Kestotilaus - Usein kysytyt kysymykset

 

Mikä on kestotilaus?

Kestotilaus on toistuva, automaattisesti lähetettävä tilaus, jolla varmistat etteivät säännöllisesti tarvitsemasi tuotteet pääse loppumaan. Sinä päätät haluamasi tuotteet ja kuinka usein niitä tarvitset, esimerkiksi kerran kuukaudessa, ja me huolehdimme pakettisi perille toivomanasi ajankohtana. Lyhyesti kestotilaus toimii näin:

 • Valitse ”Tee kestotilaus” -vaihtoehto tuotesivulta
 • Valitse toimitusväli – voit tarvittaessa helposti muokata toimitusajankohtaa myöhemmin
 • Saat ensimmäisestä tilauksesta 10 % alennuksen normaalihinnasta ja seuraavista vähintään 5 % alennuksen
 • Kestotilaus ei sido sinua mihinkään vaan voit tarvittaessa muokata, siirtää tai perua kestotilauksesi
 • Saat jatkossa neljä päivää ennen toimitusta sähköpostin, joka muistuttaa sinua tulevasta tilauksesta, jolloin voit myös lisätä kestotilaukseen tuotteita, joita haluat tilata vain tämän kerran. Esimerkiksi jos tarvitset tällä kertaa myös sadetakin koiralle, voit lisätä sen saman paketin mukaan.

Miten teen kestotilauksen?

 1. Etsi verkkokaupastamme haluamasi tuote
 2. Klikkaa ”Tee kestotilaus”, valitse haluamasi tilausväli ja lisää tilaus ostokoriin
 3. Voit tehdä muita ostoksia normaaliin tapaan. Mikäli haluat lisätä tuotteita samalle kestotilaukselle, onnistuu se helposti kun toistat kohdat 1-2 ja valitset saman tilausvälin tuotteille.
 4. Siirry kassalle ja tarkista vielä ostoskorisi sisältö. Kassalla näet erittelyn kestotilattavista tuotteista sekä mahdollisista muista tilatuista tuotteista. Voit tarvittaessa muuttaa tekemääsi tilausta helposti.
 5. Valitse toimitus- ja maksutapasi. Tulevat kestotilaustoimitukset käyttävät automaattisesti myös tässä valitsemiasi toimitus- ja maksutapoja.
 6. Vahvista tilaus
 7. Mikäli kirjaudut sisään tilillesi kestotilausta tehdessäsi, pääset jatkossa muokkaamaan kestotilaustasi helposti omilta sivuiltasi ”Kestotilaukseni”-valikon alta. Muussa tapauksessa pääset muokkaamaan kestotilaustasi vahvistus- ja muistutussähköposteissa olevasta ”Muokkaa kestotilaustani” -linkistä.

Mitä tuotteita voin kestotilata?

Voit tehdä kestotilauksen seuraavista usein tarvittavista tuotekategorioista:

 • ruoat (pois lukien pakasteet)
 • kissanhiekat
 • herkut
 • hoito- ja terveystuotteet
 • kakkapussit

Miten osaan valita oikean toimitusvälin?

Oikean toimitusvälin valitsemiseksi pohdi tuotteen kulutustasi ja tarkasta esimerkiksi tilaushistoriastasi, kuinka usein olet aiemmin tilannut tuotetta. Mikäli valinta ei ensimmäisellä kerralla mene oikein, voit helposti muuttaa toimitusaikaväliä kestotilauksesi tiedoista.  

Säästänkö kestotilaamalla?

Saat ensimmäisestä kestotilauksestasi -10 % normaalihinnasta ja seuraavista vähintään 5 % alennuksen. Kestotilatun tuotteen hinta muuttuu ajankohtaisimman hintatiedon mukaisesti: jos tuote on alennuksessa (pl. pakettitarjoukset), saat kestotilatun tuotteen automaattisesti alennettuun hintaan. Hinta ilmoitetaan tilausvahvistuksessa, jonka saat ennen tuotteen toimitusta. 

Miten lisään tai poistan tuotteita kestotilaukselta?

Tuotteiden lisääminen kestotilaukselle:

Voit lisätä kestotilauksellesi tuotteita, joita haluat tilata vain tämän kerran (pl. pakettitarjoukset). Esimerkiksi jos tarvitset tällä kertaa myös sadetakin koiralle, voit lisätä sen tulevaan kestotilaukseesi mukaan. Lisäyksiä teet helposti suoraan haluamasi tuotteen sivulta, ”Lisää seuraavaan kestotilaukseni toimitukseen” -napista. Saat myös neljä päivää ennen seuraavaa toimitustasi sähköpostiviestin, joka muistuttaa lisäysmahdollisuudesta. Huomaathan, että kestotilauksiin liittyvä 5 % alennus ei koske lisättäviä kertatuotteita. Pakettitarjouksia ei voi lisätä kestotilauksille.

Tuotteiden poistaminen kestotilaukselta:

Mikäli olet tehnyt kestotilauksen rekisteröityneenä verkkokauppaamme, voit poistaa kestotilaukseltasi tuotteita kirjautumalla sisään ja menemällä oman tilisi kautta ”Kestotilaukseni” -sivulle.

Mikäli et ole rekisteröitynyt verkkokauppaamme, pääset poistamaan tuotteita kestotilaukseltasi lähettämämme vahvistussähköpostin kautta klikkaamalla ”Muokkaa kestotilausta” -linkkiä.

Huomioithan, että mikäli poistat kestotilaukseltasi tuotteita, on muutos pysyvä ja tuotteet poistuvat kaikilta tulevilta toimituksilta.

Miten perun kestotilauksen?

Toimi näin, jos olet rekisteröitynyt asiakas: Mikäli haluat pysyvästi peruuttaa kestotilauksesi, klikkaa ”Peruuta” -nappia ”Kestotilaukseni” -sivuilta.

Toimi näin, jos sinulla ei ole tiliä verkkokaupassamme: Pääset perumaan kestotilauksesi pysyvästi klikkaamalla saamastasi sähköpostista ”Muokkaa kestotilausta” -linkkiä.

Miten muokkaan kestotilauksen toimitusaikaa?

Toimitusajan muokkauksen löydät ”Kestotilaukseni” -sivuilta tai lähettämämme vahvistussähköpostin linkistä ”Muokkaa kestotilausta”.

Seuraavan kestotilauksesi toimitusaikaa voit muokata ”Seuraava toimitus” -kohdasta valitsemalla päivän kalenterista tai kirjoittamalla ruutuun halutun toimituspäivän. Huomioi, että tämä päivä kertoo, milloin kestotilauksesi lähetetään varastoltamme.

Kun muokkaat toimitusaikaa, uusi toimitusväli lasketaan viimeisimmästä toimituksesta. Eli jos olet esimerkiksi valinnut toimitusväliksi 30 päivää ja siirrät toimituksen ensi viikon maanantaille, sitä seuraava toimitus toimitetaan sinulle 30 päivän kuluttua ensi maanantaista. Näet muokkaussivulla aina seuraavan kestotilauksen toimituspäivän.

Miten muokkaan kestotilauksen toimitustapaa?

Toimitustavan muokkauksen löydät ”Kestotilaukseni” -sivuilta tai lähettämämme vahvistussähköpostin linkistä ”Muokkaa kestotilausta”.

Kestotilauksesi toimitustapaa voit muokata ”Toimitustapa” -kohdasta valitsemalla haluamasi toimitustavan. Tarjolla ovat kaikki toimitustavat, jotka ovat saatavilla osoitteeseesi ja tilauksesi paino huomioiden.

Miten laitan kestotilauksen tauolle?

Mikäli haluat tauottaa kestotilauksesi, klikkaa ”Pysäytä” -nappia ”Kestotilaukseni” -sivuilta. Mikäli sinulla ei ole asiakastiliä verkkokaupassamme, pääset laittamaan tilauksesi tauolle klikkaamalla saamastasi sähköpostista ”Muokkaa kestotilausta” -linkkiä.

Miten muutan kestotilauksen toimitusosoitetta?

Voit muokata toimitusosoitetta ”Kestotilaukseni” -sivuilta tai asiakastilisi tiedoista. Mikäli sinulla ei ole asiakastiliä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mistä tiedän, että kestotilaukseni on tulossa?

Lähetämme sinulle 4 päivää ennen seuraavaa toimitustasi sähköpostiviestin, joka muistuttaa sinua seuraavasta toimituksesta. Kun tuotteet lähetetään varastoltamme, saat vielä toimitusvahvistuksen, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

Milloin kestotilaukseni laskutetaan?

Kestotilaus laskutetaan tilauksen toimituspäivänä valitsemallasi maksutavalla.

Mitä tapahtuu, jos kestotilattava tuotteeni on loppu varastosta?

Pyrimme aina varmistamaan saatavuuden kestotilaustuotteille. Mikäli kuitenkin tuotteesi olisi poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastoltamme, saat asiakaspalvelustamme viestin, jolloin voit päättää joko perua seuraavan toimituksesi tai odottaa puuttuvia tuotteita.

En saanut kestotilaustani, miten toimin?

Suuret pahoittelut, näin ei pitäisi käydä! Mikäli asiakaspalvelumme ei vielä ehtinyt olla yhteydessä, laitathan viestiä info@petenkoiratarvike.com tai soita 0800 418