Trimmaaja

Lemmikin trimmauspalvelut ja kynsienleikkuu

Hoidamme lemmikkisi turkin kuntoon rodunomaisten tarpeiden ja yksilöllisten toiveiden mukaan vahvalla ammattitaidolla. Trimmauspalveluvalikoimaamme kuuluu mm. koiran turkin ajelu, siistintä, nypintä, pesu ja kynsienleikkuu.

Kaikenrotuiset ja -kokoiset koirat ovat tervetulleita Peten trimmaajalle. Otamme huomioon myös erityistarpeet, jos lemmikkisi turkki on esimerkiksi poikkeuksellisen takkuinen tai koirasi jännittää trimmaajakäyntiä.

Trimmaajan vastaanotto sijaitsee Raision myymälän tiloissa osoitteessa Itäniityntie 14, 21280 Raisio. 

Varaa aika netissä >>
tai puhelimitse 050 325 1211 (Mikäli trimmaaja ei ehdi vastaamaan heti puheluusi, soittaa hän myöhemmin takaisin)


Drive-in kynsienleikkaus ilman ajanvarausta joka to klo 18-19 hinta 5€ on toistaiseksi peruttu.

Trimmaaja Juuli Huuhtanen esittäytyy

Olen Juuli ja työskentelen trimmaajana ja myyjänä Raision Peten Koiratarvike -myymälässä. Olen suorittanut sekä eläintenhoitajan perustutkinnon että trimmaajan ammattitutkinnon. Minulla on kaksi mäyräkoiraa ja australianterrieri. 10-vuotiaasta asti olen käynyt koiranäyttelyissä ja sen myötä koirien turkin- ja ihonhoito sekä hyvinvointi ovat tulleet minulle erittäin tärkeäksi. Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita minulle trimmaukseen. Turkinlaadusta riippuen toteutan trimmaukset saksin ja/tai nyppimällä. Koirien lisäksi leikkaan myös kissojen, kanien ja jyrsijöiden kynsiä. Trimmaukset teen koira etusijalla, omistajan toiveet huomioiden.

 

Trimmaaja Elise Raiski esittäytyy

Olen Elise Raiski ja toimin trimmaajayrittäjänä Peten Koiratarvike Raision tiloissa. Osaamistani sekä ammattitaitoani kehittääkseni, suoritan tällä hetkellä työskentelyn ohessa trimmaajan ammattitutkintoa. Päätoimiselta ammatiltani olen Ensihoitaja/Sairaanhoitaja. Kotonani tassuttelee kolme jackrussellinterrieriä ja rakas koiraharrastus on vuosien mittaan laajennut myös pienimuotoiseen jackrussellinterriereiden kasvattamiseen.

Kaikki rodut turkinlaadusta riippumatta ovat tervetulleita trimmattavakseni. Suoritan trimmauksia niin koneella kuin saksin, mutta erityinen yli 10 vuoden kokemus minulta löytyy eri laatuisten turkkien nyppimisestä.

Koiran kanssa työskennellessäni toimin varmoin rauhallisin ottein sekä elein vahvistaen koiran positiivista käytöstä. Otan tarvittaessa huomioon koiran yksilölliset tarpeet sekä tietysti myös omistajan toiveet.

Trimmaaja Elise Raiski

Trimmaaja Heli Tolvanen esittäytyy

Olen Heli ja työskentelen trimmaajayrittäjänä Raision Peten Koiratarvike -myymälän tiloissa. Olen trimmannut koiria yli 30 vuotta ja saman aikaa olen pyörinyt myös koiranäyttelyissä. Erityisosaamiseni painottuu spanieleihin, settereihin ja noutajiin. Teen myös näyttelytrimmauksia spanieleille, settereille, noutajille ja monelle muullekin rodulle. Kannattaa kysyä soittaen, jos tarvitset näyttelyyn trimmausta koirallesi. Olen trimmannut lähes kaikkia rotuja. Pääpainotukseni on etenkin saksin ja koneella muotoiltavat rodut. Nyppiminenkin onnistuu. Olen työskennellyt aikaisemmin yrittäjä trimmaajana Joensuussa ja nyt olen muuttanut Turkuun, eli tunnistat minut murteesta, joka ei ihan täältäpäin ole peräisin. Trimmaukset teen koiraa ajatellen ja asiakasta turkinhoidossa neuvoen. Olen työskennellyt aikaisemmin myös eläinlääkärin avustajana.