LovePaws®

LovePaws-tassuvaha hoitaa koiran tassuja ja ennaltaehkäisee tassuongelmia anturoille haasteellisissa olosuhteissa. Kotimainen LovePaws-tassuvaha edistää koirien hyvinvointia ja onnellisuutta – liikkuvainen koira nauttii elämästä! LovePaws-tassurasva sisältää vain luomuaineksia, kylmäpuristettuja öljyjä, kemikaalitonta puhdasta raakalaatuista sheavoita. Ei kemikaaleja, myrkkyjä eikä kuivattavaa vettä. LovePaws-tassuvahan antibakteeristen ainesten ansiosta tassuvahat sopivat... Näytä lisää

LovePaws-tassuvaha hoitaa koiran tassuja ja ennaltaehkäisee tassuongelmia anturoille haasteellisissa olosuhteissa. Kotimainen LovePaws-tassuvaha edistää koirien hyvinvointia ja onnellisuutta – liikkuvainen koira nauttii elämästä!

LovePaws-tassurasva sisältää vain luomuaineksia, kylmäpuristettuja öljyjä, kemikaalitonta puhdasta raakalaatuista sheavoita. Ei kemikaaleja, myrkkyjä eikä kuivattavaa vettä. LovePaws-tassuvahan antibakteeristen ainesten ansiosta tassuvahat sopivat erinomaisesti haavojen ja pienten tulehdusten, kuten hot spotin hoitoon. Helppo käyttää, imeytyy nopeasti.

Lajittele
2 tuotetta
Osasto
Tuotemerkki
Kotimainen
Kestotilattava tuote
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
2022-05-01
16,99
16,99
  • Heti verkkokaupasta
  • 2020-01-30
    16,99
    16,99
  • Heti verkkokaupasta
  •