Palautukset

ILMAINEN PALAUTUS JA 14 VRK PALAUTUSOIKEUS

Näin palautat tuotteen:

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa ja myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli sovitat tuotetta koiralle, olethan huolellinen, että tuotteeseen ei synny sovituksesta tahroja ja siistit siihen mahdollisesti tarttuneet karvat. Jos tuote ei ole käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen, hyvitämme 50 % tuotteen hinnasta.

Huomaa: palautusoikeus ei koske haukunestopantoja.
Jos tuote ei ole yllä mainitussa kunnossa, hyvitämme 50% tuotteen hinnasta.
Liitä palautuksen mukaan lähete tai sen kopio sekä täytetty asiakaspalautuslomakeMikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa lomaketta, voit kirjoittaa vaaditut tiedot paperille ja liittää palautuksen mukaan.

Emme valitettavasti käsittele tuotteiden vaihtoja Riihimäen varastollamme. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, palauta tuote ja tee uusi tilaus sopivammasta tuotteesta. Kaikissa myymälöissämme voit vaihtaa tuotteen toiseen, mikäli olet jo maksanut tilauksen tai Klarnan laskun. Muussa tapauksessa vain palautus on mahdollinen.

Palautukset voi toimittaa meille joko Postin tai Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja. Asiakaspalautuksen saapuminen meille kestää noin 5–14 päivää.
Postin asiakaspalautustunnus on 612391
Matkahuollon asiakaspalautustunnus on 9508305

Palautusosoite:
PetenKoiratarvike.com,
Pajakatu 2,
11130 Riihimäki

Voit myös vaihtaa ja palauttaa tuotteen missä vain myymälässämme. Vaihto onnistuu, mikäli olet jo maksanut Klarnan laskun tai tilaus on maksettu tilausvaiheessa verkkomaksuna.

Mikäli laskua ei ole vielä maksettu tai olet ottanut tilauksen Klarna Tilille, voit palauttaa tuotteen joko myymälään tai varastollemme edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti. Palautetut tuotteet hyvitämme Klarnan kautta maksutapasi mukaisesti, kunhan ne saapuvat meille takaisin. Uudet tuotteet voit ostaa myymälästä tai tilata verkkokaupastamme.

Tulosta ASIAKASPALAUTUSLOMAKE (PDF)

PDF-muodossa olevan lomakkeen avaamiseen tarvitsee esim. ilmaisen Acrobat Readerin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa lomaketta, voit kirjoittaa vaaditut tiedot paperille ja liittää palautuksen mukaan.

Palautusoikeus