Trimmaaja

Lemmikin trimmauspalvelut ja kynsienleikkuu
Hoidamme lemmikkisi turkin kuntoon rodunomaisten tarpeiden ja yksilöllisten toiveiden mukaan vahvalla ammattitaidolla. Trimmauspalveluvalikoimaamme kuuluu mm. koiran turkin ajelu, siistintä, nypintä, pesu ja kynsienleikkuu.

Kaikenrotuiset ja -kokoiset koirat ovat tervetulleita Peten trimmaajalle. Otamme huomioon myös erityistarpeet, jos lemmikkisi turkki on esimerkiksi poikkeuksellisen takkuinen tai koirasi jännittää trimmaajakäyntiä.

Trimmaajan vastaanotto sijaitsee Raision myymälän tiloissa osoitteessa Itäniityntie 14, 21280 Raisio. 

Varaa aika netissä >>
tai puhelimitse 050 325 1211 (Mikäli trimmaaja ei ehdi vastaamaan heti puheluusi, soittaa hän myöhemmin takaisin)


Drive-in kynsienleikkaus ilman ajanvarausta joka to klo 18-19 hinta 5€ on toistaiseksi peruttu.

Trimmaaja Juuli Huuhtanen esittäytyy
Olen Juuli ja työskentelen trimmaajana ja myyjänä Raision Peten Koiratarvike -myymälässä. Olen suorittanut sekä eläintenhoitajan perustutkinnon että trimmaajan ammattitutkinnon. Minulla on kaksi mäyräkoiraa ja australianterrieri. 10-vuotiaasta asti olen käynyt koiranäyttelyissä ja sen myötä koirien turkin- ja ihonhoito sekä hyvinvointi ovat tulleet minulle erittäin tärkeäksi. Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita minulle trimmaukseen. Turkinlaadusta riippuen toteutan trimmaukset saksin ja/tai nyppimällä. Koirien lisäksi leikkaan myös kissojen, kanien ja jyrsijöiden kynsiä. Trimmaukset teen koira etusijalla, omistajan toiveet huomioiden.

Trimmaaja Sarianna Junnila esittäytyy
Olen Sarianna Junnila ja toimin trimmaajana Peten Koiratarvikkeessa Raisiossa. Olen opiskellut koira-alaa Keski-Pohjanmaan Maaseutuopistossa Kannuksessa ja saanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Opiskelun jälkeen olen toiminut itsenäisenä trimmaajayrittäjänä Turun alueella viiden vuoden ajan, jonka jälkeen siirryin Peten Koiratarvikkeeseen.
Harrastuksiini kuuluu mm. koirien koulutus (lajeina mm. Nose Work ja toko). Olen käynyt koirieni kanssa myös paljon näyttelyissä, jota kautta innostus koirien turkinhoitoon lähti. Teen enimmäkseen trimmauksia saksin ja ajellen, mutta myös kevytturkkisten rotujen nyppimisiä. Pyrin trimmatessani toimimaan rauhallisesti ja päättäväisesti, sekä palkitsemaan koiraa oikeanlaisesta käytöksestä.