Tarinamme

PetenKoiratarvike.com on kotimainen lemmikkieläintarvikkeisiin erikoistunut lemmikkitarvikeliike. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2004 ja maaliskuussa 2012 avasimme 1000 m² myymälän Porvoon Kuninkaanporttiin. Lokakuussa 2016 myymälä siirtyi isompiin 1200 m² tiloihin Vantaan Tammistoon. Marraskuussa 2017 avasimme toisen suurmyymälämme Pirkkalaan, Kauppakeskus Veskan yhteyteen ja Raisioon avautui kolmas myymälä kesällä 2019.

Tammiston myymälän yhteyteen avattiin toukokuussa 2019 Peten Eläinlääkäripalvelut ja kesäkuussa 2021 ne laajentuivat myös Pirkkalaan: myymälässä sijaitseva vastaanotto voi olla eläinlääkäriä jännittävälle lemmikille stressittömämpi kokemus. Palveluvalikoimaamme kuuluvat esim. rokotukset, terveystarkastukset, punkkisuojaukset ja mikrosirutukset.

Neljäs myymälä avasi ovensa Espoon Laajalahdessa syyskuussa 2021 ja samassa yhteydessä palvelevat myös trimmauspalvelut, koirahieroja ja eläinkouluttaja. Lokakuussa 2021 avattiin pohjoisin suurmyymälämme Ouluun ja saman vuoden joulukussa kuudes myymälä Lahteen. Kasvamme vahvasti sekä valikoimamme että liikevaihtomme osalta joka vuosi.

Toukokuussa 2023 Peten Koiratarvikkeelle myönnettiin suomalaisuudesta kertova Avainlippu: olemme suomalainen verkkokauppa ja tarjoamme myymälöissämme suomalaista palvelua. Luotettava ja kotimainen verkkokauppa on turvallinen valinta ja tarjoamme laadukkaita tuotteita suomalaisille lemmikeille ja lemmikinomistajille. Valitsemalla Peten Koiratarvikkeen tuet samalla suomalaista työtä.

PetenKoiratarvike.com tarjoaa laajan valikoiman lemmikkitarvikkeita koirille, kissoille, kaneille, jyrsijöille ja freteille. Panostamme jatkuvasti enemmän tilausten nopeaan toimitukseen sekä hyvään asiakaspalveluun – tekijöihin, jotka erottavat meidät ulkomaisista kilpailijoistamme. Tyytyväisyytesi ja lemmikkisi onnellisuus on meille tärkeää!

Peten Koiratarvikkeen yhteystiedot

Myymälämme

Meillä on avainlippu