Ravintoterapeutti

Tarjoamme koiran ja kissan ravitsemusneuvontaa sekä ruokinnan suunnittelua kunkin lemmikin yksilölliset tarpeet ja taustat huomioiden. Ravintoterapeutin vastaanotolla saadaan apua esimerkiksi:

  • oikean ruokavalion valintaan
  • painonhallintaan
  • allergisen lemmikin ruokintaan
  • lisäravinteiden valintaan
  • pennun ruokintaan

Ravintoterapeutin vastaanotto sijaitsee Tammiston myymälän tiloissa osoitteessa Sähkötie 2-6, 01510 Vantaa.

Nettiajanvaraus

Voit myös varata ajan ravintoterapeutille puhelimitse 040 482 8018.

 

Ravintoterapeutin palvelut

RUOKAVALION SUUNNITTELU PENNULLE TAI SAIRAALLE KOIRALLE

Kasvavalle pennulle riittävän ravinnonsaanti on kaikista tärkein. Eläimen luusto ja rakenne kehittyy nopealla vauhdilla ja ruokavaliossa on monta hyvin tärkeää asiaa, mitä pitäisi muistaa huomioida, jotta kasvava pienokainen saa kaiken tarvitsemansa.

Pennun ruokintasuunnitelma sisältää aloitustapaamisen, ruokasuunnitelman sekä lisäksi 2 tapaamista kuukauden välein (30-45 min) aloituksesta. Tapaamisten välissä pidetään yhteyttä kerran viikossa sähköpostilla.

Ruokasuunnitelmasta saat kirjalliset ohjeet sähköpostitse.

Mikäli koirallasi on todettuja sairauksia tai lääkityksiä käytössä, esimerkiksi iho-oireiden takia, aloitetaan ruokavalionmuutos kyseisellä paketilla. Ruokavalion muokkauksella saadaan aikaiseksi hyviä tuloksia ja suosittelen, että mikäli aikaisemmat hoidot eivät ole olleet riittävät, ja tuottaneet toivottua tulosta, niin syvennytään ongelmaan ruokavalion kautta.

Ruokasuunnitelmasta saat kirjalliset ohjeet sähköpostitse.

Käynnin hinta: 235€

 

RUOKAVALION SUUNNITTELU AIKUISELLE

Yksilöllisellä ruokavalion suunnittelulla pyritään ottamaan huomioon juuri sinun lemmikkisi tarpeet ja vaatimukset. Varmistutaan siitä, että lemmikkisi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet oikeissa suhteissa ja sellaisessa muodossa mitä eläin pystyy ne hyödyntämään.

Koiran ja kissan ruokasuunnitelma sisältää aloituskäynnin jossa kartoitetaan lähtötilanne ja laaditaan käynnin jälkeen ruokaohjelma. Ennen käyntiä tulee pitää 1 viikon ajalta ruokapäiväkirjaa. Seurantakäynti tehdään kuukauden kuluttua. Käyntien välissä, vaihdetaan kuulumiset sähköpostilla kerta viikkoon. Ruokasuunnitelmasta saat kirjalliset ohjeet sähköpostitse.

Hinta: 215€

 

RUOKAVALION SUUNNITTELU SENIORILLE

Yksilöllisellä ruokavalion suunnittelulla pyritään ottamaan huomioon seniorin tarpeet ja vaatimukset. Elimistön toiminnot heikkenevät iän myötä, jolloin meidän tulee varmistua siitä, että ruoka on sellaisessa muodossa, että eläin pystyy varmasti hyödyntämään kaikki ravintoaineet. Myös ruoan määrä vaihtelee yksilötasolla ja tämä on tärkeä huomioida ruokasuunnittelua tehdessä.

Käynti sisältää aloituskäynnin, jossa kartoitetaan lähtötilanne ja laaditaan ruokaohjelma. Seurantakäynti on kuukauden päästä. Ennen ensimmäistä käyntiä tulee pitää 1 viikon ajalta ruokapäiväkirjaa.

Ruokasuunnitelmasta saat kirjalliset ohjeet sähköpostitse.

Käynnin hinta: 215€

 

RUOKAVALION SUNNITTELU SIITOSUROKSELLE

Jalostuseläimen oikealla ruokavaliolla voidaan tutkitusti parantaa eläimen libidoa sekä siittiöiden tuotantoa ja kestävyyttä. Tämä edellyttää sen, että tarvittava ruokavalion muutokset tehdään hyvissä ajoin (n 3kk) ennen itse astutusta. Koira tulee olla raakaruualla ennen vastaanotolle tuloa.

Hintaan sisältyy ruoka-ohjelman suunnittelun ja läpikäymisen.

Ruokasuunnitelmasta saat kirjalliset ohjeet sähköpostitse.

Hinta: 160€

 

RUOKAVALION SUUNNITTELU TIINEELLE

Tiineyden, synnytyksen sekä imetyksen aikana on äärimmäisen tärkeää huolehtia riittävästä ravinnosta. On tärkeää että eläimen ruokavalio on optimaalisella tasolla. Hyvällä ruokavaliolla voidaan tutkitusti ennaltaehkäistä tavallisimpia komplikaatioiden syntyä.

Hintaan sisältyy ruoka-ohjelman suunnittelun ja läpikäymisen. Eläin tulee olla raakaravinnolla jo ennen tiineyden alkua.

Ruokasuunnitelmasta saat kirjalliset ohjeet sähköpostitse.

Hinta: 160€

 

RUOKAVALION JATKOKÄYNTI JA PÄIVITYS

Tämä käynti on tarkoitettu jo aikaisemmin ruokasuunnitelman tilauksen tehneille asiakkaille, jossa päivitetään jo valmiiksi suunniteltua ruokavaliota.

Vastaanoton pituus. Ruokasuunnitelmasta saat kirjalliset ohjeet sähköpostitse.

Käynnin hinta: 55€

 

AKUUTTI KONSULTOINTI AIKA

Autan akuuteissa asioissa, liittyen eläimen ruokailuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Hinta: 60€

Otathan käynnille mukaan lemmikin ruokapäiväkirjan viimeisen viikon ajalta, johon on kirjattu ylös kaikki, mitä kissa tai koira on syönyt. Näin asiantuntijamme voi auttaa eläinystävääsi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

 

Ravintoterapeutti Janica Bergström esittäytyy

Olen ammatiltani kätilö sekä koirien ravintoterapeutti. Olen urani aikana toiminut kymmenisen vuotta kansainvälisissä lääketutkimustiimeissä, jossa tieto taito ravinnon ennaltaehkäisevästä vaikutuksesta on vahvistunut. Ruoalla on siis iso vaikutus sairauksien ennaltaehkäisyyn ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Toimin opettajana Natural Pets Academyssä sekä Helsingin eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa, DogRisk tutkimustiimin jäsenenä.Olen suorittanut myös eläinten raakaruokintaopintoja ulkomailla, mm. Canine and Feline Nutritionist -tutkinnon vuonna 2019 sekä jatkanut opintojani myös Suomessa. Olen Tellington TTouch kouluttaja, missä eläimen liike-ja kehontyöskentelyn kanssa tehdään töitä. Tavoitteena on saada eläin tasapainoon, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Hyvän kehon koordinaatio ja tasapaino vaikuttavat henkiseen, fyysiseen ja tunne-elämän tasapainoon. Kasvatan staffordshire bull terriereitä Carinostaff-kennelnimen alla ja arkeani ilahduttaa kotona staffilaumani.

 

Koiran ja kissan ravintoterapeutti Janica Bergström

Nettiajanvaraus