Kynsienleikkaus

Koiran kynsien leikkaus Espoo, Raisio, Lahti ja Pirkkala

Varaa aika >>

Koiran kynsienleikkaus koiralähtöisesti ja ammattitaidolla Peten Koiratarvikkeen Espoo, Raision, Lahden ja Pirkkalan myymälöiden yhteydessä. Onko koiran kynsien leikkaus vaikeaa tai oikea leikkauskohta mietityttää? Anna meidän auttaa – joskus koiran kynsienleikkaus on helpompaa muun kuin omistajan tekemänä.

Kun koiran kynnet ovat oikean mittaiset, tassulla saa alustasta hyvän otteen ja tassu on oikeassa asennossa. Liian pitkät kynnet kääntävät tassua virheasentoon ja kannuskynnet voivat huomaamatta päästä kasvamaan koukuiksi, jotka voivat tarttua kasvillisuuteen. Koiran kynsienleikkaus viikon tai parin välein pitää kynnet sopivan mittaisena.

 

Kynsienleikkaajat

Kynsienleikkaus Raisio:

Riika esittäytyy

Olen Riika Ingi ja suorittanut trimmaajan ammattitutkinnon vuonna 2022. Toimin Peten Koiratarvikkeella, Raision toimipisteessä trimmaajayrittäjänä. Trimmausten lisäksi leikkaan myös koirien kynsiä. Luokseni on tervetulleita kynsienleikkaus asiakkaat vauvasta vaariin. Käsittelen koiraa rauhallisesti ja pyrin luomaan sille kynsienleikkaustilanteesta turvallisen ja mahdollisen mukavan.

 

Kynsienleikkaus Pirkkala:

Anette esittäytyy

Nimeni on Anette ja olen ammatiltani eläintenhoitaja. Minulta löytyy myös koulutus koirahierojaksi. Kynsien leikkuusta minulla on vuosien kokemus ja kaikenlaiset koirakot ovat tervetulleita. Kotoa minulta löytyy berninpaimenkoira ja hovawartti.

Minulle tärkeintä on koirien hyvinvointi ja koirille hyvien kokemuksien antaminen.

Varaa aika >>