Trimmaaja

Koiran trimmausta Espoossa, Raisiossa ja Lahdessa Peten myymälöiden trimmaustiloissa.

Nettiajanvaraus >>

Ajanvaraus myös puhelimitse:

  • Raisio 050 325 1211

Koirien trimmaus vahvalla ammattitaidolla ja koiralähtöisesti! 

Trimmauspalveluvalikoimassamme on koiran trimmaaminen rodunomaisesti, turkin ajelu ja siistiminen, karkeakarvaisen koiran nyppiminen, koiran pesu ja kynsienleikkaus. Kaikkiin turkinhoitopaketteihin kuuluu turkin harjaus sekä kynsienleikkuu (pl. kynsienleikkuu, tassuhoito).

Peten Koiratarvikkeen trimmaajalle ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat. Onko koiran turkki takussa tai koira jännittää trimmausta? Ole huoleti, trimmaaja huomioi myös yksilölliset tarpeet!

Koiran trimmaajat

Koiran trimmaus Espoo:

Trimmaaja Inka Taimi esittäytyy

Olen valmistunut trimmaajaksi vuonna 2015 ja trimmaan lähes kaikkia rotuja. Trimmaajan ammattitutkinnon lisäksi olen valmistunut myös eläintenhoitajaksi ja klinikkaeläinhoitajaksi. Kotoa minulta löytyy valkoisia länsiylämaanterriereitä sekä partacollieita.

Trimmaaja Amanda esittäytyy

Heippa! Olen Amanda ja työskentelen Espoon toimipisteessä trimmaaja-myyjänä. Suoritan työskentelyn ohessa trimmaajan ammattitutkintoa. Oma rotuni on shetlanninlammaskoira ja vaikka kaikki paimenkoirat ovatkin erityisesti sydäntä lähellä, on vuosien varrella kokemusta kertynyt runsaasti kaikista roturyhmistä. Harrastan koirieni kanssa agilitya, tokoa, rallytokoa sekä näyttelyitä. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut suuri intohimoni, ja turkin hyvinvoinnin lisäksi sydäntäni lähellä ovat ruokintaan ja käyttäytymiseen liittyvät asiat.

Koiran trimmaus Lahti:

Trimmaaja Tanja esittäytyy

Olen Tanja ja trimmaan sekä Lahden Peten Koiratarvike -myymälässä että Espoon Peten Koiratarvike -myymälässä. Olen suorittanut trimmaajan ammattitutkinnon ja toimin Peten Koiratarvikkeella trimmaajayrittäjänä. Omat rotuni ovat australianpaimenkoira, samojedi ja mittelspitz. Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä, agilitya ja tokoa, sekä liikumme paljon luonnossa. Trimmaan sekä saksin/koneella trimmattavia rotuja, että nypittäviä rotuja, mutta kokemusta minulle on kertynyt kuitenkin eniten pohjavillaisten rotujen turkinhoidosta. Trimmatessani otan huomioon sekä koiran yksilölliset tarpeet, että omistajan toiveet, tervetuloa!

Trimmaaja Tanja

Koiran trimmaus Raisio:

Trimmaaja Susanne esittäytyy

Olen Susanne Lamminen ja koulutukseltani eläintenhoitaja, koirahieroja sekä trimmaaja. Trimmaajan ammattitutkinnon suoritin elokuussa 2021. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä ja pääpaino on trimmauksissa. Koirat ovat kuuluneet elämääni jo teini-ikäisestä asti ja erityisesti isot rodut ovat olleet lähellä sydäntäni. Oma rotuni on leonbergi. Kokemusta löytyy myös kissoista sekä linnuista. Trimmaan koneella, saksin sekä nyppien. Turkin hoito on koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia ja neuvon aina mielelläni, jos omistajalle herää kysymyksiä. Trimmaukset pyrin aina toteuttamaan omistajan toiveiden mukaisesti ja koiran yksilön huomioiden

Trimmaaja Riika esittäytyy

Hei! Olen Riika Ingi ja toimin trimmaajayrittäjänä Peten Koiratarvike Raision tiloissa. Olen suorittanut trimmaajan ammattitutkinnon maaliskuussa 2022. Eläimet ovat kuuluneet elämääni aina jossain määrin. Tällähetkellä perhettämme ilahduttaa 4 pientä villakoiraa. Villakoira onkin oma rotuni ollut reilut 10 vuotta, ja tämän rodun myötä myös kiinnostukseni trimmaamiseen heräsi. Olenkin aina itse hoitanut ja trimmannut omien koirieni turkit. Olen harrastanut vuosien varrella koirien kanssa monenlaista agilitystä näyttelyihin ja pienimuotoisesti kasvatan kääpiö- ja toyvillakoiria. Minulle ovat tervetulleita trimmattavaksi kaikenlaiset koirat. Erityisesti omanani koen kuitenkin pienet koirat ja saksin/koneella trimmattavat turkit. Vahvin osaaminen ja kokemus löytyy juuri tältä saralta. Olen trimmaajana rauhallinen, lempeä ja päättäväinen. Pyrin luomaan koiralle trimmaustilanteesta turvallisen ja miellyttävän. Teen työni huolella huomioiden jokaisen koirayksilön tarpeet, kuunnellen asiakkaan toiveet trimmauksesta. Tervetuloa luokseni trimmaukseen koirat vauvasta vaariin!

Trimmaaja Noora esittäytyy

Hei, olen Noora, eläintenhoitaja Turusta. Olen trimmannut koiria lapsesta saakka ja erityisosaamista löytyy nypinnöistä sekä pohjavillaroduista. Opiskelen parhaillaan trimmaajan ammattia ja lisään rotuja valikoimaan osaamisen karttuessa. Meidän perheessä on ollut aina koiria mm. snautsereita ja porokoira ja olen liikkunut koiraharrastuksissa pienestä pitäen. Oman koiran sain 12-vuotiaana, shetlanninlammaskoiran, ja tämän jälkeen rotuni on vaihtunut australian kelpieen, jota kasvatan myös pienimuotoisesti. Koirieni kanssa olen kisannut agilityssä, tokossa, rally-tokossa, pk-haussa ja näyttelyissä. Viimeisimmässä lajissa olen kiertänyt ulkomailla ja menestyneen koiran myötä kiinnostuin opiskelemaan enemmän koirien rakenteesta. Eläinten kanssa olen rauhallinen, kärsivällinen ja saan varmoilla otteilla eläimet rennoiksi ja luottavaisiksi. Olen taiteellinen ihminen, joka auttaa trimmatessa ymmärtämään haluttuja linjoja ja muotoja.

Trimmaaja Noora Raisio

Trimmaaja Milla esittäytyy

Olen Milla Isberg. Opiskelen tällä hetkellä trimmauksen ammattitutkintoa, josta valmistun maaliskuun 2024 aikana. Trimmaus kokemusta on itselläni reilu kahden vuoden ajalta. Olen aika vaativa ja tarkka työssäni, mikä onkin oma vahvuuteni. Eläimet ovat aina olleet osa elämääni, mikä herätti mielenkiintoni hakeutua ammattiin, jossa saan työskennellä eläinten parissa. Olen työskennellyt pitkään lemmikkitarvikeliikkeissä ja intouduin opiskelemaan lisänä myös trimmauksen. Arkeani elävöittää kaksi omaa koiraa, tiibetinmastiffiuros Loki sekä mittelspitz pentu Thor. Olen aina ollut hyvä ihmisten sekä eläinten kanssa ja pyrin aina toteuttamaan asiakkaan toiveen. Omat vahvuuteni ovat pohjavillapesut sekä siistinnät. Lisäksi teen koneajeluita ja saksitöitä. Olen luonteeltani rauhallinen ja uskon sen luovan myös koiralle turvallisuuden tunteen tilanteessa, joka ei ole tälle välttämättä entuudestaan tuttu.

Trimmaaja Raisio Milla Isberg

Koiran trimmaus - nettiajanvaraus >>