Toimitamme pakettisi veloituksetta

Normaalisti toimituksen hinta on 3,90€/tilaus, mutta nyt saat pakettisi perille ilman toimituskuluja! Voit tilata pakettisi valitsemaasi Postitoimipaikkaan, Pakettiautomaattiin (SmartPost), Matkahuollon toimipisteeseen tai Peten Koiratarvikkeen myymälään (Tammisto, Raisio, Pirkkala). Toimituskulut ovat siis nyt vain 0€!

 

Toimituksemme ovat supernopeita!

Saat pakettisi perille 1-2 arkipäivässä. Jos tilaat arkena ennen klo 9 aamulla, saat pakettisi useimmiten jopa saman päivän aikana - siis alle vuorokaudessa! Olemme saaneet asiakkailta paljon kiitosta nopeista toimituksistamme.

 

Vaivaton kotiinkuljetus

Voit tilata paketin myös suoraan kotiovellesi! Kätevä etenkin isojen ja painavien tilausten kanssa tai jos olet kiireinen ja et ehdi hakea pakettia muualta. Postin kotiinkuljetuksen hinta on vain 5€ alle 99€ tilauksiin ja täysin ilmainen kaikkiin yli 99€ tilauksiin. Sovi kuljettajan kanssa sopiva toimitusajankohta.

Kotiinkuljetus on mahdollista myös, vaikka et olisi itse kotona kuittaamassa lähetystä vastaanotetuksi. Tällöin paketti jätetään esimerkiksi ovesi eteen odottamaan.

Lue lisää toimitusehdoista.