Trimmaaja

Koiran trimmausta Espoossa, Lahdessa ja Raisiossa Peten myymälöiden trimmaustiloissa.

Nettiajanvaraus >>

Ajanvaraus myös puhelimitse:

  • Raisio 050 325 1211 (Mikäli trimmaaja ei ehdi vastaamaan heti puheluusi, soittaa hän myöhemmin takaisin)

  • Espoo 050 577 2990

Koirien trimmaus vahvalla ammattitaidolla ja koiralähtöisesti! 

Trimmauspalveluvalikoimassamme on koiran trimmaaminen rodunomaisesti, turkin ajelu ja siistiminen, karkeakarvaisen koiran nyppiminen, koiran pesu ja kynsienleikkaus. Kaikkiin turkinhoitopaketteihin kuuluu turkin harjaus sekä kynsienleikkuu (pl. kynsienleikkuu, tassuhoito).

Peten Koiratarvikkeen trimmaajalle ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat. Onko koiran turkki takussa tai koira jännittää trimmausta? Ole huoleti, trimmaaja huomioi myös yksilölliset tarpeet!

Koiran trimmaajat

Koiran trimmaus Espoo:
Trimmaaja Inka Taimi esittäytyy

Olen valmistunut trimmaajaksi vuonna 2015 ja trimmaan lähes kaikkia rotuja. Trimmaajan ammattitutkinnon lisäksi olen valmistunut myös eläintenhoitajaksi ja klinikkaeläinhoitajaksi. Kotoa minulta löytyy valkoisia länsiylämaanterriereitä sekä partacollieita.

Trimmaaja Amanda esittäytyy

Heippa! Olen Amanda ja työskentelen Espoon toimipisteessä trimmaaja-myyjänä. Suoritan työskentelyn ohessa trimmaajan ammattitutkintoa. Oma rotuni on shetlanninlammaskoira ja vaikka kaikki paimenkoirat ovatkin erityisesti sydäntä lähellä, on vuosien varrella kokemusta kertynyt runsaasti kaikista roturyhmistä. Harrastan koirieni kanssa agilitya, tokoa, rallytokoa sekä näyttelyitä. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut suuri intohimoni, ja turkin hyvinvoinnin lisäksi sydäntäni lähellä ovat ruokintaan ja käyttäytymiseen liittyvät asiat.

Koiran trimmaus Raisio:
Trimmaaja Juuli Huuhtanen esittäytyy

Olen Juuli ja työskentelen trimmaajana ja myyjänä Raision Peten Koiratarvike -myymälässä. Olen suorittanut sekä eläintenhoitajan perustutkinnon että trimmaajan ammattitutkinnon. Minulla on kaksi mäyräkoiraa ja australianterrieri. 10-vuotiaasta asti olen käynyt koiranäyttelyissä ja sen myötä koirien turkin- ja ihonhoito sekä hyvinvointi ovat tulleet minulle erittäin tärkeäksi. Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita minulle trimmaukseen. Turkinlaadusta riippuen toteutan trimmaukset saksin ja/tai nyppimällä. Koirien lisäksi leikkaan myös kissojen, kanien ja jyrsijöiden kynsiä. Trimmaukset teen koira etusijalla, omistajan toiveet huomioiden.

 

Raision myymälä: Trimmaaja Elise Raiski esittäytyy

Olen Elise Raiski ja toimin trimmaajayrittäjänä Peten Koiratarvike Raision tiloissa. Osaamistani sekä ammattitaitoani kehittääkseni, suoritan tällä hetkellä työskentelyn ohessa trimmaajan ammattitutkintoa. Päätoimiselta ammatiltani olen Ensihoitaja/Sairaanhoitaja. Kotonani tassuttelee kolme jackrussellinterrieriä ja rakas koiraharrastus on vuosien mittaan laajennut myös pienimuotoiseen jackrussellinterriereiden kasvattamiseen.

Kaikki rodut turkinlaadusta riippumatta ovat tervetulleita trimmattavakseni. Suoritan trimmauksia niin koneella kuin saksin, mutta erityinen yli 10 vuoden kokemus minulta löytyy eri laatuisten turkkien nyppimisestä.

Koiran kanssa työskennellessäni toimin varmoin rauhallisin ottein sekä elein vahvistaen koiran positiivista käytöstä. Otan tarvittaessa huomioon koiran yksilölliset tarpeet sekä tietysti myös omistajan toiveet.

Trimmaaja Elise Raiski

Lahden myymälä: Trimmaaja Tanja esittäytyy

Olen Tanja ja trimmaan sekä Lahden Peten Koiratarvike -myymälässä että Espoon Peten Koiratarvike -myymälässä. Olen suorittanut trimmaajan ammattitutkinnon ja toimin Peten Koiratarvikkeella trimmaajayrittäjänä. Omat rotuni ovat australianpaimenkoira, samojedi ja mittelspitz. Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä, agilitya ja tokoa, sekä liikumme paljon luonnossa. Trimmaan sekä saksin/koneella trimmattavia rotuja, että nypittäviä rotuja, mutta kokemusta minulle on kertynyt kuitenkin eniten pohjavillaisten rotujen turkinhoidosta. Trimmatessani otan huomioon sekä koiran yksilölliset tarpeet, että omistajan toiveet, tervetuloa!

Trimmaaja Tanja

Koiran trimmaus - nettiajanvaraus >>