valitse toimitus- ja maksutapasi. 
 6. Vahvista tilaus
 7. Mikäli kirjaudut sisään tilillesi kestotilausta tehdessäsi, pääset jatkossa muokkaamaan kestotilaustasi helposti omilta sivuiltasi ”Kestotilaukseni”-valikon alta. Muussa tapauksessa saat tehtyä muokkauksia vahvistus- ja muistutussähköposteissa olevasta ”Muokkaa kestotilaustani” -linkistä.

Kun tilaus on tehty, saat tilausvahvistuksen ostoksestasi ja kestotilauksestasi sähköpostitse. Kun tuotteet lähetetään varastoltamme, saat vielä toimitusvahvistuksen, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

Lähetämme sinulle aina sähköpostitse tiedon tulevasta kestotilauksen toimituksesta 4 päivää ennen kuin tuotteet lähetetään varastoltamme. Saat lisäksi vahvistuksen samana päivänä, kun tuotteet lähetetään varastoltamme. Voit halutessasi muokata kestotilauksesi tuotteita, ajankohtaa tai peruuttaa kestotilauksesi. Muutokset tulee olla tehtynä viimeistään päivää ennen lähetyspäivää. Muutokset onnistuvat helposti verkkokaupan omilta sivuiltasi kohdasta ”Kestotilaukseni” tai vahvistus- ja muistutussähköpostien linkin ”Muokkaa kestotilaustani” kautta.

Maksutavat 

Kestotilauksen maksutavan voit valita tilausta tehdessäsi Klarnan maksutapavalikosta. Jos olet valinnut maksutavaksi korttimaksun, keskeytämme kestotilauksen, mikäli maksukortin veloitus epäonnistuu. Jos tämän jälkeen haluat aktivoida kestotilauksen uudelleen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai luo uusi kestotilaus.

Kunkin kestotilauksen toimitus laskutetaan samana päivänä, kun tuotteet lähetetään varastoltamme.

Toimitus

Kestotilauksesi lähetetään automaattisesti ensimmäisessä tilauksessasi valitsemallasi toimitustavalla. Toimitustapaa voit muuttaa omilta sivuiltasi ”Kestotilaukseni” -kohdasta tai vahvistus- ja muistutussähköpostien linkin ”Muokkaa kestotilaustani” kautta.

Valittavina ovat kaikki tarjoamamme toimitustavat, lukuunottamatta Click & Collect -myymälätoimitusta. Lisäksi eri kuljetusyhtiöillä saattaa olla omia paino- tai kokorajoituksiaan, jolloin nämä toimitustavat eivät ole valittavissa.

Kestotilaustoimitusten kotiinkuljetus on ilmainen, mikäli tilauksesi summa ylittää 50 € (normaali toimituskulumme). Minimitilaus kestotilauksessa on 10 €.  

Pyrimme aina varmistamaan kestotilattujen tuotteiden saatavuuden. Mikäli kuitenkin poikkeuksellisesti kestotilaukseen kuuluva tuote on päässyt loppumaan varastoltamme lähetyspäivänä, ottaa asiakaspalvelumme sinuun yhteyttä ja ratkaisee tilanteen kanssasi.

Kestotilatun tuotteen hinta ja tuotteen palautus

Kestotilatun tuotteen hinta muuttuu ajankohtaisimman hintatiedon mukaisesti. Esimerkiksi jos tuotteessa on kampanjahinta lähetyshetkellä, päivittyy alennettu hinta tilauksellesi automaattisesti. Lisäksi saat aina vähintään 5 % alennuksen kestotilattavien tuotteiden normaalihinnoista. Hinta ilmoitetaan jokaisessa tilausvahvistuksessa, jonka saat ennen tuotteen toimitusta. Peten Koiratarvike pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus kestotilatulle tuotteelle, joka alkaa tuotteen luovutuspäivästä. Lue lisää palautusoikeudesta täältä.

Kestotilaukseen lisätyt kertatuotteet

Kestotilauksen toimituksiin on mahdollista lisätä kerran toimitettavia tuotteita. Mahdollisuus lisätä kerran toimitettavia tuotteita avautuu aina neljä päivää ennen seuraavaa valittua toimituspäivää ja saat tästä muistutuksen sähköpostilla. Kertatuotteita lisäät helposti haluamasi tuotteen tuotesivulta painamalla ”Lisää seuraavaan kestotilaukseni toimitukseen" -painiketta. Pakettitarjouksia ei voi lisätä kestotilauksille.

Kertatuotteet laskutetaan normaalisti toimitettavan kestotilauksen yhteydessä. Hinnan ja tuotteen palautuksessa koskevat samat ehdot kuin kestotilatuille tuotteille. Huomaathan, että kestotilauksiin liittyvä 10 % alennus ensimmäisestä kestotilauksestasi ja 5 % alennus seuraavista kestotilauksen toimituksista, ei koske lisättäviä kertatuotteita.

Muutosten teko kestotilaukseen ja kestotilauksen pysäytys

Kaikki muutokset kestotilaukseesi voit tehdä omilta sivuiltasi ”Kestotilaukseni” -kohdasta tai vahvistus- ja muistutussähköpostien linkin ”Muokkaa kestotilaustani” kautta. Löydät samasta paikasta myös tiedon, koska seuraava tilaus toimitetaan. Huomioithan tuotteen saatavuuden mahdolliset vaikutukset tulevaan toimitusajankohtaan. Voit tehdä seuraavat muutokset kestotilaukseesi: 

 • Pysäyttää voimassa oleva kestotilaus, jolloin seuraavia lähetyksiä ei toimiteta, kunnes aktivoit kestotilauksen uudelleen
 • Aloittaa pysäytetyn kestotilauksen uudelleen
 • Siirtää kestotilauksesi seuraavaa toimitusta, joko aiemmaksi tai myöhemmäksi kuin suunniteltu
 • Muuttaa kestotilauksen toimitusten aikaväliä
 • Peruuttaa kestotilauksesi pysyvästi

Muutokset tulee aina tehdä viimeistään varastolta lähetystä edeltävänä päivänä. Lähetyspäivänä tehdyt muutokset eivät valitettavasti ehdi tulevaan toimitukseen.

Mikäli haluat muuttaa osoitetta kestotilauksellesi, onnistuu se omia Peten Koiratarvikkeen asiakastilisi tietoja muuttamalla tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Huomioithan, että mikäli kestotilaus on juuri luotu tai muutos tehdään lähetyspäivänä, ehtivät muutokset päivittyä vasta seuraavaan toimitukseen.

Voit myös pyytää muutoksia kestotilaukseesi sähköpostitse asiakaspalvelustamme info@petenkoiratarvike.com. Saat vahvistuksen, kun toivomasi muutokset on tehty. Mikäli muutoksia ei ehditä tekemään ajoissa, voit aina käyttää palautusoikeuttasi ja palauttaa tuotteen varastollemme tai myymälään.