Ravitsemusneuvoja

Tarjoamme koiran ja kissan ravitsemusneuvontaa sekä ruokinnan suunnittelua kunkin lemmikin yksilölliset tarpeet ja taustat huomioiden. Ravitsemusneuvonnasta saadaan apua esimerkiksi:

  • oikean ruokavalion valintaan
  • painonhallintaan
  • allergisen lemmikin ruokintaan
  • lisäravinteiden valintaan
  • pennun ruokintaan

Ravitsemusneuvojan vastaanotto sijaitsee Tammiston myymälän tiloissa osoitteessa Sähkötie 2-6, 01510 Vantaa.
 

Varaa aika ravitsemusneuvontaan puhelimitse 040 482 8018

 

Ravitsemusneuvojan palvelut

Ravitsemusneuvonta koirat ja kissat

Kesto: 45 min
Hinta: 69€

Varaa aika ravitsemusneuvontaan, kun haluat tarkistuttaa kissasi tai koirasi ruokavalion ravitsemusneuvojallamme. Käynnille saapuessa, ota mukaan lemmikin ruokapäiväkirja viimeisen viikon ajalta, johon on kirjattu ylös kaikki, mitä kissa tai koira on syönyt. Näin asiantuntijamme pystyy auttamaan eläinystävääsi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Käynnillä ravitsemusneuvoja kartoittaa lemmikin yksilölliset tarpeet ja käy läpi tämän hetkisen ruokavalion ja sen, vastaako ruokinta eläinystävän tarpeisiin. Neuvonnassa otetaan huomioon muun muassa kissan tai koiran yleinen ravitsemustila, aktiivisuustaso sekä lisäravinteiden mahdollinen tarve. Neuvonnan pohjana käytetään ajantasaista tutkimustietoa sekä kansainvälisesti tunnustettuja ravitsemussuosituksia. Ravitsemusneuvojamme ovat kotieläinten ravitsemustieteeseen yliopistossa kouluttautuneita asiantuntijoita.


Jatkokäynti

Kesto: 30 min
Hinta: 45€

Varaa jatkokäynti, jos olet aiemmin käynyt ravitsemusneuvojamme vastaanotolla neuvontakäynnillä, tai lemmikillesi on laadittu vastaanotollamme yksilöllinen ruokintasuunnitelma. Jatkokäynnille saapuessa ota mukaan lemmikin ruokapäiväkirja viimeisen viikon ajalta, johon on kirjattu ylös kaikki, mitä kissa tai koira on syönyt. Näin asiantuntijamme voi seurata luotettavasti ruokavalion sopivuutta eläinystävälle ja tehdä tarvittaessa muutoksia siihen. Neuvonnan pohjana käytetään ajantasaista tutkimustietoa sekä kansainvälisesti tunnustettuja ravitsemussuosituksia. Ravitsemusneuvojamme ovat kotieläinten ravitsemustieteeseen yliopistossa kouluttautuneita asiantuntijoita. Jos et ole aiemmin käynyt ravitsemusneuvojamme vastaanotolla, suosittelemme varaamaan aluksi neuvontakäynnin tai yksilöllisen ruokintasuunnitelman, riippuen lemmikkisi tarpeista.


Yksilöllinen ruokintasuunnitelma koirat ja kissat

Palvelun kesto: 1 h
Hinta: 185€

Varaa tämä aika, jos haluat kissallesi tai koirallesi yksilöllisesti alusta asti laaditun raakaruokintasuunnitelman sekä ohjeet sopivista lisäravinteista ja niiden määristä. Käynti soveltuu myös niille, jotka haluavat ruokkia lemmikin ns. 50/50 -ruokintamallilla tai kotiruoalla. Käynnille saapuessa, ota mukaan lemmikin ruokapäiväkirja viimeisen viikon ajalta, johon on kirjattu ylös kaikki, mitä kissa tai koira on syönyt. Näin asiantuntijamme voi auttaa eläinystävääsi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Lemmikille sopiva ravitsemus kohentaa eläimen yleisvointia ja ylläpitää hyvää terveyttä erityisesti silloin, kun kissalla tai koiralla on erityistarpeita, kuten hyvin rajoittunut ruokavalio, ruokintaperäisiä vatsan toiminnan häiriöitä, ravinnon imeytymiseen vaikuttava sairaus tai tiineysaika. Yksilöllistä ravitsemusneuvontaa saatetaan tarvita myös työ- ja urheilukoirien kauden suunnitteluun sekä jättirotuisen koiranpennun tai kissanpennun raakaruokavalion laadintaan. Ravitsemusneuvojan vastaanotolla kartoitetaan koiran tai kissan yksilölliset tarpeet. Noin viikon kuluttua tapaamisesta lemmikinomistaja saa kirjallisen suunnitelman eläimelle sopivasta ruokavaliosta lisäravinteineen. Neuvonnan pohjana käytetään ajantasaista tutkimustietoa sekä kansainvälisesti tunnustettuja ravitsemussuosituksia. Ravitsemusneuvojamme ovat kotieläinten ravitsemustieteeseen yliopistossa perehtyneitä asiantuntijoita.

 

Ravitsemusneuvoja Emmi Heikkinen esittäytyy

Olen koirien ja kissojen ravitsemusneuvoja Emmi Heikkinen. Olen opiskellut kotieläinten ravitsemustiedettä Helsingin yliopistossa ja tarjonnut ravitsemusongelmien kanssa painiville asiakkaille apuja jo kahden vuoden ajan. Erikoisosaamiseeni kuuluu muun muassa painonhallinta, allergiat, raakaruokinta sekä urheilukoirien treeniruokavaliot.

Ravitsemusneuvoja Emmi Heikkinen