Trimmaaja

Lemmikin trimmauspalvelut ja kynsienleikkuu

Hoidamme lemmikkisi turkin kuntoon rodunomaisten tarpeiden ja yksilöllisten toiveiden mukaan vahvalla ammattitaidolla. Trimmauspalveluvalikoimaamme kuuluu mm. koiran turkin ajelu, siistintä, nypintä, pesu ja kynsienleikkuu.

Kaikenrotuiset ja -kokoiset koirat ovat tervetulleita Peten trimmaajalle. Otamme huomioon myös erityistarpeet, jos lemmikkisi turkki on esimerkiksi poikkeuksellisen takkuinen tai koirasi jännittää trimmaajakäyntiä.

Trimmaajan vastaanotto sijaitsee Raision myymälän tiloissa osoitteessa Itäniityntie 14, 21280 Raisio. 

Varaa aika netissä >>
tai puhelimitse 050 325 1211 (Mikäli trimmaaja ei ehdi vastaamaan heti puheluusi, soittaa hän myöhemmin takaisin)


Drive-in kynsienleikkaus ilman ajanvarausta joka to klo 18-19 hinta 5€ on toistaiseksi peruttu.

Trimmaaja Juuli Huuhtanen esittäytyy

Olen Juuli ja työskentelen trimmaajana ja myyjänä Raision Peten Koiratarvike -myymälässä. Olen suorittanut sekä eläintenhoitajan perustutkinnon että trimmaajan ammattitutkinnon. Minulla on kaksi mäyräkoiraa ja australianterrieri. 10-vuotiaasta asti olen käynyt koiranäyttelyissä ja sen myötä koirien turkin- ja ihonhoito sekä hyvinvointi ovat tulleet minulle erittäin tärkeäksi. Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita minulle trimmaukseen. Turkinlaadusta riippuen toteutan trimmaukset saksin ja/tai nyppimällä. Koirien lisäksi leikkaan myös kissojen, kanien ja jyrsijöiden kynsiä. Trimmaukset teen koira etusijalla, omistajan toiveet huomioiden.

 

Trimmaaja Elise Raiski esittäytyy

Olen Elise Raiski ja toimin osa-aikaisena trimmaajana Peten Koiratarvikkeessa Raisiossa. Teen pääasiallisesti pienten ja keskikokoisten rotujen nyppimisiä, mutta sovittaessa myös koneellinen trimmaus onnistuu. Päätoimiselta ammatiltani olen Ensihoitaja.

Kotonani tassuttelee tällä hetkellä kolme jackrussellinterrieriä, joiden kanssa on tullut harrastettua niin tokoa, mejää, agilitya, näyttelyitä kuin luolatoimintaakin. Rakas harrastus on vuosien mittaan laajennut myös pienimuotoiseen jackrussellinterriereiden kasvattamiseen.

Kokemusta eri laatuisten turkkien nyppimisestä minulla on yli 10 vuoden ajalta. Koiran kanssa työskennellessäni toimin varmoin rauhallisin ottein vahvistaen positiivista käytöstä. Otan tarvittaessa huomioon koiran yksilölliset tarpeet sekä tietysti myös omistajan toiveet.

Trimmaaja Elise Raiski