Pedigree

Pedigree Dentastix ja Dentaflex -valikoimastamme löytyy sopivat puruherkut niin pienille, suurille kuin keskikokoisille koirille isoissa säästöpakkauksissa tai yksittäiskappaleina. Koiran pahanhajuinen hengitys kertoo koiran hammas- ja ienongelmista. Pedigree Dentastix ja Dentaflex koiran puruherkut vähentävät tehokkaasti koiran hammaskiven ja plakin syntyä. Pedigree-tuotteiden erityinen joustava rakenne taipuu koiran hampaan ympärille ja puhdistaa ne tehokkaasti.  Pedigree hampaidenhoitoherkut... Näytä lisää


Pedigree Dentastix ja Dentaflex -valikoimastamme
löytyy sopivat puruherkut niin pienille, suurille kuin keskikokoisille koirille isoissa säästöpakkauksissa tai yksittäiskappaleina.

Koiran pahanhajuinen hengitys kertoo koiran hammas- ja ienongelmista. Pedigree Dentastix ja Dentaflex koiran puruherkut vähentävät tehokkaasti koiran hammaskiven ja plakin syntyä. Pedigree-tuotteiden erityinen joustava rakenne taipuu koiran hampaan ympärille ja puhdistaa ne tehokkaasti. 

Pedigree hampaidenhoitoherkut ovat vähärasvaisia ja herkullisen makuisia. Yksi purutikku päivässä toimii osana tehokasta hampaidenhoitoa.

 
Lajittele
3 tuotetta
Osasto
Tuotemerkki
Kestotilattava tuote
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
3 tuotetta
-18%
2018-02-24
Pedigree Dentastix 28-pack (S)
Tarjoustuote!
alkaen 6,95  (8,50)
alkaen 6,95  (8,50)
 • Heti verkkokaupasta
 • 2019-07-17
  Pedigree Ranchos Kana 7x 70 g makupala
  17,95
  17,95
 • Heti verkkokaupasta
 • 2019-07-17
  Pedigree Ranchos Härkä 7x 70 g
  17,95
  17,95
 • Heti verkkokaupasta
 •