Trimmaaja

Koiran trimmausta Espoossa ja Lahdessa Peten myymälöiden trimmaustiloissa.

Nettiajanvaraus >>

Ajanvaraus myös puhelimitse:

  • Espoo 050 577 2990

Koirien trimmaus vahvalla ammattitaidolla ja koiralähtöisesti! 

Trimmauspalveluvalikoimassamme on koiran trimmaaminen rodunomaisesti, turkin ajelu ja siistiminen, karkeakarvaisen koiran nyppiminen, koiran pesu ja kynsienleikkaus. Kaikkiin turkinhoitopaketteihin kuuluu turkin harjaus sekä kynsienleikkuu (pl. kynsienleikkuu, tassuhoito).

Peten Koiratarvikkeen trimmaajalle ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat. Onko koiran turkki takussa tai koira jännittää trimmausta? Ole huoleti, trimmaaja huomioi myös yksilölliset tarpeet!

Koiran trimmaajat

Koiran trimmaus Espoo:

Trimmaaja Inka Taimi esittäytyy

Olen valmistunut trimmaajaksi vuonna 2015 ja trimmaan lähes kaikkia rotuja. Trimmaajan ammattitutkinnon lisäksi olen valmistunut myös eläintenhoitajaksi ja klinikkaeläinhoitajaksi. Kotoa minulta löytyy valkoisia länsiylämaanterriereitä sekä partacollieita.

Trimmaaja Amanda esittäytyy

Heippa! Olen Amanda ja työskentelen Espoon toimipisteessä trimmaaja-myyjänä. Suoritan työskentelyn ohessa trimmaajan ammattitutkintoa. Oma rotuni on shetlanninlammaskoira ja vaikka kaikki paimenkoirat ovatkin erityisesti sydäntä lähellä, on vuosien varrella kokemusta kertynyt runsaasti kaikista roturyhmistä. Harrastan koirieni kanssa agilitya, tokoa, rallytokoa sekä näyttelyitä. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut suuri intohimoni, ja turkin hyvinvoinnin lisäksi sydäntäni lähellä ovat ruokintaan ja käyttäytymiseen liittyvät asiat.

Koiran trimmaus Lahti:

Trimmaaja Tanja esittäytyy

Olen Tanja ja trimmaan sekä Lahden Peten Koiratarvike -myymälässä että Espoon Peten Koiratarvike -myymälässä. Olen suorittanut trimmaajan ammattitutkinnon ja toimin Peten Koiratarvikkeella trimmaajayrittäjänä. Omat rotuni ovat australianpaimenkoira, samojedi ja mittelspitz. Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä, agilitya ja tokoa, sekä liikumme paljon luonnossa. Trimmaan sekä saksin/koneella trimmattavia rotuja, että nypittäviä rotuja, mutta kokemusta minulle on kertynyt kuitenkin eniten pohjavillaisten rotujen turkinhoidosta. Trimmatessani otan huomioon sekä koiran yksilölliset tarpeet, että omistajan toiveet, tervetuloa!

Trimmaaja Tanja

Koiran trimmaus - nettiajanvaraus >>