Trimmaaja

Koiran trimmausta Raisiossa ja Espoossa Peten myymälöiden trimmaustiloissa.

Koiran trimmaus - nettiajanvaraus >>

tai ajanvaraus Raisioon myös puhelimitse 050 325 1211 (Mikäli trimmaaja ei ehdi vastaamaan heti puheluusi, soittaa hän myöhemmin takaisin)

Koirien trimmaus vahvalla ammattitaidolla ja koiralähtöisesti! 

Trimmauspalveluvalikoimassamme on koiran trimmaaminen rodunomaisesti, turkin ajelu ja siistiminen, karkeakarvaisen koiran nyppiminen, koiran pesu ja kynsienleikkaus. Kaikkiin turkinhoitopaketteihin kuuluu turkin harjaus sekä kynsienleikkuu (pl. kynsienleikkuu, tassuhoito).

Peten Koiratarvikkeen trimmaajalle ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat. Onko koiran turkki takussa tai koira jännittää trimmausta? Ole huoleti, trimmaaja huomioi myös yksilölliset tarpeet!

Koiran trimmaajat

Koiran trimmaus Espoo:
Trimmaaja Inka Taimi esittäytyy

Olen valmistunut trimmaajaksi vuonna 2015 ja trimmaan lähes kaikkia rotuja. Trimmaajan ammattitutkinnon lisäksi olen valmistunut myös eläintenhoitajaksi ja klinikkaeläinhoitajaksi. Kotoa minulta löytyy valkoisia länsiylämaanterriereitä sekä partacollieita.

Trimmaaja Amanda esittäytyy

Heippa! Olen Amanda ja työskentelen Espoon toimipisteessä trimmaaja-myyjänä. Suoritan työskentelyn ohessa trimmaajan ammattitutkintoa. Oma rotuni on shetlanninlammaskoira ja vaikka kaikki paimenkoirat ovatkin erityisesti sydäntä lähellä, on vuosien varrella kokemusta kertynyt runsaasti kaikista roturyhmistä. Harrastan koirieni kanssa agilitya, tokoa, rallytokoa sekä näyttelyitä. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut suuri intohimoni, ja turkin hyvinvoinnin lisäksi sydäntäni lähellä ovat ruokintaan ja käyttäytymiseen liittyvät asiat.

Koiran trimmaus Raisio:
Trimmaaja Juuli Huuhtanen esittäytyy

Olen Juuli ja työskentelen trimmaajana ja myyjänä Raision Peten Koiratarvike -myymälässä. Olen suorittanut sekä eläintenhoitajan perustutkinnon että trimmaajan ammattitutkinnon. Minulla on kaksi mäyräkoiraa ja australianterrieri. 10-vuotiaasta asti olen käynyt koiranäyttelyissä ja sen myötä koirien turkin- ja ihonhoito sekä hyvinvointi ovat tulleet minulle erittäin tärkeäksi. Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita minulle trimmaukseen. Turkinlaadusta riippuen toteutan trimmaukset saksin ja/tai nyppimällä. Koirien lisäksi leikkaan myös kissojen, kanien ja jyrsijöiden kynsiä. Trimmaukset teen koira etusijalla, omistajan toiveet huomioiden.

 

Raision myymälä: Trimmaaja Elise Raiski esittäytyy

Olen Elise Raiski ja toimin trimmaajayrittäjänä Peten Koiratarvike Raision tiloissa. Osaamistani sekä ammattitaitoani kehittääkseni, suoritan tällä hetkellä työskentelyn ohessa trimmaajan ammattitutkintoa. Päätoimiselta ammatiltani olen Ensihoitaja/Sairaanhoitaja. Kotonani tassuttelee kolme jackrussellinterrieriä ja rakas koiraharrastus on vuosien mittaan laajennut myös pienimuotoiseen jackrussellinterriereiden kasvattamiseen.

Kaikki rodut turkinlaadusta riippumatta ovat tervetulleita trimmattavakseni. Suoritan trimmauksia niin koneella kuin saksin, mutta erityinen yli 10 vuoden kokemus minulta löytyy eri laatuisten turkkien nyppimisestä.

Koiran kanssa työskennellessäni toimin varmoin rauhallisin ottein sekä elein vahvistaen koiran positiivista käytöstä. Otan tarvittaessa huomioon koiran yksilölliset tarpeet sekä tietysti myös omistajan toiveet.

Trimmaaja Elise Raiski

 

Koiran trimmaus - nettiajanvaraus >>