Palautusohjeet

Näin palautat tuotteen:

Voit palauttaa verkkokaupasta tilaamasi tuotteen veloituksetta 14 päivän sisällä tilauksen saapumisesta.  Seuraa alla olevia ohjeita niin palautus sujuu helposti ja vaivattomasti.

Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa ja myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli sovitat tuotetta koiralle, olethan huolellinen, että tuotteeseen ei synny sovituksesta tahroja ja siistit siihen mahdollisesti tarttuneet karvat. Jos tuote ei ole yllä mainitussa kunnossa, hyvitämme tapauskohtaisesti max. 50 % tuotteen hinnasta. Myymälöihin toimitettuja palautuksia ei hyvitetä myymälässä, vaan hyvitykset suoritetaan alkuperäisen maksutavan mukaisesti, kun palautus on käsitelty.

Huomaa: palautusoikeus ei koske pakastetuotteita eikä hygieniasyistä puhallettavia kaulureita ja trimmauskoneen teriä avatuissa pakkauksissa.

Emme valitettavasti käsittele tuotteiden vaihtoja Riihimäen varastollamme tai myymälöissämme. Jos haluat vaihtaa tuotteen, palauta tuote ja tee uusi tilaus sopivammasta tuotteesta.

1. Täytä palautuslomake

Liitä palautuksen mukaan lähete tai sen kopio sekä täytetty asiakaspalautuslomake. Tulosta asiakaspalautuslomake tästä:  ASIAKASPALAUTUSLOMAKE (PDF)

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa asiakaspalautuslomaketta, voit kirjoittaa vaaditut tiedot paperille ja liittää palautuksen mukaan.

2. Vie paketti palautuspisteeseen tai palauta tuote myymäläämme

Voit palauttaa tuotteen joko Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena. Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja. Asiakaspalautuksen saapuminen meille kestää noin 5–14 arkipäivää.

Postin asiakaspalautustunnus on 612391
Matkahuollon asiakaspalautustunnus on 9508305

Palautusosoite:
PetenKoiratarvike.com,
Pajakatu 2,
11130 Riihimäki

Muista ottaa palautuksesta kuitti/toiste itsellesi, jos lähetys jostain syystä sattuisi hukkumaan.

Tuotteen palauttaminen myymälään

Voit myös palauttaa tuotteen myymäläämme. HUOM! Maksunvälittäjämme suorittaa hyvityksen alkuperäisen maksutapasi mukaisesti, kun palautuksesi on käsitelty. Myymälä ei voi suorittaa palautuksen hyvitystä.

Peten Koiratarvike Raisio

Peten Koiratarvike Vantaa

Peten Koiratarvike Pirkkala

Peten Koiratarvike Espoo

Peten Koiratarvike Oulu

Peten Koiratarvike Lahti 

 

3. Hyvitys

Palautetut tuotteet hyvitämme Klarnan kautta maksutapasi mukaisesti, kun tuotteet ovat saapuneet meille takaisin. Mikäli palautat tilauksen kokonaisuudessaan, palautamme sinulle myös alkuperäiset postikulut.