Koirahieronta

Peten koirahieronta Vantaan, Espoon, Oulun, Lahden ja Pirkkalan myymälöiden yhteydessä.

Varaa aika >>

Koirahieronta sopii kaikenikäisille koirille aktiivisuustasosta riippumatta. Koiran hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa jännitystiloja lihaksista, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, helpottaa kipua ja stressiä sekä antaa lihaksille elastisuutta. Harrastuskoirilla elastiset lihakset mm. ennaltaehkäisevät venähdyksiä ja tukevat jaksamista. Kotikoira hyötyy myös koirahierojan käsittelystä: mm. hihnassa vetäminen, yksipuolinen liikunta ja riehakkaat leikit aiheuttavat lihasjumeja. Koiran nivelrikon yhteydessä säännöllinen hieronta tukee koiran hyvinvointia ja koiran hieronta voi helpottaa myös koiran käytösongelmia. Tervetuloa Peten koirahierojalle!

Koirahieronta Lahti: Urheilukoirahieroja Jasmin Parantainen esittäytyy

Eläinten hyvinvointi on ollut minulle aina sydämenasia. Olen urheilukoirahieroja, valmistuin Tampereen koirahieroja koulusta vuonna 2022. 
Koirahierojana toimiminen on unelmatyöni, jota teen täydestä halusta auttaa ja edistää koirien hyvinvointia. 
Olen viettänyt elämäni eläinten parissa etenkin koirien kanssa. Minulla on kaksi saksanpaimenkoiraa joiden myötä koirien harrastukset, niissä pärjääminen ja hyvän kunnon sekä lihashuollolla merkitys on tullut tutuksi sekä harrastuksissa että ihan kotikoirallakin. 
Olen erityisesti perehtynyt urheilevien koirien hierontaan mutta kaikki perheen koirat ovat enemmän kuin tervetulleita. 
Koiran hieronta toteutetaan aina koiran ehdoilla positiivisella vahvistamisella sekä niin että kokemuksesta jää miellyttävä.
Koiran on tärkeä tuntea olonsa turvalliseksi ja varmat mutta lempeät otteet tukevat koiran oloa käsittelyssä. 
Toivotan kaikki koirat lämpimästi tervetulleeksi. 

Koirahieroja Jasmin

Koirahieronta Espoo: koirahieroja Jutta Miettinen esittäytyy

Olen opiskellut koirahierojaksi Elk Weterin kautta vuosina 2013-2014 ja jo tästä lähtien aloittanut urani koirahierojana. Vuosien saatossa olen käsitellyt paljon erilaisia koiria ja saanut paljon kiitosta koiralähtöisistä käsittelytaidoistani. Hoidoissani minulle on aina tärkeä ottaa huomioon koiran luonne ja koska hieronnalla on tärkeä vaikutus myös hermostoon, hieronnan tulee olla koiralle miellyttävää. Suurin osa käsittelyyn tulevista koirista nauttivat hieronnasta, jos ei ensimmäisellä, niin ainakin seuraavalla kerralla kun paikka ja ihminenkin ovatkin jo tuttuja. Koirahieronnassa käsitellään koko koira erilaisia otteita ja venytyksiä hyödyntäen. Myös nivelten mobilisoinnit tehdään koirille, jotka ovat hieronnassa rentoutuneet. Hieronnan aikana olisi hyvä, jos koira rentoutuisi aina kylkiasentoon asti, mutta tarvittaessa hoidot tehdään toki eri asentoja hyödyntäen.

Opiskelen parhaillaan Urheilukoiran fysiikkavalmentajaksi ja hieronnan yhteydessä voimme miettiä myös teille sopivia jumppaliikkeitä, joilla parantaa koiran ryhtiä tai saada lisää voimaa. Hieronnoissa käytän tarvittaessa mukana matalateholaseria, joka on tehokas hoitomuoto esim. nivelrikoisella koiralla. Laserista on suuri apu myös erilaisten tulehdusten, jännevammojen tai venähdysten kanssa. Suuren osan työviikostani työskentelen yrityksessäni Venyvä koira Oyn koirauimalassa Tuusulassa, jossa meillä on uintipalveluiden lisäksi syksyn myötä tulossa myös vesijuoksumatto. Haluan lämpimästi toivottaa kaikki koirat tutustumaan koirahierontaan uudessa liikkeessämme Laajalahdessa!

Koirahieroja Espoo Jutta

Koirahieronta Espoo: Emeliina Tähtinen esittäytyy

Hei, olen Emeliina Tähtinen. Olen valmistunut Tampereen koirahierojakoulusta vuonna 2021 urheilukoirahierojaksi. Harrastuskoirien lisäksi hoidan myös kotikoiria - tervetuloa siis hierontaan harrastuksiin katsomatta! 

Minulle tärkeää on koiran ystävällinen käsittely sen yksilölliset ominaisuudet huomioiden. Jos koira jännittää hierontakäyntiä, se voidaan käsitellä myös istuen tai seisten, vaikka suurin hyöty hieronnasta saadaan irti kylkimakuulla käsitellen. 

Hieronnan lisäksi teen myös faskia- eli lihaskalvokäsittelyä ja hoidon yhteydessä käytän tarvittaessa HandyCure-matalateholaseria, joka on erinomainen apu mm. nivelrikkoisten koirien tukihoitoon sekä erilaisten kiputilojen lievittämiseen. Käynniltä saat myös ohjeet siihen, miten voit edesauttaa oman koirasi hyvinvointia hierontakäyntien välillä.

Koirahieronta Oulu: koirahieroja Maarit Korhonen esittäytyy

Olen eläinfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (AMK) ja ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja Oulusta. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2016 Oulun ammattikorkeakoulusta ja eläinfysioterapian erikoistumisopinnot suoritin Satakunnan ammattikorkeakoulussa vuosina 2018-2020. Koirahierojan ammattitutkinnon olen suorittanut Salpauksen koulutuskeskuksessa vuosien 2017-2018 aikana fysioterapiatöiden ohella. Ammattitaidon jatkuva kehittäminen on minulle tärkeää, minkä vuoksi opiskelen ja osallistun aktiivisesti alani lisäkoulutuksiin. Olen viettänyt koko ikäni eläinten parissa ja palo tähän ammattiin syttyikin omien eläinharrastusten kautta. Toimin Peten Koiratarvikkeen Oulun myymälässä ja toivotan kaikenkarvaiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Toiminnassani pyrin aina siihen, että eläin voi tuntea olonsa turvalliseksi ja että vastaanotolle on mukava tulla myös toistekin. Hoidot toteutetaan eläimen ehdoilla ja positiivista vahvistusta hyödyntäen.

Maarit Korhonen koirahieroja Oulu

 

 

Koirahieronta Vantaa: koirahieroja Maaret Kokkonen esittäytyy

Moi!

Olen Maaret Kokkonen, eläintenhoitajan (2014) ja koirahieronnan (2022) ammattitutkinnon suorittanut koiraharrastaja. Olen jo tovin kuulunut myyjien vakiokalustoon Tammiston Petellä ja sivutoimisesti palvelen yrityksessäni Koirahieronta Furia. Koirahierojan alalle päädyin lopulta oman käsittelyä pelkäävän koirani kautta ja oman koirani opettamana, minulle on tärkeätä kohdata myös asiakkaani koiralähtöisin ottein.

Koirahieronnan aikana tarkastellaan koiran lihaskuntoa ja mahdollisia puolieroja. Hieronnalla pyritään vapauttamaan jännittyneitä lihaksia normaaliin lepopituuteensa ja parantamaan aineenvaihduntaa hyödyntämällä erilaisia hierontaotteita, venytyksiä ja mobilisointia. Hieronta sopii kaikille ihan jo ennaltaehkäisevänä hoitona, mutta erityisesti nivelrikkoa sairastavat koirat hyötyvät koirahieronnasta erinomaisena tukihoitomuotona. Hierontojen yhteydessä voidaan tarvittaessa hyödyntää matalateholaseria.

Lämpimästi tervetuloa käynnille!

Maaret Kokkonen

Koirahieronta Vantaa: koirahieroja Essi Nurminen esittäytyy

Olen Essi, ja työskentelen Tammiston liikkeessä myyjänä sekä koirahierojana. Olen opiskellut Taitotalossa, joka tarjoaa tällä hetkellä Suomen kattavimman koirahierojakoulutuksen. Itseltä löytyy kotoa 4-vuotias dreeveri Eppu ja 1-vuotias hovawart Kimppu. Eppu on metsästyskoira, jonka kanssa olen harrastanut myös rallytokoa ja noseworkiä, tällä hetkellä harrastamme lähinnä agilityä ja verijälkeä metsästyksen lisäksi. Kimppu on tuore palveluskoiran alku, jota koulutan kovasti vapaa-ajallani, tavoitteenani starttailla sen kanssa palveluskoirakokeissa. Olen perehtynyt erityisesti urheilu- ja metsästyskoiriin omien harrastusten kautta, mutta pääasiallisesti asiakkaani koostuvat ihan tavallisista kotikoirista, jotka yhtä lailla tarvitsevat hierontaa. Kaikessa toiminnassani tärkeää on läpinäkyvyys, hyvä asiakaspalveluhenki ja koiralähtöisyys. Hieronnan on tarkoitus olla koiralle rentouttava ja hyvä kokemus jumeista huolimatta. Koira opetetaan hierontaan positiivisesti vahvistaen ja koiran ehdoilla, jotta sitä voidaan hoitaa jatkossakin. Pohjaan tekemiseni koirien kanssa eläinten käyttäytymisestä tehtyyn tutkimustietoon, sekä hyvään koiranlukutaitoon, joka on kehittynyt pitkän kokemuksen ja opiskelun myötä. Painotan erityisesti ennakoivan hoitotyön merkitystä ja jokainen koira on tervetullut hierontaan, vaikkei varsinaista oireilua vielä olisikaan. Tervetuloa! 

Koirahieroja Vantaa

Koirahieronta Pirkkala: Anette Kangas esittäytyy

Nimeni on Anette ja olen ammatiltani eläintenhoitaja. Minulta löytyy myös koulutus koirahierojaksi. Kynsien leikkuusta minulla on vuosien kokemus ja kaikenlaiset koirakot ovat tervetulleita. Kotoa minulta löytyy berninpaimenkoira ja hovawartti.

Minulle tärkeintä on koirien hyvinvointi ja koirille hyvien kokemuksien antaminen.

Tervetuloa!

Varaa aika >>