LovePaws®

LovePaws-tassuvaha hoitaa koiran tassuja ja ennaltaehkäisee tassuongelmia anturoille haasteellisissa olosuhteissa. Kotimainen LovePaws-tassuvaha edistää koirien hyvinvointia ja onnellisuutta – liikkuvainen koira nauttii elämästä! LovePaws-tassurasva sisältää vain luomuaineksia, kylmäpuristettuja öljyjä, kemikaalitonta puhdasta raakalaatuista sheavoita. Ei kemikaaleja, myrkkyjä eikä kuivattavaa vettä. LovePaws-tassuvahan antibakteeristen ainesten ansiosta tassuvahat sopivat... Näytä lisää

LovePaws-tassuvaha hoitaa koiran tassuja ja ennaltaehkäisee tassuongelmia anturoille haasteellisissa olosuhteissa. Kotimainen LovePaws-tassuvaha edistää koirien hyvinvointia ja onnellisuutta – liikkuvainen koira nauttii elämästä!

LovePaws-tassurasva sisältää vain luomuaineksia, kylmäpuristettuja öljyjä, kemikaalitonta puhdasta raakalaatuista sheavoita. Ei kemikaaleja, myrkkyjä eikä kuivattavaa vettä. LovePaws-tassuvahan antibakteeristen ainesten ansiosta tassuvahat sopivat erinomaisesti haavojen ja pienten tulehdusten, kuten hot spotin hoitoon. Helppo käyttää, imeytyy nopeasti.

2022-05-01
16,99
16,99
  • Heti verkkokaupasta
  •