Kissat - Raakaruoka

Kissan raakaruokinta on helppoa MUSH-täysravintopullilla. Sulata jääkaapissa ja tarjoa tuore ateria! Kissa on lihansyöjä, joka on tarkka ruoan tuoreudesta. Raakapakastetut annospullat ovatkin mainio, luonnollinen vaihtoehto, jossa ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin. Luonnossa kissat syövät useita pieniä aterioita päivässä. 25 gramman täysravintopullia on helppo sulattaa vain tarvittava määrä kerralla. Kissan raakaravinto tulee koostua lihansyöjälle sopivista raaka-aineista: lähes yksin Näytä lisää

Kissan raakaruokinta on helppoa MUSH-täysravintopullilla. Sulata jääkaapissa ja tarjoa tuore ateria! Kissa on lihansyöjä, joka on tarkka ruoan tuoreudesta. Raakapakastetut annospullat ovatkin mainio, luonnollinen vaihtoehto, jossa ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin. Luonnossa kissat syövät useita pieniä aterioita päivässä. 25 gramman täysravintopullia on helppo sulattaa vain tarvittava määrä kerralla.

Kissan raakaravinto tulee koostua lihansyöjälle sopivista raaka-aineista: lähes yksinomaan lihasta, sisäelimistä ja luista. MUSH-raakaruokiin käytettävät raaka-aineet tulevat suomalaisilta, luotettavilta tiloilta. On suositeltavaa sulattaa kissan raakaruoka jääkapissa. Huoneenlämmössä sulatettuna ruoka säilyy käyttökelpoisena 12 tuntia. Raakaruokaa ei voi sulattaa mikroaaltouunissa, sillä luuaines kovettuu.

Lajittele
4 tuotetta
Tuotemerkki
Kestotilattava tuote
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
4 tuotetta
2018-02-24
6,30
6,30
Myynnissä vain myymälässä
2018-02-24
6,30
6,30
Myynnissä vain myymälässä
2019-05-05
4,50
4,50
Myynnissä vain myymälässä
2018-02-24
6,30
6,30
Myynnissä vain myymälässä